سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین
پاسخ : سوالات و مشکلات

اگه دارید اینطوری میکنید فک کنم لایک توی انجمنای علمی هم ارزشی نداره ! : )

• لایک
امتیازات: TMNT

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از Nopo Nopotim :
اگه دارید اینطوری میکنید فک کنم لایک توی انجمنای علمی هم ارزشی نداره ! : )
چرا؟

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

به نقل از علی ع. :
چون تقریبا انجمنای علمی خوابیده و خیلی کم فعالیت داره !!!!
و
اینکه هرکسی بره اونجا فعالیت کنه برا لایک نیست ! ! !

و یه چیزی هم اینه که حذف سیستم امتیاز دهی حرف بزن نمیتونه کار خوبی برای مدیریت اون باشه و این کار به نابودی انجمن ختم میشه ! : )

• لایک
امتیازات: TMNT

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نظر منم این حرف بی معنیه اگه ارزش حرف بزن بخواد به لایکا باشه
ولی این که لایکا رو فقط نشون بده و حساب نکنه رو موافقم چون خوب به هر حال این که تو وقتی می خوای یه متنو بخونی در واقع یه امتیاز دهیه که کدوم بهتره و ارزش بیشتری داره

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

به نقل از Nopo Nopotim :
چون تقریبا انجمنای علمی خوابیده و خیلی کم فعالیت داره !!!!
و
اینکه هرکسی بره اونجا فعالیت کنه برا لایک نیست ! ! !

و یه چیزی هم اینه که حذف سیستم امتیاز دهی حرف بزن نمیتونه کار خوبی برای مدیریت اون باشه و این کار به نابودی انجمن ختم میشه ! : )
یکی از علتای این کار این بود که همه نیان هر وخ هوس کردن لایک بگیرن ، یه پست حرف بزن بدن.
خوب اینجوریه که یه تاپیکای زردی مثه حرف بزن و سوتیا و غیره ، تعداد صفه هاش سر به فلک می کشه ، بعد بقیه ی تاپیکا خاک می خورن یا یه عده ی خاصین فقط توش که دارن فعالیت می کنن!
چرا توی علمی کسی لایک نمی گیره؟دلیلش اینه که فعالیت و بازدیدا ازش کمه!
همه ی این کاراام برا اینه که این تاپیکا که مهم تره بیاد بالا فعالیتش متوسط بشه ، نه کم!

ینی شما نبود تاپیک حرف بزنو نابودی انجمن گفت و شنود می دونید؟! اگه اینجوریه که انجمن گفت و شنود 7 صفه تاپیک دیگه جز حرف بزن داره!

یا اگه ام منظورتون حرف بزنه که اون تاپیکه انجمن نیست ; چرا کم کم که بچه آ عادت کنن پستم می دن.ولی نه با این سرعت!

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

به نقل از گولـی :
یکی از علتای این کار این بود که همه نیان هر وخ هوس کردن لایک بگیرن ، یه پست حرف بزن بدن.
خوب اینجوریه که یه تاپیکای زردی مثه حرف بزن و سوتیا و غیره ، تعداد صفه هاش سر به فلک می کشه ، بعد بقیه ی تاپیکا خاک می خورن یا یه عده ی خاصین فقط توش که دارن فعالیت می کنن!
چرا توی علمی کسی لایک نمی گیره؟دلیلش اینه که فعالیت و بازدیدا ازش کمه!
همه ی این کاراام برا اینه که این تاپیکا که مهم تره بیاد بالا فعالیتش متوسط بشه ، نه کم!

ینی شما نبود تاپیک حرف بزنو نابودی انجمن گفت و شنود می دونید؟! اگه اینجوریه که انجمن گفت و شنود 7 صفه تاپیک دیگه جز حرف بزن داره!

یا اگه ام منظورتون حرف بزنه که اون تاپیکه انجمن نیست ; چرا کم کم که بچه آ عادت کنن پستم می دن.ولی نه با این سرعت!
عزیز من !
منظور من از انجمن کلّ فروم سمپادیا.کام هست !

الان که این کار رو کردن رغبت بیشتر کاربر ـا از جمله خودم خیلی خیلی کم میشه برای فعالیت !

یا باید لایک رو کلا بر دارن و یا برای همه انجمن ها و همه تاپیک ها بزارن ، راه های کنترل حرف زدن هم این نیست که بیاد افراد رو منع کنید !

