سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یکسری از ریکشن ها هم تو اطلاعیه ها نمیاد🥲

جعبه مخفی ها بعد از آپدیت جدید باز نمیشه... قسمت های هاید شده ی پست بچه ها هم باز نمیشه

قسمت بیشترین لایک و جدید ترین ارسال و اینا هم باز نمیشه

اینا تو گوشی واسه منم همینشکلیه
ولی وقتی اون بالا یبار میزنم رو آواتارم و اون گزینه هایی که میاد رو میبندم ، درست میشه:)

ایا امکان داره یه کلماتی رو فیلتر کنید یعنی طوری باشه که طرف مقابل اگه گفت درجا بن شه. اینجوری بشدت در زمان صرفه جویی میشه
نه نمیشه چنین کاری کرد دلیل نداره. نمیشه چنین قانونی گذاشت. روال فعلی که دستی چک میکنیم کافیه.

موقع سرچ تو سمپادیا کلمه های کمتر از ۳ کاراکتر توی کوئری حذف میشن،
راهی نیست اینو اوکی کرد؟
کلمات دو کلمه ای خیلی کم هستند و فعال بودنش باعث میشه سرچ خیلی سنگین بشه و هر سرچ فشار زیادی روی سرور بیاره.

سلام ...جعبه مخفی ها بعد از آپدیت جدید باز نمیشه... قسمت های هاید شده ی پست بچه ها هم باز نمیشه ...وقتی پست ارسال میکنم میزنه مشکلی در ارسال پیش اومده و دوبار ثبت میشه .....قسمت بیشترین لایک و جدید ترین ارسال و اینا هم باز نمیشه ...
این مشکل بیشتر به دلیل اینکه که یک سری اسکریپت های سایت کامل لود نشده. باید صفحه رو رفرش کنی. کش رو پاک کنی. یه اینترنت دیگه امتحان کنی. درست میشه خودش. من چک کردم مثلا سالم بود برام.

یکسری از ریکشن ها هم تو اطلاعیه ها نمیاد🥲
اصولا نباید اتفاق بیافته. اگر اینجوری شده احتمالا موقت بوده. اگر ادامه دار بود بهم بگو.

Back
بالا