سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق
پاسخ : سؤالات و مشکلات

به نقل از علیرضا ح. :
در مورد نقل قول ها حق با شما بود و اصلاح کردم . هر چند که اسپم های زیادی داشتی و دستم برای نقل قول کردن باز ِ باز بود . پس هیچ اصراری هم در پوشوندن گند خودمون نداشتم .
هر چیز مربوط به تاپیک خودش ؟ ما همچین چیزی گفتیم ؟ باو میگم تو یه حرفی تو صد جا گفتی ؛ میگی : « هر چیز مربوط به تاپیک خودش ! » خوب یه جا هم بگی به حرفات رسیدگی میشه به خدا !
ببین این یه فرهنگ شده [ متاسّفانه ] تو کشور ما که اگر ما به یکی از بالا دستی های خودمون توهین کنیم بقیه میگن : « اُ ، اینو ! چقدر با جربزه است . چقد فلانه و بسار ! » الان من نمیدونم تو چرا اینقدر اصرار داری من و یا بقیه مدیران رو بکوبی .
بعدش اگر پستی از شما پاک شده خوب خلاف قوانین بوده که پاک شده دیگه . ربطی به هیچ چیزی نداره . ربطی به شهر یا ستاره نداره .
بالا دستی چیه ؟؟ مگه مملکته که شما شدی بالا دستی ما ؟ چهارتا دانش اموزیم که همسن همیم یا فوقش دو سال اختلاف سنی! الان خواستی بگی خودتو بالا میبینی؟ بعد حتما منم حسودیم شده و دارم میکوبونمت به قول خودت و این حرف ها ؟ تیک ایت ایزی بابا
من دارم میگم اعتراضی ندارم که پستم پاک شده اعتراضم اینه یکی بدتر از من هم توهین هاش هم پست های اسپمش میمونه بعد من... صرفا نشون میده یه مشکلی توی مدریتتون هست!

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

ببین موضوع اینه که توهین تو سایت ممنوعه! اگه دیدید کسی توهین کرد پستش رو می تونید گزارش بدید! اگه گزارش ندادید اعتراضی نمی تونید داشته باشید طبیعتا!
حالا شما گزارش ندادید و خودتون هم مقابله به مثل کردید و توهین کردید!
نتیجه این می شه که هر کدوم از این پست ها گزارش بشن پاک می شن چه پست شما چه پست اول!
حالا پست شما رو یکی گزارش کرده و طبق قانونی که سایت داره پاک شده!
شما هم می تونستید و می تونید هر توهینی بتون شد از این به بعد گزارش بدید!
دلیل اعتراض الانتونو واقعا درک نمی کنم! می شه یه کم بیشتر توضیح بدید اگه اعتراضی دارید؟
اگه اعتراض به پستی هست که پاک نشده چون گزارشی نداشه!
ناحقیه در مورد مدیرا این برداشتو بکنیم که باید تمام پست ها و انجمن ها رو چک کنن!
ینی سیستم یه جور همکاری بین مدیر اون انجمن و کاربره!

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق

لیلی زن بود یا مرد؟
بیخیال بابا! من اعتراض یا حالا هرچی رو گفتم و مدیرا هم فهمیدن! حالا تازه به شما توضیح بدم که چی؟!!
درضمن یعنی مدیر حالا انجمن یا داخلی(حداقل انجمن که وظیفه داره!!) وقتی اون پست گزارش شه و بنویسن توهین این نمیخونه همین طوری میزنه پاک میکنه؟ میخونه طبیعتا! پس میبینه پستی که من نقل قول کردم رو! میخواید یه مشکل رو حل کنید کل مدیریت رو بدتر زیر سوال می برید چرا؟!!
درضمن حداقل یکی از داخلی ها رو میدونم که میخونه پست های اون تاپیک رو و پست هم میده همیشه و دیدم پستی رو که اسپم و توهین بوده لایک کرده حتی:))!!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

