سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی
پاسخ : سوالات و مشکلات

@پويا: بحث از انتصاب داخليا کشيده نشد به شما؛ مشکل من به شخصه از وقت انتصاب شما شروع شد.
+ با مبينا درباره نگين موافقم.
+حداقلش اينه که مدير داخلي مدت زمان زيادي بايد انلاين باشه.اينو قبول ندارين آقاي پويا؟!
+ تعداد منفيا نشون دهنده اينن که کاربرا چقد از مديريت راضين. نظر ما مختص ماست؟دستتون درد نکنه. اما به شخصه قبل از اين 90% انگيزه م براي فعاليت توي سايت(جز ح.ب)،پيشرفت سايت بود؛ و اين رضايت از سايت و مديرا خيلي رو فعاليت خيلي از بچه ها تاثير خواهد داشت.
من خودم تو کادر بودم يه وقتي ديگه، قصدم که خراب کردن چيزي نيست...

+ اما حالا که فکر ميکنم، متاسفم از اين که 70 روز از عمرمو تو سايتي گذروندم که الان...

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

من فقط یک چیزی رو می‌گم و دیگه واقن حوصله‌ی جواب دادن به انتقادات و حرفای تکراری رو ندارم. چون جوابش قبلا داده شده.

برام جالبه که بدونم همین کاربرایی که از نظر شما مخالفن، چه زمانی و چطور کار مدیران داخلی جدید رو به عنوان مدیر داخلی جدید دیدن که الان از وضعیت ناراضین! اگه مدتی می‌گذشت و این دوستان فعالیت می‌کردند، شما می‌تونستی بگی کاربرا راضی نیستند. ولی این دوستان هنوز فعالیتی نکردند. ۱ روز نشده انتصابشون. کاربرا رو چه حسابی ناراضین؟!!!‌ جز اینه که نصفشون تحت جو قرار می‌گیرن و نصف دیگشون نسبت به چیزای دیگه اعتراض دارن که به اینجا ربط می‌دن؟

Sheyda76

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اسلامشهر
شهر
تهران

به عنوان یه کاربر کاملا" معمولی میخوام نظرمو بگم .
حرفای آقای پویا م موضع ــشون رو مشخص کرده. گویا تصمیم ایشون و کسای دیگه ای که برای این انتخاب همکاری داشتن قطعیه و تغییری نمیکنه.
پستاشون به هر حال به من این حسو میده که انگار بگن " من قرار نیس برای کسی در مورد کارام توضیح بدم ."
نمیگم بده . چون شاید خودم هم این سیستم مدیریتی رو قبول داشته باشم .
ولی میگم اگه واقعا چنین سیستمی هست چرا تظاهر ؟ تظاهر به انتقادپذیری ؟ قبول کنید به این نمیشه گفت انتقادپذیری.

شاید بهتر بود خیلی از حرفا اینجا زده نمیشد. خواسته یا ناخواسته علیه بعضیا جو ساخته شد. به هر حال جالب نیست تصمیمات اینجوری زیر سوال برده بشه. سایت مال همه ــمونه . و وقتی توش هستیم باید خیلی چیزا رو چه بخوایم و چه نخوایم قبول کنیم.
من اطلاع کامل ندارم , شاید خیلیا حق خودشون بدونن که به خاطر نظر اون ها تصمیمات مدیریت تغییر کنه ولی خوب نیست که وقتی به فرض ! این حقشون پایمال شد کلّا توانایی مدیریتی یه نفرو از بنیان ببرن زیر سوال اونم جایی که همه میبینن.و اونم مدیر کل .

به نظرم بهتر بود خیلیا , اهمیت سایت و مدیریتش , براشون رو جور دیگه و با لجبازی کمتری نشون میدادن .
حرفا توی این تاپیک روی ذهنیت کاربران ( برای مثال من ) از مدیرا خیلی تأثیر داره به نظرم. کاش یکم سنجیده تر صحبت میشد.
: )

ویرایش : اگه بحث عملکرد اون دو نفر ( سه نفر در واقع ! ) بود کاش یکم صبر میکردن و میدیدن که چطور مدیریت میکنن . البته اگه !