همون 3 تا پست در روز به صورت خیلی جدی اجرا میشد الان وضع این نبود (;

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

یه پارازیت تو کلامتون :D

چرا قسمت موضوعات جدید ارسال شده به جای عنوان مثلا "نویسنده" می نویسه پاسخ ها؟؟

به عکس زیر ارجاعتون میدم :D

cd3e8c993c1.jpg

تازه توی قسمت موضوعات به روز شده زیر قسمت "پاسخ ها" اسم انجمن رو میاره !

• لایک
امتیازات: N.M

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

من راجع به حرف بزن سیاست ها رو نفهمیدم راستش ، یه سری افراد همین جا میگن فعالیت کم تو حرف بزن به نفع بقیه انجمناست ، بعد یه جا دیگه میگن نیست و ... کلا قضیه چیه ؟

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

من خیلی بحثُ نخوندم یه چیزی به ذهنم رسید صرفا خواستم بپرسم نمیشه لایکا تو حرف بزن باشن ولی لایکای اونجا به تعداد مثبتا اضافه نشن؟ ;;)

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

به نقل از MeLi :
من خیلی بحثُ نخوندم یه چیزی به ذهنم رسید صرفا خواستم بپرسم نمیشه لایکا تو حرف بزن باشن ولی لایکای اونجا به تعداد مثبتا اضافه نشن؟ ;;)
ارزش ؟!

@ ساینا : کی حوصله تاپیک های حوصله سر بر انجمن های علمی رو داره ؟! ، اونم تو تابستون

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Nopo Nopotim :
ارزشش به اینه که باعث میشه لایکُ دیسلایکا باشن ولی ملت بخاطر لایک پست ندن ;;) 8->

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

من کلا فکر نمیکنم حتی لازم باشه شمرده نشه !!
در مورد ِ سوتی ها که اصا حرفشو نزنین ! با حرف بزن یکی نیست به نظر من ! نمیشه استدلالی رو که برای حرف بزن میارین برای اونم بیارین !
اما حرف بزنم !
خب بینین یکی میاد یه حرفی میزنه که دقیقا حرف منم هست ، مثلا سمانه یه چیزی نوشت در مورد ِ المپیاد ، من و 1000 نفر دیگه به جای اینکه بیایم خودمون هم اون حرفا رو بزنیم ، پست سمانه رو لایک میکنیم ...
واقعا بعضی حرفا لایک دارن !!

+ خیلی عذابه وجدانا :)

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

به نقل از MeLi :
ارزشش به اینه که باعث میشه لایکُ دیسلایکا باشن ولی ملت بخاطر لایک پست ندن ;;) 8->
این حرکت اسمش " خود درگیری مضمن " ـه ، یعنی سر خودمونو گول میمالیم !

آقا میشه یه کاری هم کرد !

یادتونه قبلا یه چیزی پایین پروفایل بود برای لایک های و دیس لایک ها

21/21 مثلا !

خوب ؟!

نمیشه لایک های حرف بزن جدا از لایک های معمولی حساب شه ؟!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از Nopo Nopotim :
به نقل از نرگس¹ :
نه خب، براي همه نشون داده بشه. ببين، مثلاً اين طوري بود قبلاً كه من كه حوصله‌ي خوندنِ همه‌ي پستاي حرف بزنُ نداشتم، اونا رو مي‌خوندم كه نسبت به بقيه بيشتر لايك داشتن! :D اين طوري وقتم با پستاي "ستاره‌ي جديدمُ ;;)" و اينا تلف نمي‌شد!
الان دو تا راه جلوي رومه. يا همه رو بخونم، يا هيچكدوم! :D :-s
خيلي پستا طبق قوانين پاك نمي‌شن. اما لايك مي‌تونه يه معيار باشه صرفاً براي اين كه من نوعي ببينم كدوم پست ارزش خوندنُ داره! :-??

× مزمن البته. به علاوه اصن گول ماليدن نيست!!! همه عاقل‌تر از اونيم كه با اين جور چيزا گول بخوريم!!! :دي

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

ولی من یه سوالی دارم ، تا حالا شده یه حس مشترک داشته باشید ، یا بخواین نشون بدید که یه چیزی رو خوندید از لایک استفاده کنید ؟ ( بفهمید کی خونده پست رو حتی ) :-?
بعد یه چیزی ، یادتونه ورزش و گفت و شنود لایک نداشت ، بعدا یکی از بچه ها اومد تو انجمن مربوط به شورای مربوط بهشون یه پست بلند بالا نوشته و قانعتون کرد ؟ اول گفت شنود برگشت ، بعد ورزش !! چرا دوباره همون کارو کردید ؟!!

