الان درسته؟به نقل از نرگس² :الان نمى شه بانگ قفل كرد! حذف هم!
الان درست نشده باشه سر خودم و نزدیک ترین کسی که بهم هست رو میکوبم به دیوار! اینقدر کد تغییر دادم که میشه به عنوان یک پکیج جدید گذاشت تو اینترنتبه نقل از نرگس² :آره! البته الان ديگه نمى اشه بانگ گذاشت كلّا![]()
به نقل از نسترنّگار :پاک کردن نظر بانگ فعلا غیر فعاله.
بانگتون که ایرادی نداره، مشکل احتمالا از مرورگرتونه
به نقل از پویا م :الان درست نشده باشه سر خودم و نزدیک ترین کسی که بهم هست رو میکوبم به دیوار! اینقدر کد تغییر دادم که میشه به عنوان یک پکیج جدید گذاشت تو اینترنت
بگو که درست شده. شده؟
برای من میاد.به نقل از نرگس² :نچ، نمیان!
شانسیه انگار.بعضی وقتا همون "خل" می مونهسمپادیا » پری ناز » خل
به احتمال خیلی زیادی مشکل از اینترنتتونه. بنده وایمکس دارم. از این بدترشو میبینم گاهیبه نقل از پری ناز :این نوشته ی بسی زیبا رو بالای پروفایلم میبینم:شانسیه انگار.بعضی وقتا همون "خل" می مونهبعضی وقتا هم بعد از چند ثانیه میشه "خلاصه"
![]()
احتمالا ISP یا در حالت خوشبینانه مرورگرتون باتو مشکل پیدا کرده و بی ادبه و قصد توهین دارهبه نقل از پری ناز :این نوشته ی بسی زیبا رو بالای پروفایلم میبینم:شانسیه انگار.بعضی وقتا همون "خل" می مونهبعضی وقتا هم بعد از چند ثانیه میشه "خلاصه"
ا
از لحاظ حجمی با هم برابر نیستن. ینی هر جور حساب میکنم میبینم کفهی ۱۰ ارسال اخیر و تولد سنگینتره نسبت به لایک و دیسلایکا تو پروفایل.به نقل از Mohammadreza128 :فقط یک سوال:
اون هست تو پروفایل (مشخصات) لایک و دیس لایکا اخیر رو نشون میده حجم داده ارسالی اون به سرور چقدره؟ مثلا میشه این حذف شه بعد اون ۱۰ ارسال اخیر یا تولد ها برگرده فعلا؟
چکار کردی؟به نقل از s!na :الان یه سوال.
این کاری که من با پروفایلم برای حفظه حریم خصوصی کردم بر خلافه قوانینه انجمنه؟
هر کی خواست بگه بهش یاد بدم، گر چه یکم کار کرده باشید متوجه میشید ها!
redirect باید بشه من با ۵ تا کامپیوتره دیگه هم امتحان کردم کار کرد. یکم صبر کنید ملوم میشه.به نقل از GCD :چکار کردی؟
کاری نکردی که، پروفایلت طبیعیه![]()