IIلالاII
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهيدبهشتی
- شهر
- سنندج
- دانشگاه
- صنعتی اصفهان
- رشته دانشگاه
- برق
پاسخ : سؤالات و مشکلات
من دارم میگم اعتراضی ندارم که پستم پاک شده اعتراضم اینه یکی بدتر از من هم توهین هاش هم پست های اسپمش میمونه بعد من... صرفا نشون میده یه مشکلی توی مدریتتون هست!
بالا دستی چیه ؟؟ مگه مملکته که شما شدی بالا دستی ما ؟ چهارتا دانش اموزیم که همسن همیم یا فوقش دو سال اختلاف سنی! الان خواستی بگی خودتو بالا میبینی؟ بعد حتما منم حسودیم شده و دارم میکوبونمت به قول خودت و این حرف ها ؟ تیک ایت ایزی بابابه نقل از علیرضا ح. :در مورد نقل قول ها حق با شما بود و اصلاح کردم . هر چند که اسپم های زیادی داشتی و دستم برای نقل قول کردن باز ِ باز بود . پس هیچ اصراری هم در پوشوندن گند خودمون نداشتم .
هر چیز مربوط به تاپیک خودش ؟ ما همچین چیزی گفتیم ؟ باو میگم تو یه حرفی تو صد جا گفتی ؛ میگی : « هر چیز مربوط به تاپیک خودش ! » خوب یه جا هم بگی به حرفات رسیدگی میشه به خدا !
ببین این یه فرهنگ شده [ متاسّفانه ] تو کشور ما که اگر ما به یکی از بالا دستی های خودمون توهین کنیم بقیه میگن : « اُ ، اینو ! چقدر با جربزه است . چقد فلانه و بسار ! » الان من نمیدونم تو چرا اینقدر اصرار داری من و یا بقیه مدیران رو بکوبی .
بعدش اگر پستی از شما پاک شده خوب خلاف قوانین بوده که پاک شده دیگه . ربطی به هیچ چیزی نداره . ربطی به شهر یا ستاره نداره .
من دارم میگم اعتراضی ندارم که پستم پاک شده اعتراضم اینه یکی بدتر از من هم توهین هاش هم پست های اسپمش میمونه بعد من... صرفا نشون میده یه مشکلی توی مدریتتون هست!