کلن یعنی خیلی بحثا داشتید سر این :-? چرا هی برمیگردیم جای اول ؟!!

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Samaneh.Z :
ولی من یه سوالی دارم ، تا حالا شده یه حس مشترک داشته باشید ، یا بخواین نشون بدید که یه چیزی رو خوندید از لایک استفاده کنید ؟ ( بفهمید کی خونده پست رو حتی ) :-?
بعد یه چیزی ، یادتونه ورزش و گفت و شنود لایک نداشت ، بعدا یکی از بچه ها اومد تو انجمن مربوط به شورای مربوط بهشون یه پست بلند بالا نوشته و قانعتون کرد ؟ اول گفت شنود برگشت ، بعد ورزش !! چرا دوباره همون کارو کردید ؟!!

کلن یعنی خیلی بحثا داشتید سر این :-? چرا هی برمیگردیم جای اول ؟!!

:))

مدیرای سابق قانع میشن و بعدش یکسری مدیر جدید میان که از هیچی خبر ندارن! اولش فکر میکنن باعث پیشرفت و اینا میشن! میرن یکسری تغییراتی رو میدن که شاید در گذشته حتی اعمال شده باشه و بعدش متوجه سود نداشتنش شده باشن ! حالا باید بچه ها بیان اینا رو قانع کنن!

بهتر نیست یکسری تغییراتی رو که مدیران اعمال می کنن و بعدش عوض میشه رو توی انجمن های مخفی خودشون ( ;)) ) بزارن تا این مشکل پیش نیاد؟

+ سمانه کلی لایک :))

پ.ن : قصد توهین به هیچ یک از مدیران فعلی رو نداشتم!

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

الان همه تقریبا دارن یه چیزیو هی میان تکرار می‌کنن و نظر همه شبیه همه ماهیتش(به جز سبحان که نفمیدم چی می‌گه از آخر :D)٬ خوب حالا اگه فرض بر این گرفته بشه برا نظر افرادی که اومدن این‌جا استدلال کردن احترام قائل بشه و لایک‌ها بخواد برگرده یه‌سری پیشنهادات داده شد:

کلا تعداد لایک‌ها زیر آواتا نشون داده نشه و هر پست به تنهایی برا خودش ارزش داشته باشه. (چون کلا امتیاز هرفرد هم چیزی نیست که به عنوان یه ملاک برای یه فرد در نظر گرفته بشه٬ مثه مدت حضور و اینا)

تعداد لایک‌های حرف بزن جدا نشون داده بشه. (که فک نکنم نه عملی باشه نه چیز جالبی باشه)

لایک‌های حرف بزن توی مجموع امتیازها جمع بسته نشه. (برای این هم٬ همون قضیه عملی شدنش یه چیزه٬ و همچنین اگه قراره امتیازها نشون داده بشه باید تمام امتیازهای یه نفر نشون داده بشه. مثل اینه که بگیم توی مجموع امتیازای یه فصل یه تیم امتیازایی که از برد تیمای ضعیف کسب شده توی مجموع امتیازا حساب نشه)

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

موافقم ! به نوعي اين حس به وجود مياد كه پست اصلا خونده نميشه ! :-"
جدي ميگم ! يه مدت همين جوري بگذره ميبينيد اينو !

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

همین پر لایک ترینا چند تاش حرف بزنه؟

بیخیال حرف بزن بخدا بجایی بر نمیخوره یکی بیاد یه پست حرف بزنی بده فوقش 20 تاام لایک بخوره :D

+ندیده بودم اون پست رو :-" X_X

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از MeLi :
برام عجیبه شما لایکای حرف بزن که میتونه براش 1000 تا علت داشته باشه و هزار تا مزایا داشته باشه برداشتین بعد بعد پر امتیاز ترین پستای هفته رو گذاشتین؟ : ))

الان مثلا حرف بزن لایک نداشته باشه پر لایک ترین پستاام میشن محتوا ها و مباحث علمی؟

همین پر لایک ترینا چند تاش حرف بزنه؟

بیخیال حرف بزن بخدا بجایی بر نمیخوره یکی بیاد یه پست حرف بزنی بده فوقش 20 تاام لایک بخوره :D

به نقل از محمّد :
اون قسمت پرامتیازها امشب غیرفعال میشه. فعال کردنش یک دلیل خاص داشت.

بالا