- مدیر کل
- #1,461
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : سوالات و مشکلات
سایت کند شده؟!
سایت کند شده؟!
به نقل از محمّد :سایت کند شده؟!
نع، هرکی از پروفایل > عضویت گروه ها توی پشتیبان کنکوریها عضو شه میره جزء پشتیبان کنکوریابه نقل از نسترنّگار :هر کس اسم دانشگاه رو پر کنه، میره جزو پشتیبان کنکوریا؟
آقا من اصلا انسان تعصبیای نیستم و قبول دارم یک وقتایی یک کلمات انگلیسیای بهتر مفهوم رو منتقل می کنن ؛ ولی واقعا Join از اون کلمات نیست . مثلا نمی شد به جاش باشه : مکانی برای پیوستن به افراد مختلف جهت انجام یک پروژه ؟مکانی جهت اشتراک مقالات نوشته شده توسط شما، محفلی برای join شدن با افراد مختلف جهت انجام یک پروژه و درخواست انجام کار
کاملا درسته. من چون خودم به صورت طبیعی از join استفاده میکنم ناخودآگاه نوشتم join. الان درستش می کنم.به نقل از SaϔnA.M :آقا من اصلا انسان تعصبیای نیستم و قبول دارم یک وقتایی یک کلمات انگلیسیای بهتر مفهوم رو منتقل می کنن ؛ ولی واقعا Join از اون کلمات نیست . مثلا نمی شد به جاش باشه : مکانی برای پیوستن به افراد مختلف جهت انجام یک پروژه ؟
آخه فکر می کنم وقتی باید از کلمات دخیل استفاده کرد که کلمهی فارسی مفهوم رو نرسونه یا مسخره به نظر بیاد . اما الآن اینجوری نیست واقعا . می دونم اصلا موضوع مهمی نیست و اینا ، اما خب گفتم بگم . صرفا چون همچین انجمنایی تو سایت هست و همچین تاپیکایی .
مشکل از مرورگره. البته شاید هم مشکل از اون نیست مشکل از طراحی سایته ولی خب کلا تنظیم سایت برای اینکه توی هرنوع مرورگر درست کار کنه خیلی سخته.به نقل از نرگس² :
به نقل از GCD :نع، هرکی از پروفایل > عضویت گروه ها توی پشتیبان کنکوریها عضو شه میره جزء پشتیبان کنکوریا
باو ربطی نداره ، این پشتیبانی کنکور و کنکوری 91 نیازی به تایید عضویت ندارن ، وقتی عضویت در گروه رو بزنی ، درجا برات نام مستعار میزنی " X "به نقل از نسترنّگار :یکی به من بگه اشکال از سافاریه
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=8408
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=9867
زیر اسمشون مینویسه پشتیبان کنکوری، سال فارغ التحصیلیشون ۹۶ و ۹۳ هست. خودشون خودشونو عضو کردن ینی؟
به نقل از GCD :آره دیگه! چه ربطی به سافاری داره؟
(خواس بگه آیپد دارن )