سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : سوالات و مشکلات

قبلا هم گفته شده ! تصمیمی که راجب مدیران داخلی و مدیران اجرایی و مشاور و ... گرفته میشه شخصی نیست و توسط عده از مدیران فعال گرفته میشه . پس لطفا اگر ایراد و انتقادی میخواین داشته باشین یه سیستم و انتخاب کلی داشته باشین . نه به شخصی خاص . بنده ی خدا گناه داره این اول کاری همه گی بخوایم بریزیم سرش !!!!!

ببینین بچه ها ...
وضعیت سایت جوری بود که نیاز بود کسی برای رفع نیاز های فنی و ... و تازه نفس به مدیران کل اضافه بشه تا بتونه خواسته ها و نیاز های سایت و کاربران رو تامین کنه و تغییرات و تنوع هایی که لازمه رو ایجاد کنه . پس لطفا سعی کنیم اول از همه به خاطر سایت ایشون رو به عنوان مدیرکل قبول کنیم .

حالا من کاری ندارم راجب درستی یا غلطی تصمیم ! به شخصه نظری راجب این 2 نفر ندادم موقع انتخابشون ! چون شناخت زیادی ازشون نداشتم !
اما خب حتی اگر 1 درصد تصمیم اشتباه باشه نیازی نیست اینقدر ها شلوغش کنید ... انجام این سمت ها اونقدر ها سخت نیست که بگیم از پسش بر نیان این دوستان هم ... حالا ممکنه کمی هنوز فعالیتش کم بوده باشه که به مرور بیشتر میشه و با تجربه تر میشن دیگه ...

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

من با انتخاب مدیر داخلی جدید سخت موافق بودن ولی نه اینکه در کنار ملی پر تجربه دو تا آماتور رو بزارید! نمیگم خوب نیستن! من پست های نگین رو تو انجمن پزشکی می خونم و واقعا برام جالبه و همین طور نسترنگار! واقعا در زمینه ی تاریخی خوب عمل میکنه! ولی معیار اینا نیست اگه از میان ماربرای تازه نمی تونید انتخاب کیند برید سراغ کار قدیمی ترا!
اگه بخواید از لحاظ مدیریتی بررسی بشن اینا تازه یک ماه کمتره مدیرن! باید بررسی شن، حداقل 3 4 ماه شیوه ی مدیریتشونو دید بعد!

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﺳﻮﺍﻟﺎﺕ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﺎﺕ

من نمیخام بحث کنمو کشش بدم
اما درسته من فعلا تحت تحریم خانوادم اما یکی از تفریحاتم بالا پایین کردن سمپادیاس و نسبت تارخ عضویتم به ساعت فعالیت شاهد این قضیس و تا حالا واقعا پستی از مدیران منتخب جدید ندیدم که جربزه ی خاص مدیریت نشون بده یا چیز شاخی باشه
فعلا که انتخاب شدن و مسلما هیچ وقت حتی برای حفظ پرستیژ رای داده شدتون پس گرفته نمیشه اما نارضایتی جمعی الان حاکمه باید کنترل بشه
نیاز به یک توضیحو توجیه دقیق تر برا کنترل هست بنظرم نه اینکه صرفا ما تا فلان ساعت بحث کردیم،اینجوری بازم همون آشه و همون کاسه

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

من نمیدونم دقیقا مشکلتون دقیقا با چیه! نسترنّگار که کاربریه که حضور خوبی داشته (حدود 10% مدت عضویتش حضور داشته) و فعالیتش هم به اندازه کافی خوب و با محتوا بوده بوده
اگه هم موضوع سر نگین . هست، 9 ماهه عضوه و درسته مدت حضور و تعداد ارسالهاش کمه، اما هم مدیریت خوبی داشته و هم ارسالهاش مفید بودن

خب توی شرایطی که:
- همه کاربرای به قول شما "باتجربه" یا نمیتونن یا نمیخوان که مدیر باشن، و سایت هم نیاز داره به مدیر داخلی
- با توجه به این که وظیفه مدیر داخلی انتخاب مدیران و اداره کلی فروم بخصوص در زمانی که مدیران انجمنا نیستن هست (که اولی نیاز به توانایی مدیریت و شناسایی محتوا داره، و دومی نیاز به میزان حضور بالا)
شما میگید توی این شرایط دو گزینه مناسب که اولی علاوه بر محتوا، مدت حضور خوبی داره و دومی از لحاظ مدیریت و کیفیت پست نیازها رو رفع می کنه رو کنار بگذارن فقط بخاطر این که "قدیمی" نشدن تو سایت؟

والا منطقی نیس :-??