• لایک
امتیازات: JB

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﺳﻮﺍﻟﺎﺕ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﺎﺕ

درسته میگه نرگس و سمپادیا داره اعتبارشو از کاربراش بدست میاره و در مقابل باید توجه به رضایت کاربرا هم تا حد امکان داشته باشه

سوالم هنوز یکم برام باقی مونده
با تشکر از دورنا ولی اینکه یک مدیر در مدت زمان اندکی از یک مدیر با سابقه بهتر ظاهر میشه دلیل محکمی نیست که همیشه همینطوره و من حداقل فک میکنم مدیر گزینی که از وظایف مدیر داخلیه نیاز به تجربه ی بیشتر و شناخت کافی نسبت به اعضای سایت داره
این انتخاب میتونه در آینده انتخابای ناقصیرو بدنبال داشته باشه که تاثیراتشو برای سایت مناسب نمیدونم

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

خب تو ذهن شما افرادی بودند که می‌تونستن مدیر خوب باشن و مدت زمان بیشتری هم بودند. ولی ما با توجه به معیار هامون، این افرادی که تو ذهن شما مطرح شدند، بینمون مطرح نشد. شما هر کسی رو بگی، من یک نفر دیگه رو می‌گم که از نظر من، بهتر بود و مدت زمان بیشتری داشت. باز جا داره که تمانا و خواهش کنم و به دست و پا بیفتم که ۲ ۳ پست اخیر فرشید رو بخونید و با توجه به اون جواب بدید.

لازمه دوباره بگم معیارهاتون مشکل داشته؟

در مورد پست های اخیر فرشید:
1. تجربه ندارن: بر اساس چه پستی؟ چه کاری که نشان از کم تجربگیشون باشه سر زده؟ چه جایی بد مدیریت کردن؟
2. افراد بهتری هم بودن: دقیقا چه افرادی؟ اسم ندارن خو؟
1. بحث بد مدیریت کردن نیست...
چیزایی که من تا اینجا دیدم از ایشون: پست دادن توی انجمنی که مدیرش بودن + تاپیک زدن و اسپم پاک کردن(هر چند توی انجمن ایشون اسپم زیاد نبوده)+ تاپیک بیماری شناسی که البته تاپیکو یکی دیگه زده بود...
دقیقن مثل کارایی که سایر مدیرای انجمنا میکنن... چه چیز اضافه ای در ایشون دیده میشده که مدیرای بقیه انجمنا نداشتن؟
2. نمونه ش رو ساینا گفت... ترجیح میدم در مورد افراد بحث نکنم... دلیلتون شما برای اینکه نگین و نسترنگار رو از کسایی مثل مونا بهتر میدونین چی بوده؟

کدوم فردی رو دیدی تا حالا که بیاد بگه بچه‌ها حرفام بی‌منطق بود؟
نمیگم چون نبود :)
شما گفتی فکر نکردی و نخوندی بعد جواب دادی، اون چیزی هم که من نوشتم و شما اینو در جوابش گفتی خط پایینش کاملن منطقیش میکرد...

شعور یه عده رو داری می بری زیر سوال، میگی اون کسایی که ما باهاشون مشورت می کردیم نظرشون خیلی محترم تر از این همه منتقد بوده...!

تنها کاری که الان میشه کرد اینه که شما انتقاداتتون رو بگید ما هم استدلالمون رو بگیم و پاسخگو باشیم که چرا این انتخاب انجام شده.
برای همین پست هایی که مسخره کردن توش هست یا حالت دعوایی داره یا حتی چیزی که قبلا گفته شده رو مرتبا تکرار کرده به نظرم جالب نیستن.
اگه علاوه بر این ها حرفی هست بگید.ما هم وظیفمون هست پاسخگو باشیم.
ولی اگه چیز تکراری هست واقعا دیگه جوابی نمیمونه جز ارجاع دادن به این پست و استدلال های قبلی.

