سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : سوالات و مشکلات

منظورش اینه که امتیاز رو بدن ولی به امتیازات افراد اضافه نشه و فقط در حد پست باشه

negginnium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
sth

آها . خب نه اینجوریم خوب نیست بازم همون میشه .
اگه اصراری هست ک بشه پستیو ک دوس داریم لایک بزنیم ، میشه همونجوری ک گفتم ، هم تعداد لایکا و هم افرادی ک لایک دادن ،فقط برای کسی که پست داده مشخص بشه .
ریا هم نمیشه :-"

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

نه خب، براي همه نشون داده بشه. ببين، مثلاً اين طوري بود قبلاً كه من كه حوصله‌ي خوندنِ همه‌ي پستاي حرف بزنُ نداشتم، اونا رو مي‌خوندم كه نسبت به بقيه بيشتر لايك داشتن! :D اين طوري وقتم با پستاي "ستاره‌ي جديدمُ ;;)" و اينا تلف نمي‌شد!
الان دو تا راه جلوي رومه. يا همه رو بخونم، يا هيچكدوم! :D :-s

negginnium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
sth

خی هر راهی مشکلات خودشو داره دیگه اما باور کن اینجوری بدون امتیازا خیلی از اون حالت شلوغیش در میاد ، بعدشم مهم چیزیه که کاربرا مینویسن ، نه چیزی که کاربرا میخونن . :D
منظورم اینه که مهم نیست من یا تو یا هرکس حوصلمون شه بخونیم یا نه ! ( میدونم لذت بخشه خوندنش :-" ) ولی اینکه بین پستا فرق گذاشته نشه خیلی بهتره .

behradv

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علّامه حلّی تهران
شهر
تبریز و تهران
دانشگاه
دانشگاه تورنتو
رشته دانشگاه
علوم مهندسی

ا چه بد، واسه من که قسمت بزرگی از لذت خوندن پستای حرف بزن به تصمیم گیری در مورد لایک کردن یا نکردنشون بود :P

البته هدفم از این پارازیت این حرف نبود، فقط یه سوال بیخود ولی در عین حال به نظر خودم جالب داشتم:

این سیستم پر امتیازترین پستای هفته که هست جدید اضافه شده (به نظرم هم خوبه! مرسی)، تو یه مورد سوتی داده ظاهرا:

Sampadia%281%29.JPG

بعد می رم تو لینکه،

Sampadia%282%29.JPG

اولش گفتم شاید هر چند وقت یه بار به روز می شه، ولی بعد رفتم واسه امتحان مال یکی دیگه رو لایک کردم، همون لحظه اضافه شد، بعد لایکم رو حذف کردم، کم شد :D!

ببخشید البته یه خورده نکته ی بیخودیه، ولی به نظرم عجیب اومد :-?!

پ.ن. این اون یکی بهراده ها، این همه لایک از بنده بر نمیاد!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

همم نگين... :-? حالا بذار برم فك كنم :-"

+ فك نمي‌كنين حتّي با وجود حذف لايكاي حرف بزن، اين پرلايك‌ترين‌ها چيز به درد نخوريه؟ اين طوري فقط اهميت پستاي فان خاطرات و خلاقيت زياد مي‌شه! همين الان اگه ببينين، اكثرش اعترافگاهه و بعد سوتي‌ها!

+ مرسي براي تولداي نزديك :-ذوق

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از بهراد :
این سیستم پر امتیازترین پستای هفته که هست جدید اضافه شده (به نظرم هم خوبه! مرسی)، تو یه مورد سوتی داده ظاهرا:
این سیستم امتیاز های تا 7 روز پیش رو میشماره، یعنی از این 50 امتیاز، 12 تاش تا قبل از 7 روز پیش بوده و 38 تاش در 7 روز گذشته

به نقل از نرگس¹ :
+ فك نمي‌كنين حتّي با وجود حذف لايكاي حرف بزن، اين پرلايك‌ترين‌ها چيز به درد نخوريه؟ اين طوري فقط اهميت پستاي فان خاطرات و خلاقيت زياد مي‌شه! همين الان اگه ببينين، اكثرش اعترافگاهه و بعد سوتي‌ها!
اندکی صبر :D