من اومدم جواب بدم، دیدم دوستان کامل و به درستی جوابت رو دادن. اصلا هم درک نمیکنم چرا فکر میکنی میتونی با اینطور حرف زدن ما رو قانع کنی یا به اسم منطقی حرف زدن کل سایت و مدیران‌ش رو ببری زیرسوال. اوّلا که وقتی شما پست توهین آمیز میبینی میتونی گزارش کنی تا به گزارش‌ت رسیدگی بشه. دوّما، لطفا لینک پست‌هایی رو که فکر میکنی تماما توهین بوده و ازشون استقبال شده (!) رو بده. مسئله‌ی سوم که از همه مهم‌تره. مشکل شما و کاربرایی مثل شما اینه که وقت‌شون رو به هیچ وجه برای خوندن قوانین انجمنی که توش پست میدن نمیذارن. شما اینجا رو نگاه کردی تا حالا؟ اگه نگاه کردی همچین چیزی رو دیدی؟

به نقل از مهسا² :
تاپیک طرفدارای پرسپولیس جاییه برای بحث در مورد پرسپولیس و تاپیک طرفدارایه استقلال جاییه برای بحث در مورد این تیم ولی دیده میشه که تویه تاپیک مثلا پرسپولیس در مورد استقلال حرف میزنن :D بابا خوب دوتا کلیک کن برو تاپیک استقلال یا برعکس
از این ب بعد به محض مشاهده پست پاک میشه :)
:-"

براساس این قانون پست‌های شما باید از همون اوّل پاک میشد!

یا این:

به نقل از Lady Baran :
-حق ندارید راجع به موضوع بی ربط از مسابقه و راجع حاشیه ها کل کل کنید.

شما به جز حاشیه چیزی رو مطرح میکردی آیا؟
این فقط دو بخش از قوانین بود. شما اگه یه لطفی بکنی و کل قوانین رو بخونی متوجّه میشی که مشکل از کجاست و چرا هشدار گرفتی.

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

ویندو عوض کردم و هم فایر فاکس رو دارم الان هم اپرا رو , با فایرفاکس وقتی نام کاربری و رمز رو وارد میکنم خطا میده و باز نمیشه
ولی وقتی اپرا همین کار میکنم باز میکنه !

این پیغام رو میده : "شما قادر به ورود به انجمن نمی باشید، ممکن است تنظيمات کوکي در سيستم شما غیرفعال باشد."

چرا اینجوریه ؟! :-??

× پ.ن : خب جوابم رو تو این پست گرفتم ممنون !
درست شد , دیگه با فایرفاکس هم میاد !

به نقل از کیارش :
پ.ن. بیشتر به سؤالات و مشکلات نرم‌افزاری مربوط بود. :د

چون فقط سمپادیا این مشکل رو داشتم گفتم شاید مربوط به اینجا بشه , شما ببخش :-"

salam123

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
کامپیوتر

به نقل از F@|-|!mEh :
ویندو عوض کردم و هم فایر فاکس رو دارم الان هم اپرا رو , با فایرفاکس وقتی نام کاربری و رمز رو وارد میکنم خطا میده و باز نمیشه
ولی وقتی اپرا همین کار میکنم باز میکنه !

این پیغام رو میده : "شما قادر به ورود به انجمن نمی باشید، ممکن است تنظيمات کوکي در سيستم شما غیرفعال باشد."

چرا اینجوریه ؟! :-??
بدیهتا چون تنظیمای کوکی غیر فعالن!

ارسال به وسیله گوشی Htc One

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از بادبادَک :
بدیهتا چون تنظیمای کوکی غیر فعالن!