یه سری حرف رو هی دارین تکرار میکنین، استدلال هاتون هم از نظر خیلیا قابل قبول نیس...

حرفی نیس دیگه، فقط اینکه در نظر داشته باشین که این فروم هس که به کاربراش محتاجه نه کاربرا...
این همه انتقاد رو میبینین و یه درصد هم فکر نمیکنین که ممکنه یه جای کارتون اشکال داشته باشه واقعن...
و البته آخر بیشتر انتقاد ها هم به جمله"سایت شخصیه" و "به تشخیص جمعی از مدیران" ختم میشه پس دلیلی واسه ادامه نیست...

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از MissMarvelous :
حرفی نیس دیگه، فقط اینکه در نظر داشته باشین که این فروم هس که به کاربراش محتاجه نه کاربرا...
این همه انتقاد رو میبینین و یه درصد هم فکر نمیکنین که ممکنه یه جای کارتون اشکال داشته باشه واقعن...
و البته آخر بیشتر انتقاد ها هم به جمله"سایت شخصیه" و "به تشخیص جمعی از مدیران" ختم میشه پس دلیلی واسه ادامه نیست...
فک کنم هممون اهمیت کاربرای یه فروم رو میدونیم!
و دو جمله ی بعدی نمیدونم از کجا برداشت شد!
اگه سایت شخصی بود و به جمعی از مدیران ختم میشد مدیرا نمیومد جواب بدن و بدون آوردن دلیل میگفتن همینی که هست و هیچ حرفی نباید زده شه، اگه این برداشتیه که شما از حرفای بقیه کردید ، همین الان بهتون میگم که برداشتت اشتباهه مبینا جان!

الان هم میشه راه حل بدید؟ (به غیر از دوستان ِ عزیزی که ترک کردن رو راه عاقلانه ای میدونن)
اگه استدالای مدیرا رو قبول ندارید خب راه حل بدید. الان چه حرفی زده شه از نظر شما منطقی و مناسبه؟

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

ما نمیتونیم برای مدیران کل دقیقا خط مشی مشخص کنیم اما اونچه که واضحه اینه که با مدیر گزینی فعلی و ملاک های تصمیم گیری موافق نیستیم و فک کنم همه خاستار تجدید نظر و برسی مجدد
البته بهتره مدت آزمایشی این مدیران در سمتشون باشن اگه بقیه موافق باشن
و بعد تجدید نظر و مدیر گزینی جدید انجام بشه
دیدم گنده ها نظر نمیدن جواب دادم دیگه

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

یه زمانی بود اینجا تقریبا" انجمناش مدیر نداشتن اکثرا" منم دوبار بن شــُده بودم و جمع یوزرام به هف هش روز میرسید اما مدیریتم ُ قبول نکردن..!

تجربه ـش ُ داشتم رزومه دادم مدیریتم تو فرومای بزرگ ُ رو کردم اما گــُفتن الا بلا باید بیشتر پنج روز باشه این اکانتت! اون سمپادیا رو قبول داشتم..!

به کــُجا میرید جدا"؟ دشمن تراشی میکنید؟ چرا هرکسی میتونه دهنش ُ باز کــُنه ُ به 'برای مثال' مــُدیر کــُل بد و بیراه بگه؟

مــُشکل مــُشخصا" از n تا کاربر نیست، از مــُدیریه که توانایی مــُدیریتی و برخورد با کاربران رو سر سوزنی بلد نیست..!

مــُدیر کل درعین ِ اینکه باید خوش برخورد باشه باید پرستیج یه مــُدیر کــُل و داشته باشه که بهش احترام بزارن! که در حال حاضر فک نمیکــُنم فعلا مورد ِ بحثمون آقای "م." این شخصیت رو داشته باشه..!

نمیگم بقیه خوبن، اما این جناب اندک احترامی برای شخص مقابلش قائل نیست.

اون نحوه ی برخوردشون توی تاپیک برای کاربر غیرسمپادی که میبینه جو برخلاف میلشه تاپیک ُ میبندن پــُست میدن میبینه داره دیس میخوره ادیت میکــُنه..!