به نقل از نرگس¹ :
نه خب، براي همه نشون داده بشه. ببين، مثلاً اين طوري بود قبلاً كه من كه حوصله‌ي خوندنِ همه‌ي پستاي حرف بزنُ نداشتم، اونا رو مي‌خوندم كه نسبت به بقيه بيشتر لايك داشتن! :D اين طوري وقتم با پستاي "ستاره‌ي جديدمُ ;;)" و اينا تلف نمي‌شد!
الان دو تا راه جلوي رومه. يا همه رو بخونم، يا هيچكدوم! :D :-s
توی اینجا یک مساله هست، قطعا با حذف امکان امتیازدهی میزان فعالیت در حرف بزن کمتر میشه (به خصوص تعداد زیاد پست ها و کپی پیست های جوک ها و طنزها) اما طبیعتا مشکلات کوچیکی هم برای کاربر داره مثل همین که گفتی
در این باره، مسلما سود بزرگی که داره در نظر گرفته میشه درمقابل ضرر کوچکی که داره (یعنی خب کاهش فعالیت حرف بزن برای سایت مفیده و به سمت تولید محتوا میره، ولی این که چه پستایی رو بخونی به محتوای سایت کمکی نمی کنه)

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

شما چندین دفعه هم گفتین که تعداد لایک ها اصلا مهم نیست درسته؟
خوب پس چه فرقی داره که باشه یا نباشه؟

من فکر میکردم کاره فرشید ولی مثل اینکه کار نبوده از همین جا ازش معذرت می خوام

یا یک کار رو باید از اول درست کرد یا اصلا نکرد

الان هر کسی حداقل نصف امتیازاش از حرف بزن میاد
وقتی یه کاربر جدید عضو میشه هرچی تلاش می کنه میبینه به نصف بقیه هم نمیرسه خوب انگیزه وجودش تو انجمن میمیره

در ضمن تولید محتوا با نابود کردن حرف بزن ایجاد نمیشه
باید انگیزه باشه

بچه ها خوب امتحان داشتن تولید محتوا می خوای ازشون؟؟

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

مدیریت حرف بزن خیلی سخته و امکان امتیازگیری بیشتر از اونجا باعث میشه همه برن سمتش و « حرف بزن » تبدیل بشه به « بگو و امتیاز بگیر ». هدف از حرف بزن که امتیازگیری و انگیزه سازی نیست.

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

به نقل از محمّد :
مدیریت حرف بزن خیلی سخته و امکان امتیازگیری بیشتر از اونجا باعث میشه همه برن سمتش و « حرف بزن » تبدیل بشه به « بگو و امتیاز بگیر ». هدف از حرف بزن که امتیازگیری و انگیزه سازی نیست.
اصولا اگه لایک/دیس لایک نباشه یه روزی ـم حرف بزن میشه جزو تاپیک های خاک خورده ! : )

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

بعد یه چیز دیگه ـی هم که هست الان با این کار دوباره کسی سمت تاپیک و انجمن های علمی نمیره

و

انجمن هایی مثل خاطرات میشه بگو و امتیاز بگیر ! : )

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

همون طور که نرگس هم گفت، تعداد لایکای یه پست خیلی تو خونده شدنش تاثیر دارن، ولی این جوری پستا نابرابر میشن!

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

از تشبیه استفاده می کنم :D

لایک مثل سوخت برای فعالیت بچه ها تو سایته که بهشون انگیزه میده

دیدین بنزین سهمیه بندی شد و خیلی گرون مردم رفتن به جاش گاز زدن :D

الان هم همونطور که سبحان گفت میرن مثلا توی خاطرات و خاطرات روزانه و. ... می زنن

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

من وقتی میخوام تو حرف بزن پست بدم ناخودآگاه ذهنم به این مشغول میشه که پست من چند تا لایک میگیره؟ و این خیلی بده! برای چی امتیازدهی فعال باشه؟