به نقل از no one :
من با انتخاب مدیر داخلی جدید سخت موافق بودن ولی نه اینکه در کنار ملی پر تجربه دو تا آماتور رو بزارید! نمیگم خوب نیستن! من پست های نگین رو تو انجمن پزشکی می خونم و واقعا برام جالبه و همین طور نسترنگار! واقعا در زمینه ی تاریخی خوب عمل میکنه! ولی معیار اینا نیست اگه از میان ماربرای تازه نمی تونید انتخاب کیند برید سراغ کار قدیمی ترا!
اگه بخواید از لحاظ مدیریتی بررسی بشن اینا تازه یک ماه کمتره مدیرن! باید بررسی شن، حداقل 3 4 ماه شیوه ی مدیریتشونو دید بعد!
آماتور بودن رو بر اساس میزان حضور و اینا نمیسنجن ها! "آماتور" در برابر "پروفشینال" به کار میره و برای سنجش مهارته، حالا تو داری میگی اگه 3-4 ماه مدیر باشن دیگه آماتور نخواهند بود؟ درسته ممکنه تجربشون زیادتر بشه اما وقتی همین الان به اندازه کافی خوب عمل می کنن، چرا 4 ماه صبر؟

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از no one :
برای بار هزارم. تعریف پتاسنیل: از آماتور دراومدن و تبدیل به مدیر خیلی خوب شدن در مدت زمان کوتاه.
اما نارضایتی جمعی الان حاکمه باید کنترل بشه
نیاز به یک توضیحو توجیه دقیق تر برا کنترل هست بنظرم نه اینکه صرفا ما تا فلان ساعت بحث کردیم،اینجوری بازم همون آشه و همون کاسه
ما داریم از اول توضیح می‌دیم که کار این دوستان بررسی شده و بهشون اعتماد پیدا کردیم. دیگه چه توجیهی بیاریم؟ توجیه نظریات ماکسول رو بیاریم؟

وقتی می‌گم جو زده می‌شید همینه. بحث درباره‌ی انتصاب مدیران داخلی بود و الان کشیده شده به انتصاب بنده!

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از GCD :
من نمیدونم دقیقا مشکلتون دقیقا با چیه! نسترنّگار که کاربریه که حضور خوبی داشته (حدود 10% مدت عضویتش حضور داشته) و فعالیتش هم به اندازه کافی خوب و با محتوا بوده بوده
اگه هم موضوع سر نگین . هست، 9 ماهه عضوه و درسته مدت حضور و تعداد ارسالهاش کمه، اما هم مدیریت خوبی داشته و هم ارسالهاش مفید بودن

خب توی شرایطی که:
- همه کاربرای به قول شما "باتجربه" یا نمیتونن یا نمیخوان که مدیر باشن، و سایت هم نیاز داره به مدیر داخلی
- با توجه به این که وظیفه مدیر داخلی انتخاب مدیران و اداره کلی فروم بخصوص در زمانی که مدیران انجمنا نیستن هست (که اولی نیاز به توانایی مدیریت و شناسایی محتوا داره، و دومی نیاز به میزان حضور بالا)
شما میگید توی این شرایط دو گزینه مناسب که اولی علاوه بر محتوا، مدت حضور خوبی داره و دومی از لحاظ مدیریت و کیفیت پست نیازها رو رفع می کنه رو کنار بگذارن فقط بخاطر این که "قدیمی" نشدن تو سایت؟

والا منطقی نیس :-??