ارسال به وسیله گوشی Htc One

خب چجوری باید فعال کرد؟

kia.celever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی ۳
شهر
تهران

به نقل از F@|-|!mEh :
خب چجوری باید فعال کرد؟
فایرفاکس کلاً گزینه‌ای برای غیرفعال کردن کوکی‌ها نداره! ممکنه سایت رو اشتباهاً تو بلک لیستش گذاشته باشی. یه دور Clear recent history بکن باید درست بشه.
Options --> Privacy --> Clear you recent history
از اون منو Everything رو انتخاب کن. رو Details کلیک کن و همه رو تیک بزن. بعد Clear now رو بزن.
پ.ن. بیشتر به سؤالات و مشکلات نرم‌افزاری مربوط بود. :د

×حمید: یه‌ راه‌حل ساده‌تری هم هست، تیک گزینه‌ی ورود برای همیشه رو بزنی. احتمالاً درست می‌شه.

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

اقا چرا زرتو زرت وقتي ميزنم صفحه رفرش شه يا هر چي، ارور ميده؟!
پ اين سرور چشه؟ پكيده :-"

swz

کاربر فوق‌حرفه‌ای

به نقل از negar.mr :
اقا چرا زرتو زرت وقتي ميزنم صفحه رفرش شه يا هر چي، ارور ميده؟!
پ اين سرور چشه؟ پكيده :-"

منم همچين مشكلى دارم
تازه امروز كلى نوشته بودم ( خيلى زياد براى قفسه كتاب ) بعد ارسالو زدم ارور داد همش پريد
:((

hk hk

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

وقتی میبینید اررور میده، رفرش کنید و اون پیغامی که میاد، resend یا اوکی رو بزنید تا دوباره پستتون به سرور ارسال بشه و ثبت بشه...

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

پیغام در حال نوشتن اتوماتیک سیو میشه تو پیش نویس ها. از بالای صفحه گزینه ارسال ها رو بزنید بعدش پیش نویس ها. اونجا باید باشه.
کلا وقتی مطلبی برای ارسال میرنید تو هرسایتی وقتی ارور اینجوری میده F5 یا رفرش رو بزنید یک پیغام نشون میده کهو اون باید گزینه resend رو انتخاب کنید. اونجوری مطلب ارسال میشه.

عقل کل

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبائی
شهر
ساری

چجوری پشت کلمه لینک میذارن؟ یعنی مثلا "برای دریافت فایل اینجا را کلیک کنید" پشت اینجا چجوری لینک میذارن؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از عقل کل :
چجوری پشت کلمه لینک میذارن؟ یعنی مثلا "برای دریافت فایل اینجا را کلیک کنید" پشت اینجا چجوری لینک میذارن؟

link.jpg

kia.celever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی ۳
شهر
تهران

چرا تو صندلی داغ نمی‌شه پیش‌نویس ذخیره کرد؟

.mary.

مریم
نام مرکز سمپاد
فرزانگان‌امین۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

در راستای پست بالا :

چرا صندلی داغ لایک / دیسلایک نداره ؟! :-/

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

میگم سایت لوگو نداره این روزا، محسن آواتارش رو خودش ساختش میتونیم برا لوگو بذاریم
ray5.gif

+ ازش بخاطر این پیشنهاد اجازه گرفتم.

یا میتونیم یکی با همون لوگو اصلی سمپادیا کسی میتونه طراحی کنه چون یادمه برا روز گل و گیاه یه زمانی لوگو میرفتین :د انتخابات فک کنم میشه براش لوگو برید :د

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

عاقا :D میدونم کَچَل کردم مُدیرا رُ :D :-"

گروه کنکوری 93 رُ بذارید دیگه :D :-"

پ.ن: کی گُفته من خیلی گیر میدم به یه چیزی؟! :-" نه کی واقعن؟! :-"

ویرایش : ایجاد شد مرسی کُلّی از مُدیران ;;)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از lab0o :
سایت چه مشکلی داشت؟ از صبح تا حالا دارم هر 5 دقیقه یه بار رفرش می کنم بالاخره بالا اومد :D

باور کن من از دیشب تا حالا داشتم رفرش میکردم , کلا باز نمیشد , الان زدم دیدم اا شد !!!!!!!!!!!!

بالا