اینم از نحوه ی برخوردشون توی پــُستای امروز همین تاپیک..!

بچه گونه؟ بچه گونه ترین رفتار ُ خودت داری..!

حالا بیا منطقی جواب بده ُ بگو "دیگه واقن حوصله‌ی جواب دادن به انتقادات و حرفای تکراری رو ندارم" هه..!

ویرایش: بجــُز دوخط اول بقیه ـش مربوط به انتقاد از مــُدیر کــُل میشه..!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

من خاستم به نصیحت دوستانه ای که گفتم ارجاع بدم و مقایسه ی پستایی زهرا .ج داد
کاری که کرد تقریبا بحثو جمع کردو اوج انتقاد پذیری رو رسوند و دوباره بنظرم احداقل نظر مثبت منو به مدیران جلب کرد
به یک چنین چیزی اصطلاحا میگن تجربه ی مدیریتی و...

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

درباره نسترنگار ٬ درسته که دو نفرن و دو تا شخصیت مستقل دارن (خیلی زیادی هم با هم فرق دارنا!) ولی وقتی ازشون پرسیدم چرا یه اکانت دارین ٬ گفتن چون نظرمون یکیه . همیشه توافقی حرف میزنن٬ همیشه هم حرفشون یکیه ٬ منم تو سه سالی که میشناسمشون ندیدم که با هم اختلاف نظر داشته باشن. ولی بازم فکر میکنم برای انتخابشون عجله کردین . من حدس میزدم اینا مدیر داخلی بشن ٬ ولی نه به این زودی! نه تعداد پست هاشون ٬ نه مدت حضورشون برای مدیرداخلی شدن کافی نیست! من موقعی که مدیر داخلی شدم کاربر فوق حرفه ای (همه ستاره ها زرد) بودم . یه زمانی یادمه تو تاپیک لیست درجات کاربری نوشته بود مدیران داخلی اغلب از کاربران قدیمی و فعال سایت هستن ٬ که ظاهرا الان قدیمیش رو ویرایش کردین . :- "
در مورد نگین هم ... والا من تا حالا نه اسمش رو شنیده بودم نه اکانتش رو دیده بودم. :))
دقیقا شبیه همون ماجراییه که سر ناظم شدن نیلوفر ٬ دو سال پیش بود ٬ هه .
خیلی جالبه ٬ شما آقا پویا خودتون داشتین میگفتین چرا همه مدیریت سایت رو دادن دست دخترا (نقل قول لازمه بکنم؟ همه دیدن دیگه) بعد بلافاصله بعد از مدیرکل شدن خودتون دو تا دختر رو مدیر داخلی کردین ٬ تناقض نداره این حرف ها و کاراتون باهم؟
یه ذره فکر ٬ یه ذره صبر ... چیزی ازتون کم نمیکنه.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از ستـاره :
خیلی جالبه ٬ شما آقا پویا خودتون داشتین میگفتین چرا همه مدیریت سایت رو دادن دست دخترا (نقل قول لازمه بکنم؟ همه دیدن دیگه) بعد بلافاصله بعد از مدیرکل شدن خودتون دو تا دختر رو مدیر داخلی کردین ٬ تناقض نداره این حرف ها و کاراتون باهم؟

(صرفا به عنوان توضیح داخل پرانتز عرض می کنم؛ این که 1 نفر توی تاپیک آخرین تغییرات، تغییراتو اعلان می کنه معنیش این نیس که اون فرد کار رو انجام داده. "دوتا دختر رو مدیر داخلی کردین" مثل این میمونه که یکی ساعت 3 شب از خواب پا شده، به دونفر دسترسی داده، تو آخرین تغییرات اعلان کرده و بعد رفته ادامه خوابیدن)

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از GCD :
(صرفا به عنوان توضیح داخل پرانتز عرض می کنم؛ این که 1 نفر توی تاپیک آخرین تغییرات، تغییراتو اعلان می کنه معنیش این نیس که اون فرد کار رو انجام داده. "دوتا دختر رو مدیر داخلی کردین" مثل این میمونه که یکی ساعت 3 شب از خواب پا شده، به دونفر دسترسی داده، تو آخرین تغییرات اعلان کرده و بعد رفته ادامه خوابیدن)
ولی اگه مدیرکل واقعا اعتقاد به پسرگرایی (!) توی سایت داشته باشه مطمئنا با مدیر شدن سه تا دختر موافقت نمیکنه .

