جست و جوی کاربرانبه نقل از elizabet :ببخشيد من ب ي مشكل بزرگ برخورد كردم.
دنبال ي اقا پسر از مركز شهيد بهشتي زاهدان ميگردم ك يا سال سوم يا پيش باشه.چجورس مشكلمو حل كنم؟؟؟؟؟
لطفا ي نفر كمكم كنهVERRRYYYY SOOOOON ^-^
خب این یکی مشکلش چیه؟ همه چیز طبیعیه که!به نقل از نسترنّگار :اون نه! این
تو قسمت تنظیمات نشان دادن مخفی رو میزنید.به نقل از El.NRL :ببخشین اگه یکی بخواد پنهانی وارد شه؛چه باید بکنه؟
بعد اونوقت چه فرقی با ورود آشکار داره؟
ا
خداییش یکی از بیخودترین بخشهای سایت بود ینی حتا مثلا اگه سودش هم در نظر بگیریم، نسبت به ضررش نمیارزهبه نقل از نرگس² :قصد برگردوندنِ تولّداي نزديكُ ندارين؟
خوب بودا... دلا رو به هم نزديك ميكرد
خب اونایی که قراره دلشون به هم نزدیک شه، برن تو فیسبوک دلاشون رو به هم نزدیک کنن و دل بدن قلوه بگیرن فیسبوک رو برا همین ساختن دیگهبه نقل از نسترنّگار :اتفاقا جیز جالبی بود! خب تکلیفِ اونایی که تولدشون نزدیکه چی میشه؟ گناه دارن خب!
× نمیتونین یه کاری کنین که فقط کاربرایی که اخیرا فعالیت داشتن، تولدشون رو نشون بدین؟ یه جور فـیلتری چیزی
خداييش جايي بود كه من هر روز چك ميكردم. حتّي اون اوايلترِ عضويتم به هركي كه اسماً ميشناختم تولد تبريك ميگفتم و خيلي از دوستيامم از همين جا شوروع شد!به نقل از پویا م :خداییش یکی از بیخودترین بخشهای سایت بود ینی حتا مثلا اگه سودش هم در نظر بگیریم، نسبت به ضررش نمیارزه
شمارو نمیدونم ولی خودم، کلا تو این مدتی که عضو بودم تو سایت، کلا بیشتر از یک بار به دردم نخورد! (بگذریم که طرفم آخرش مهمون نکرد!)
حالا از همه این حرفا بگذریم جای خوبی بود:دالبه نقل از پویا م :خداییش یکی از بیخودترین بخشهای سایت بود ینی حتا مثلا اگه سودش هم در نظر بگیریم، نسبت به ضررش نمیارزه
شمارو نمیدونم ولی خودم، کلا تو این مدتی که عضو بودم تو سایت، کلا بیشتر از یک بار به دردم نخورد! (بگذریم که طرفم آخرش مهمون نکرد!)
ا