چرا؟به نقل از Nopo Nopotim :اگه دارید اینطوری میکنید فک کنم لایک توی انجمنای علمی هم ارزشی نداره ! : )

چون تقریبا انجمنای علمی خوابیده و خیلی کم فعالیت داره !!!!به نقل از علی ع. :

یکی از علتای این کار این بود که همه نیان هر وخ هوس کردن لایک بگیرن ، یه پست حرف بزن بدن.به نقل از Nopo Nopotim :چون تقریبا انجمنای علمی خوابیده و خیلی کم فعالیت داره !!!!
و
اینکه هرکسی بره اونجا فعالیت کنه برا لایک نیست ! ! !
و یه چیزی هم اینه که حذف سیستم امتیاز دهی حرف بزن نمیتونه کار خوبی برای مدیریت اون باشه و این کار به نابودی انجمن ختم میشه ! : )

عزیز من !به نقل از گولـی :یکی از علتای این کار این بود که همه نیان هر وخ هوس کردن لایک بگیرن ، یه پست حرف بزن بدن.
خوب اینجوریه که یه تاپیکای زردی مثه حرف بزن و سوتیا و غیره ، تعداد صفه هاش سر به فلک می کشه ، بعد بقیه ی تاپیکا خاک می خورن یا یه عده ی خاصین فقط توش که دارن فعالیت می کنن!
چرا توی علمی کسی لایک نمی گیره؟دلیلش اینه که فعالیت و بازدیدا ازش کمه!
همه ی این کاراام برا اینه که این تاپیکا که مهم تره بیاد بالا فعالیتش متوسط بشه ، نه کم!
ینی شما نبود تاپیک حرف بزنو نابودی انجمن گفت و شنود می دونید؟! اگه اینجوریه که انجمن گفت و شنود 7 صفه تاپیک دیگه جز حرف بزن داره!
یا اگه ام منظورتون حرف بزنه که اون تاپیکه انجمن نیست ; چرا کم کم که بچه آ عادت کنن پستم می دن.ولی نه با این سرعت!

ارزش ؟!به نقل از MeLi :من خیلی بحثُ نخوندم یه چیزی به ذهنم رسید صرفا خواستم بپرسم نمیشه لایکا تو حرف بزن باشن ولی لایکای اونجا به تعداد مثبتا اضافه نشن؟![]()