خوبه! میگی شناسایی محتوا! کسی که مدیر داخلی میشه باید حداقل به چند شاخه از انجمن ها وارد باشه نه یک انجمن! تازه شما من با مدت حضور کاری ندارم! ما با مدت زمان مدیریت کار دارم! شما تو این دو سه هفته کاملا مدیریتشون رو ارزیابی کردید؟
خوب میگیم نسترنگار ماله تاریخه و یه انجمن پر سر و صدا (کمابیش) هستش و از خودش مدیریت های خوبی نشون داده! ولی نگین تو انجمن پزشکی انجمن آرومی داشته! اگه می خواستید بهش مدیریت بالاتری بدید بهتر نبود اول مدیر انجمن دو تا انجمن دیگه هم میکردید تا ببینید در انجمن هایی با تنش زیاد چه کارهایی انجام بده؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از no one :
خوبه! میگی شناسایی محتوا! کسی که مدیر داخلی میشه باید حداقل به چند شاخه از انجمن ها وارد باشه نه یک انجمن! تازه شما من با مدت حضور کاری ندارم! ما با مدت زمان مدیریت کار دارم! شما تو این دو سه هفته کاملا مدیریتشون رو ارزیابی کردید؟
خوب میگیم نسترنگار ماله تاریخه و یه انجمن پر سر و صدا (کمابیش) هستش و از خودش مدیریت های خوبی نشون داده! ولی نگین تو انجمن پزشکی انجمن آرومی داشته! اگه می خواستید بهش مدیریت بالاتری بدید بهتر نبود اول مدیر انجمن دو تا انجمن دیگه هم میکردید تا ببینید در انجمن هایی با تنش زیاد چه کارهایی انجام بده؟
ببین انجمن پرتنش که میگی دقیقا یعنی چی؟ مثلا گفت و شنود انجمن شلوغیه، عقیدتی انجمن حساسیه، اما اینا خودشون مدیر دارن و مدیر داخلی که قرار نیست جایگزین مدیر تک تک انجمن ها بشه! فقط در این حد که اگه مثلا من نبودم و یک نفر توی گفت و شنود تاپیک بی محتوایی زد، مدیر داخلی بتونه تشخیص بده که این تاپیک محتوا نداره و باید حذف شه، عوض این که خودشم بره توش نظر بده
و وظیفه دیگه هم انتخاب مدیران انجمن هاست، که اونم نیاز به قدرت تحلیل داره، نه "مدیریت انجمن های پر تنش"

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﺳﻮﺍﻟﺎﺕ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﺎﺕ

GCD فک کنم نشان مدیریت خوب و شروع خوب و تولید محتوا فلسفه ی ایجاد همینا باشه اما اگه واقعا طی یک اجبار بوده و بدلیل نیاز مبرم بوده نمیتونید بگید کار واقعا درستیه اما اینطوری بنظر منم منطقی میاد
ولی اینا نمیتونن کارشونو قطعا با کیفیت ارایه بدن اما بخاطر اجبار شاید
اگه اینقد زیغ بود چرا برا ساینا که واقعا مدیر داخلیه عالیی بود بنظرم مدیران اجرایی تلاشی نکردن تا تو سمتش باقی بمونه
خیلی راحت رها شد و استفاشو پذیرفته شد
این انتخابا به هرحال عجولانس و این فضای مشوش فعلی پیشبینی میشه براش

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

" ولی ما میدونیم" یعنی چی؟ خب اگه بحث دیدن پست ها و فعالیت افراده کسایی هم که میان اینجا اعتراض میکنن دیدن این فعالیتو... اجرایی که نبوده بگیم فعالیت جاهایی بوده که همه نمیدیدن...! کسی که سه روز تو فروم بوده خیلی از مشکلات یه مدیر انجمن رو نمیدونه... و اینکه کلن ایشون تو انجمنی که مدیرش بودن ۵۸ تا پست داشتن که یه قسمت زیادی هم قبل دوره مدیریت بوده٬ انجمن پزشکی انجمن شلوغی نبوده و به نظرم تغییر چشم گیری هم نسبت به گذشته ش نداشته... حالا شما چه چیزی دیدین که اون ۱۲ نفر ندیدن نمیدونم...!

