سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلامم الان درست شدد

یک تغییراتی دادم احتمالا برطرف بشه مشکل. مجدد تست کنید اگر دوباره به تعداد زیاد نشون داد بهم بگید.

unnamed_c1h5.png

سلام
@god of teasing میخواد وارد سایت بشه همش ارور 504 میده
چرا اینطوری شده؟ (مرورگر ها و دستگاه های مختلف امتحان کرده بازم اینطوریه)
این برای خیلی هامون اتفاق افتاد دیشب. اینجوری بود که ip امون مشکل داشت و با فیلتر شکن اومدیم درست شد. برای خود من تقریبا بعد از ظهر درستش شدش.

این برای خیلی هامون اتفاق افتاد دیشب. اینجوری بود که ip امون مشکل داشت و با فیلتر شکن اومدیم درست شد. برای خود من تقریبا بعد از ظهر درستش شدش.
دقیقا با vpn حل میشد

سلام!!!!
راستش چیزی که هست اینه که توی چتروم نمیتونم پیامی بنویسم
یعنی قبلا با اینتر یا دکمه ارسال پیام میذاشتم
ولی الان فقط میره خط بعدی و دکمه ارسال هم کار نمیکنه!
چرا اینجوری شده؟

سلام!!!!
راستش چیزی که هست اینه که توی چتروم نمیتونم پیامی بنویسم
یعنی قبلا با اینتر یا دکمه ارسال پیام میذاشتم
ولی الان فقط میره خط بعدی و دکمه ارسال هم کار نمیکنه!
چرا اینجوری شده؟
تاریخچه مرورگرت رو پاک کن بعدش بیا سایت وارد اکانتت شو درست میشه

تاپیک انتقادات و پیشنهادات پیدا نکردم
اینجا مطرح میکنم

هر دفعه که ح ب رو میخونم به شدت جای خالی 1f62d.png روتوی ریکت ها حس میکنم. جان امامزاده مطهری اگر اضافه کردنش براتون میسره اضافه اش کنید.

ناراحت واقعا فقط معنی ناراحت میده ولی (بنظرم) اینو میشه بجای wtf استفاده کرد
باز هرطور خودت صلاح میدونی سلطان
ایموجی گریه رو چجوری به معنی wtf میگیری؟ والا تاجایی که من میدونم ایموجی پوکرفیس که خیلی به wtf نزدیکه!

ایموجی گریه رو چجوری به معنی wtf میگیری؟ والا تاجایی که من میدونم ایموجی پوکرفیس که خیلی به wtf نزدیکه!
سلام
نه ببینید اون پوکرفیس می‌شه wtf in a mad way ولی گریه می‌شه wtf in a suprising way یا مثلا عجز شدید ذوق شدید، داد زدن، فوران احساسات:((:((:((

الان که اینطور میگی
راست میگی بنظرم، این معنیش صرفا بین ی جمعی از ماست تو سایت شاید همه متوجهش نشن.
ولی بنظرم اگر زحمتی براتون ایجاد نمیکنه و دردسر آنچنانی نداره جا داره بعد این همه مدت ی ریکت جدیدی اضافه کنیم خب

پیشنهادم اینه ی تاپیک بذاریم هرکی ایموجی پیشنهادیش رو آپلود کنه و هرکدوم لایک بیشتری گرفت اضافه بشه
باز بقیه هم با لایک و دیسلایک زیر این پست نشون بدن اصلا کسایی که ریکت جدید میخوان تو اکثریت هستن یا نه؟

آقا اپشن اضافیه دیگه چه اشکالی داره اگه امکانش هست اضافه کنید

سلام
نه ببینید اون پوکرفیس می‌شه wtf in a mad way ولی گریه می‌شه wtf in a suprising way یا مثلا عجز شدید ذوق شدید، داد زدن، فوران احساسات:((:((:((
فقط ری اکشن دکتر:))

رفع اسپم: من تازگیا نمیتونم علاوه بر جعبه متن مخفی، عکسا رو باز کنم. به شکل لینک تو پست نمایش داده میشن و وقتی تو تب جدید میرم بازش کنم میرنه not found

Back
بالا