شقایق س.
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
- شهر
- زابل - کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- دانشگاه
- فردوسي مشهد
- رشته دانشگاه
- مترجمي زبان فرانسه
پاسخ : سؤالات و مشکلات
ضمناً کسی که اینجا عضو میشه اوّلش موظفه یه چیزی بخونه تحت عنوان «قوانین».نمیخونه تقصیر منه؟
هشدار هم همون کار اطلاع رسانی رو انجام میده .
چون ممکنه اون لج کنه من باید پستشو یادگاری نگه دارم؟!بعد همین شماها برنمیگردین بگین پس شما چیکار میکنین توی این فروم؟به نقل از SalehM :اگر کسی اینطوری حرف زد، کافیه یکبار بهش بگی که اینطوری حرف نزنه. دیگه اون کار رو نمیکنه. اما اگر پستش رو پاک کنی، به دو دلیل بازم اون کار رو میکنه.
1. لج بازی
2. اصلا نمیدونه این کار درست نیست.
رایت؟
ضمناً کسی که اینجا عضو میشه اوّلش موظفه یه چیزی بخونه تحت عنوان «قوانین».نمیخونه تقصیر منه؟
هشدار هم همون کار اطلاع رسانی رو انجام میده .
من دیگه صحبتی ندارم !!! |به نقل از SalehM :حرف بزنه. چی میشه مگه؟ من دوست دارم در مورد نوروساینس حرف بزنم، اونم دوست داره در مورد مدل مو حرف بزنه. به همون میزان که من پستم ارزش داره، اونم پستش ارزش داره. و بله. صمیمانه میشه.
جالبه که فقط جبهه میگیری اما برای همیچکدوم از حرفات مثال نمیآری شما.خب نمونهی این - و چندتا چیز دیگه رو که مثال خواستم - رو نشون بده، حلش میکنیم باهم.ای بابا.به نقل از SalehM :بله. شما اینکار رو میکنی. ولی ما که همین کار رو میکنیم، میان پاک میکنن.
ما دیگه لابد :/به نقل از SalehM :تقصیر کیه خب؟اون یه عده کی هستن؟ مثلا اجرایی ها؟ من فکر نمیکنم حمید یا سینا یا محمدرضا همچین حرفهایی بزنن. اون یکی رو نمیدونم.
یا کل ها؟
کیش مهم نیس.مهم اینه که هست یک همچین حرفهایی.به نقل از SalehM :اون یه عده کی هستن؟ مثلا اجرایی ها؟ من فکر نمیکنم حمید یا سینا یا محمدرضا همچین حرفهایی بزنن. اون یکی رو نمیدونم.
یا کل ها؟