در مفید بودن پست ها هم شکی نیس اما بحث "خوب" و "بهتر" هست... اینکه افراد مناسب تری هم بودن واسه اینکار...!

البته اگه یه دلیل انتخاب این افراد این بوده که به محض ارسال پست مستهجن پاک شه٬ هر کسی قدرت تشخیص این پستارو داره و نیازی به تجربه نیست...!
ولی فک کنم چیزی که کمتر بهش توجه شده توانایی مدیریت و ایجاد بحثه...!

در مورد اون مشورت هم باید بگم که افرادی که الان انتقاد میکنن به این قضیه کسایی نیستن که الکی حرفی بزنن و در حد همون افرادی که شما باهاشون مشورت کردین قدرت تشخیص دارن...!

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از GCD :
خب توی شرایطی که:
قدیمی هایی هم هستن توی سایت که این ویژگی هارو دارن.فک میکنم بیشتر حرف بچه ها سر اینه که افراد بهتری هم میتونستن باشن!حالا اینکه میگین اون افراد یا نمیخواستن یا نمیتونستن مدیر داخلی بشن بحثش جداس

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

اگه اینقد زیغ بود چرا برا ساینا که واقعا مدیر داخلیه عالیی بود بنظرم مدیران اجرایی تلاشی نکردن تا تو سمتش باقی بمونه
شما به بخش مدیران اکسس داری؟ شما منبع اطلاعاتی داری؟ شما هکری و به سایت دسترسی پیدا کردی و اکسس کامل پیدا کردی؟ پس روی چه حسابی می‌گی این صورت نگرفته؟ روی چه تحقیقی این اظهارات و ادعاها رو می‌کنید؟ می‌خوای از تک تک پستامون برای نگه داشتن ساینا رو اینجا بیارم؟ می‌خوای صحبتایی که درباره‌ی نگه داشتن ساینا شده بیارم اینجا؟
خب بی اساس و تحقیق حرف نزنید دیگه. منطق رو عملا می‌برید زیر سوال.
من تا همین الان از هیچ پستی عصبانی نشدم، ولی این حرفی که شما زدید واقن عصبانی کردیم. چقدر بی‌منطق اخه ...

" ولی ما میدونیم" یعنی چی؟ خب اگه بحث دیدن پست ها و فعالیت افراده کسایی هم که میان اینجا اعتراض میکنن دیدن این فعالیتو.
ولی افرادی که دیدنو درباره‌ی این دوستان نظر دادن، دوستانی بودند که در انجمن مدیریت کردند، تجربه دارند، با اوضاع آشناش. ایده دادن و نتایج ایده‌ها رو دیدن. اینکه یه نفر معاون می‌شه. یا ارشد می‌شه، یا کلا ارتقا می‌گیره پس به خاطر چیه؟!

البته اگه یه دلیل انتخاب این افراد این بوده که به محض ارسال پست مستهجن پاک شه٬ هر کسی قدرت تشخیص این پستارو داره و نیازی به تجربه نیست...!
شما یا درست بخون و فکر کن، یا کلا بی منطق چیزی نگو.
بنده گفتن مدیر داخلی نداشتیم که مواظب اوضاع باشه. من نبودم، تا شب هم اون تاپیک سر جاش بود. با ۱ مدیر داخلی که اینترنت درست حسابی نداره، روز رو چطوری شب کنیم؟!!!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از White Lord August :
GCD فک کنم نشان مدیریت خوب و شروع خوب و تولید محتوا فلسفه ی ایجاد همینا باشه اما اگه واقعا طی یک اجبار بوده و بدلیل نیاز مبرم بوده نمیتونید بگید کار واقعا درستیه اما اینطوری بنظر منم منطقی میاد
نشان برای تشویق مدیر و کاربره، نه برای مدیر کردن!
سایت در شرایطی بود که یک مدیر داخلی بود و 2 مدیر اجرایی، به زودی هم وارد تابستون میشیم، منطقیه که وقتی گزینه خوب در اختیار هست انتخاب نشه؟ به چه دلیل؟