× این رو برای کاربران قدیمی زیاد صادق نمیدونم ولی برای کاربران جدید چرا

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

الان شما اومدی میگی لیلی زنه یا مرد؟

بچه ها توی این صفحه و صفحه های قبلی دلیلشون رو گفتن

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

به نقل از نسترنّگار :
من وقتی میخوام تو حرف بزن پست بدم ناخودآگاه ذهنم به این مشغول میشه که پست من چند تا لایک میگیره؟ و این خیلی بده! برای چی امتیازدهی فعال باشه؟
این بر میگرده به خود طرف !
بستگی به طرف داره که پست رو میده خودشو خالی کنه یا لایک بگیره یا دل دیگران رو شاد کنه ! : )

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

یه چیزی فبلا هم مطرح شد ولی توجهی بهش نشد، اون جوری که شما می گید به این دلیل حذف شده سیستم امتیاز دهی توی حرف بزن که طرف برای لایک گرفتن پست نده، ولی مسئله اینه اون یه پست صفحه تموم بشه کسی دیگه به امتیازش دقت نمی کنه، ولی امتیازای هر فرد موقعی زیر آواتارش نشون داده می شه این توجه رو جلب می کنه که طرف چقد امتیاز داره و اینا، به جای حذف کردن سیستم امتیازدهی بیاید اون امتیازها رو بردارید از زیر آواتار تا به جای این که تبدیل بشه به یه چیزی برا رقابت و برتری افراد نشون دهنده ی موافقت یه نفر با یه پست یا میزان برتری یه پست به یه پست دیگه باشه یا کیفیت پست.

(این صرفا پیشنهاد من بود حالا می خواد عملی کنیدش یا نکنیدش، یا حتی بهش توجه نکنید)

برای اون پرامتیازترین پست ها هم محسن یه بار فک کاملا با دلایل قانع کننده توضیح داد که بودن همچین چیزی خیلی مضرتر از نبودنشه.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از GCD :
توی اینجا یک مساله هست، قطعا با حذف امکان امتیازدهی میزان فعالیت در حرف بزن کمتر میشه (به خصوص تعداد زیاد پست ها و کپی پیست های جوک ها و طنزها) اما طبیعتا مشکلات کوچیکی هم برای کاربر داره مثل همین که گفتی
در این باره، مسلما سود بزرگی که داره در نظر گرفته میشه درمقابل ضرر کوچکی که داره (یعنی خب کاهش فعالیت حرف بزن برای سایت مفیده و به سمت تولید محتوا میره، ولی این که چه پستایی رو بخونی به محتوای سایت کمکی نمی کنه)
خب ببين، قبول دارم وقتي لايك نباشه فعاليت حرف بزن كاهش پيدا مي‌كنه و خوبه براي سايت و از اين صوبتا! حرفِ من اين بود كه اون سيستم لايك بدون شمارشُ راه بندازين؛ مطمئن باشين فعاليت حرف بزن دوباره بالا نمي‌ره / با توجه به پست پاييني بگو و امتياز بگير نمي‌شه!
به نقل از محمّد :

ويرايش : @ نسترنگار : وقتي لايكات جمع نشن، طبيعتاً ديدت به حرف بزن، "لايك بگير" نيست. درباره‌ي پست بالاييت كه گفتي "اين نابرابريه" ، به نظر من عين برابريه كه پستي كه مي‌گه "ستاره‌ي جديدموووووووو :بوس" و دو تا لايك مي‌گيره فقط، كمتر از مثلاً پستاي نيما خونده بشه! :-??

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

قبلا یه بار این پرامتیازترین لایکا فعال شده بود که فک کنم تو بخش مدیران انجمن مطرحش کردیم و دوباره غیرفعال شد.
دلیلشم این بود که کاربرا جدید وقتی می‌‌بینن لیستی از پرلایک‌ترین‌ها گذاشته می‌شه، خود به خود به سمت لایک گرفتن کشش پیدا می‌کنند.
بدین ترتیب، نسل جدیدی که وارد سمپادیا می‌شه نسل لایکی هستش :D به نظرم مضره همچین چیزی. فایده‌ی خفنی هم نداره.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

اون قسمت پرامتیازها امشب غیرفعال میشه. فعال کردنش یک دلیل خاص داشت.

بالا