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

آقای مطهری ، آقای بذرکار ، خانم مکرم ؛ نیما ، آروین و اگر کسی جا مونده ... هم توی این تصمیم دخیل بودن یا تصمیم گروهی منظور صرفا آقا پویا و درناست ؟ یا اینم به کاربرا مربوط نمیشه ؟
به نقل از Shek8fe :
خوشحال می شیم اگر تصمیم گروهی بوده ؛ بقیه ی گروه هم برای دفاع از نظرشون حاضر باشن.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

+ اين طور از اين انتخاب دفاع نميکنه...

هممم...کاشکي نت داشتم و بعضي پستاي قبل از مدير شدن شما رو نقل قول ميکردم...:rolleyes:

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

در راستای مخالفتم و حرفی که راجه به تجربه زدم و بد برداشت شد:
نسترنگار و نگین یکیشون قبلش مدیر یه انجمن و یکی دیگشون مدیر دو جا بودن!
و مدت خیلی کمیم هست که از مدیر انجمن شدنشون می گذره!
واقا اگه از تعداد پستا و مدت زمان حظور صرف نظر کنیم این می مونه که حداقل یه مدیر داخلی باید تجربه ی زیادی از مدیر انجمن بودنو داشته باشه!
اینکه حداقل بدونه چه پستی باید پاک بشه یا نشه!جای هر تاپیکی کجاس!(حداقلشو دارم می گم!)

من نگفتم بد مدیریت کردن پست بدی دادن یا...
اصن بحث اینا نیست...

در مورد تولید محتواام افراد دیگه ای بودن که بهتر باشن!
اگرم خیلی علاقه به اسم بردن دارید شکوفه رو می گم!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

@Infernal:شما درست ميگين؛ حرف من چيز ديگه ايه!
به نظرم تغيير موضع از يه منتقد دو آتشه،به يه موافق اينطوري، فقط به خاطر يه سمت که داده شده، نشونه ي...
بيخيال! حرمتا رو نگه داريم.

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

درباره مدیران جدید نظری ندارم فقط میخوام بگم مدیران قبلی که الان دارین ادعا می کنین شما حتی جواب مدیر گزینی رو کامل نکردین بعد از یکی دو ماه
توی این وضعیت نیاز به تعداد مدیر بیش تری هست
در مورد جنسیت هم با بچه ها موافقم ولی این طور که معلومه شرایط رو داشتن
و اینم مطمعن هستم بعدا مدیران پسر بیش تری میان

تاپیکی که زدم درباره مدیران و تغییر شیوه انتخابشون رو که مثل چی بهش تاختین و گفتین کسی حق نداره داخلش دخالت کنه
ولی حالا با مدیرانی که انتخاب شدن مخالفین

مدت حضور خیلی بد واسه همه جا افتاده در حالی که اصلا اهمییت نداره
مهم نحوه مدیریت و بحث درست و... هست
الان برین خدا رو شکر کنین که مدیر کل جدید حداقل جواب انتقادات رو میده. در حالی که وظیفش نیست

از کسی هم درباره این مدیران جدید من جایی ندیدم نظرخواهی کرده باشن

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

آقای علی سینا ؛ ما تمام مدیر گزینی رو انجام دادیم . فقط سری دوم چون دیر شده بود بعد از انتخاب هر مدیر ، بلافاصله اکسس می دادیم بش برای همین اکسسا خورد خورد داده شد و تنها فرقش این بود که توی تاپیک مدیرگزینی اعلام نشد ، همین . یه سری انجمنا هم مدیر دلخواهش رو پیدا نکردیم که خودمون به یه سری افراد پیشنهاد دادیم و اونا مدیر شدن و یه سری هم بی مدیر موندن . ( مثل مباحث زیستی و المپیاد زیست ) که انشاالله کار مدیران جدیده .