ولی اینا نمیتونن کارشونو قطعا با کیفیت ارایه بدن اما بخاطر اجبار شاید
اجباری در کار نیست! قبل از این که مدیر داخلی بشن به خوبی و با کیفیت فعالیت داشتن و الان هم دارن! اصلا فعالیت خوب داشتن که شدن، نداشتن که نمیشدن

این انتخابا به هرحال عجولانس و این فضای مشوش فعلی پیشبینی میشه براش
اول این که بر چه اساسی میگی تلاشی نشد؟
ثانیا، وقتی یک فرد میگه من نمیتونم/نمیخوام باشم مسلما نمیتونه باشه، نمیخواد که عشوه بیاد که بگیم منت کشی کنیم شاید بیخیال بشه
استعفایی بوده، مدیر داخلیی کم شده، اینو نمیشه کاریش کرد اما باید فرد/افرادی جایگزینش بشن تا مشکلی پیش نیاد

فضای مشوشی درکار نیست! چند نفر میگن چرا X و Y شدن مدیر داخلی؟ چند نفر دیگه علت رو توضیح میدن، همین!

• لایک
امتیازات: ibtkm

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

يعني با اين نظراتو حرفا دارم كم كم بحرف ديگران راجب سايتو نحو يه انتخاب مديراو غيره و اينا ميرسم... :|

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

الان مدير ها حرفشون اينه : ما مستر هستيم ، ميفهميم ! كاربر خر است ، نمي فهمد :| هم زور داريم هم اكسس ، يكي رو مدير كرديم به بقيه هم هيچ ربطي نداره ! :|

الان تا صد صفحه ديگه هم بحث كنيم حرف ، حرف ايناست :| الكي خودتون رو خسته نكنيد :rolleyes:

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از جواد باهوش ™ :
الان مدير ها حرفشون اينه : ما مستر هستيم ، ميفهميم ! كاربر خر است ، نمي فهمد :| هم زور داريم هم اكسس ، يكي رو مدير كرديم به بقيه هم هيچ ربطي نداره ! :|

الان تا صد صفحه ديگه هم بحث كنيم حرف ، حرف ايناست :| الكي خودتون رو خسته نكنيد :rolleyes:
شرودینگر برای توجیه معادلاتش، اندازه‌ی توجیهاتی که ما اوردیم توجیه نیورد.
شما چشمتو می‌بندی، هیچی رو نمی‌خونی، و صرفا برای اینکه بگی منم یک جناح برای خودم دارم، اعتراض می‌کنم و اعتراضم اینه که مدیرا خودمختارن.
داری تهمت می‌زنی رسما. داری تلاش تک تک مدیران، از انجمن گرفته تا ارشد و کل رو می‌بری زیر سوال. بنده نمی‌خوام منتی بذارم و حق هم ندارم منتی بذارم، ولی داری زحمت‌های منی که با این وضع ناجور روحی و جسمیم و با وجود امتحانات متعددم، تا نصفه شب با این و اون درباره‌ی مشکلات سایت حرف می‌زنم و راه حل بررسی می‌کنیم رو می‌بری زیر سوال.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از جواد باهوش ™ :

چه حرفیه آقاجان؟ اگه اینجوری بود که سرش بحثی نبود الان!
موضوع اینجاست که نیاز به مدیر داخلی بوده، 2 عدد فرد مومن و متدین و اصلح بودن، انتخاب شدن
حالا مثلا تو میگی مخالفی ولی نمیگی چرا مخالفی، اسپمر بودن این دو فرد؟ اینترنتشون مشکل داره و نمیتونن آن باشن؟
نمیگید چرا نباید مدیر می شدن، نمیگید گزینه بهتر کی میتونست باشه، بی تجربه رو تعریف نمی کنید، فقط میگید "بی تجربن و نباید مدیر می شدن"
خو آدم چی بگه؟

