میزان فعالیت در انجمن ( یا همون شب و روز آن بودن) + تعداد پستبه نقل از El.NRL :ببخشید درجات کاربری برچه اساسی افزایش پیدا میکنه؟
1.شب و روز آن بودن
2.داشتن لایک(= دوست ) زیاد
3.بر اساس تعداد پست های ارسالی
4.همه موارد
به نقل از پویا م :خداییش یکی از بیخودترین بخشهای سایت بود ینی حتا مثلا اگه سودش هم در نظر بگیریم، نسبت به ضررش نمیارزه
شمارو نمیدونم ولی خودم، کلا تو این مدتی که عضو بودم تو سایت، کلا بیشتر از یک بار به دردم نخورد! (بگذریم که طرفم آخرش مهمون نکرد!)
بعد یه مدت یه چیزی خیلی بازارش داغ بود به نام"بن شدن اختیاری"...این الان دیگه نیست یعنی؟به نقل از محمّد :حذف اکانت نداریم. چون موقع حذف اکانت امکان حذف تمام ارسال ها هم وجود داره این گزینه برای هیچ کس فعال نیست. اگر شما ارسال هاتون رو حذف کنید بحثها ناقص میشن و حتی ممکنه برخی تاپیکها هم حذف بشن. منطقی نیست اجازه بدیم کسی اکانتش رو حذف بکنه.
سرورها هزینشون ماهیانس. اینطوری نیست پول بدیم بگیم سرور مال خودمون شد.به نقل از negar.mr :آغا اين تولدو ارسالا رو راست ميگن...حرفتون درست ولي مني كه با موب ميام حوصله ندارم كليك اضافي كنم...اينجوري ي كليد و ي بيج باز كردن كافي بود...ولي الان نج...
خو با يكم هزينه ميشه سرور جديد خريد و همه اين مشكلات حل شه...
@ مستر عابدي حالا جه اصراري به حذف اكانت داريد خب...بيخيال باو
خب چرا ناراحت میشید گفتن اینکار نیازمند یک سری پیش نیاز هاییه ایشالا در اسرع وقت در اولویت انجام قرار میگیره...به نقل از negar.mr :بس حرف نزنم بهتره...باووشه...
ا
شما تشریف میبریدبه نقل از hinah :دمتون گرمه گرم مثل شومینه!
من بخش بانگ تو پروفایلم نیست!نمیتونم امضا بذارم! میدونید چیکار کنم؟؟؟
اگر طرف نباشه:به نقل از شقایقs :سلام...
ببخشید یه سوال چن وقته ذهن منو در گیر کرده اونم اینه که این سایت مال سمپادی هاست،درست؟
بعد این همه جمعیت که میان اینجا عضو میشن شما از کجا متوجه میشید که همشون سمپادی هستن یا نه؟؟!!!