الان برین خدا رو شکر کنین که مدیر کل جدید حداقل جواب انتقادات رو میده. در حالی که وظیفش نیست
!!!!!

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از SaϔnA.M :
آقای علی سینا ؛ ما تمام مدیر گزینی رو انجام دادیم . فقط سری دوم چون دیر شده بود بعد از انتخاب هر مدیر ، بلافاصله اکسس می دادیم بش برای همین اکسسا خورد خورد داده شد و تنها فرقش این بود که توی تاپیک مدیرگزینی اعلام نشد ، همین . یه سری انجمنا هم مدیر دلخواهش رو پیدا نکردیم که خودمون به یه سری افراد پیشنهاد دادیم و اونا مدیر شدن و یه سری هم بی مدیر موندن . ( مثل مباحث زیستی و المپیاد زیست ) که انشاالله کار مدیران جدیده .
!!!!!

برای این جواب دادن به انتقادات مثال میخواین؟
تاپیک تغییر در شیوه انتخاب مدیران که مربوط به مدیران داخلی و اجرایی نمی شد اومدین و مخالفت کردین و. ...
یک پست هم ندیدم راجع به نظر یکی از مدیران کل نسبت به این طرح

واقعا انتخاب پویا به عنوان مدیر کل کار درستی بود یکی که حوصله جواب دادن و. ... رو داره

حالا که کاربر عادی شدین می تونین پس درک کنین وضعیت بقیه کاربرا رو

متاسفم برات ساینا که دو رو شدی
اخلاقت توی زمانی که مدیر بودی قابل تحسین بود ولی حالا. ..

تا حالا هم فقط مدیران قدیمی و دوستاشون اومدن مخالفت کردن و اینا

فکر می کنید این دعوا ها سر چیه؟
سر اینه که چند گروه تو سایت وجود داره
این گروه ها ماله عصر های مختلف هست
نمونمش ساینا تازه چند وقتی نیست که مدیر شده بود و حالا با موافقان و دوستاش موضع گرفتن
اون موقع مدیرا همه از یک گروه بودن که بچه ها ناراضی بودن
حالا که هیچکی از مدیران با هم رفیق و اینا نیستن فکر می کنم اوضاع بهتر بشه

خودتونید که دارین جو رو بد می کنید

قصد توهین به هیچ کسی رو هم ندارم امیدوارم ناراحت نشین
مثل همه شما نظرمو گفتم

به هم احترام بذاریم
این چیزا نون و آب نمیشه واسه کسی
لطفا رعایت کنید
ممنون از توجهتون

اگه فکرم می کنید من پاچه خوارم نظر لطفتونه نظر شما هم برام مهمه

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

با گوشی هستم نمی تونم ویرایش کنم یکی ترکیب کنه

فکر می کنید این دعوا ها سر چیه؟
سر اینه که چند گروه تو سایت وجود داره
این گروه ها ماله عصر های مختلف هست
نمونمش ساینا تازه چند وقتی نیست که مدیر شده بود و حالا با موافقان و دوستاش موضع گرفتن
اون موقع مدیرا همه از یک گروه بودن که بچه ها ناراضی بودن
حالا که هیچکی از مدیران با هم رفیق و اینا نیستن فکر می کنم اوضاع بهتر بشه

خودتونید که دارین جو رو بد می کنید

قصد توهین به هیچ کسی رو هم ندارم امیدوارم ناراحت نشین
مثل همه شما نظرمو گفتم

به هم احترام بذاریم
این چیزا نون و آب نمیشه واسه کسی
لطفا رعایت کنید
ممنون از توجهتون

اگه فکرم می کنید من پاچه خوارم نظر لطفتونه نظر شما هم برام مهمه

بالا