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از GCD :
موضوع اینجاست که نیاز به مدیر داخلی بوده، 2 عدد فرد مومن و متدین و اصلح بودن، انتخاب شدن
حالا مثلا تو میگی مخالفی ولی نمیگی چرا مخالفی، اسپمر بودن ین دو فرد؟ اینترنتشون مشکل داره و نمیتونن آن باشن؟
نمیگید چرا نباید مدیر می شدن، نمیگید گزینه بهتر کی میتونست باشه، بی تجربه رو تعریف نمی کنید، فقط میگید "بی تجربن و نباید مدیر می شدن"
خو آدم چی بگه؟
من واستون یه توضیحی دادم ولی گویا دقت نکردین بهش!الان شما میگی اسپمر بودن مگه؟نتشون مشکل داشته مگه؟
یه جور میگین انگار ما اینجا همه یه مشت اسپمریم و فقط این دوتا اسپمر نبودن و نت سالم داشتن!
من کاملا اینو تایید میکنم که این دو نفر خیلی هم خوب هستن و واقعا چیز بدی ازشون ندیدم!یه وقت توهین نشه بهشون!
حرف بچه ها اینه که افراد بهتری هم بودن!همون چیزی که مبینا گفت!

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

شاید درست نباشه که اینجا بحث بشه راجه به مدیران جدید!
ولی اینکه کاربران اندکی تجربه نمی گم زمان عضویت!یکم بیشتر تجربه در حداقل مدیر انجمن بودن داشته باشن!

یه زمانی بود که کاربرا تلاش می کردن به مرتبه ای برسن که مدیر داخلی بشن!
الان... :|

مسخرس خوب!
نمی گم مدت زمان حضور در فروم فقط!ولی مدیر شدن یه شرایطی می خواد که...

مخالفم آقا! :|

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از MonasOUsCk :
من واستون یه توضیحی دادم ولی گویا دقت نکردین بهش!الان شما میگی اسپمر بودن مگه؟نتشون مشکل داشته مگه؟
یه جور میگین انگار ما اینجا همه یه مشت اسپمریم و فقط این دوتا اسپمر نبودن و نت سالم داشتن!
من کاملا اینو تایید میکنم که این دو نفر خیلی هم خوب هستن و واقعا چیز بدی ازشون ندیدم!یه وقت توهین نشه بهشون!
حرف بچه ها اینه که افراد بهتری هم بودن!همون چیزی که مبینا گفت!
ببینید. فرض کن شما جای ما بودی و اون‌هایی که به نظر شما بهتر بودند رو انتخاب می‌کردید. بعد ما میومدیم می‌گفتیم که از نظرما افراد بهتری هم بودند. بعد چیکار می‌کردید؟ میومدید توجیه می‌کردید دلیل انتخابتون. دقیقا کاری که ما داریم می‌کنیم. ما داریم دلیل انتخاب رو توضیح می‌دیم، بعد یهو یه کاربر میاد لاگین می‌کنه و میاد صفحه‌ی اخر این تاپیک، می‌گه افراد بهتری بودند.

بحث داره فرسایشی می‌شه. هر کسی میاد، دوباره همون حرفای قبلی که سرشون صحبت کردیم رو می‌زنه. نظیر "تجربه ندارن" ، "افراد بهتری بودن" و ....

• لایک
امتیازات: dorna

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از پویا م :
آقا بحث رو نخوندی چرا میای جک می‌گی؟
اگه فقط به لايك / ديسلايك هاي پست ها رو از اول بحث نگاه كني ميفهمي كي خونده كي نخونده :|
با توجه به پست بالا بوده كه چيزي نمي گفتم :|
به نقل از GCD :
حالا مثلا تو میگی مخالفی ولی نمیگی چرا مخالفی، اسپمر بودن این دو فرد؟ اینترنتشون مشکل داره و نمیتونن آن باشن؟
خو آدم چی بگه؟
كلا تجربه ميگه كه اگه مديران بخوان يه كاري رو بكنن ، ميكنن ( درست يا غلط ) هر چه قدرم بحث بشه سرش بازم فايده اي نداره !
صرفا گفتم كه دوستان خودشون و شما رو خسته نكنن .

بالا