• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام وقت شما هم بخیر

روی @ کنار اسم طرف بزنید تگ میشه

که ماهیت تاپیک دستتون بیاد
اصولا پست اول هر تاپیکی توضیح دقیقی از اون تاپیک هستش

فونت موضوعات رو میتونید عوض کنید ولی توی سایت ابزار خاصی براش نداریم از سایت های ثالث امکان پذیر هست اما سایزش خیر همه یکسان هستن
متشکرم🙏

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
اگه آدم بخواد که یکی دنبالش نکنه، چیزی مشابه بلاک-آنبلاک اینجا براش وجود داره؟ "نادیده گرفتن-لغو نادیده گرفتن" که جواب نمیده.

سلام
مجددا عرض میکنم روی دسکتاپ قادر به باز کردن هیچ بخشی از سایت نیستم (فقط صفحه اصلی)

سلام
مجددا عرض میکنم روی دسکتاپ قادر به باز کردن هیچ بخشی از سایت نیستم (فقط صفحه اصلی)
اینترنتتونو عوض کنین
من روی گوشی این مشکلو داشتم نتو که عوض کردم اوکی شد

سلام. دو سه تا سوال.
نادیده گرفتن همون حالت بلاک کردنه؟ چه فرایندی رو اعمال می‌کنه دقیقا؟
و اگه کسی رو نادیده بگیرم، اون شخص می‌فهمه که نادیده‌اش گرفتم؟ :‌))))

سلام. دو سه تا سوال.
نادیده گرفتن همون حالت بلاک کردنه؟ چه فرایندی رو اعمال می‌کنه دقیقا؟
و اگه کسی رو نادیده بگیرم، اون شخص می‌فهمه که نادیده‌اش گرفتم؟ :‌))))
نه همون بلاک نیست. فقط شما محتوای ارسال شده توسط اون فرد رو دیگه نمی‌بینین. (تاپیک‌ها، پست‌ها، بانگ‌ها و نظراتی که توی چت روم می‌ذاره.)
البته اگه برای خود شما بانگ بذاره، پیامش می‌آد براتون که فلانی برای شما بانگ گذاشت. اما به طور کلی دیگه فعالیت‌های طرف مقابل رو قرار نیست ببینین.
نه خودش هم نمی‌فهمه.

نه همون بلاک نیست. فقط شما محتوای ارسال شده توسط اون فرد رو دیگه نمی‌بینین. (تاپیک‌ها، پست‌ها، بانگ‌ها و نظراتی که توی چت روم می‌ذاره.)
البته اگه برای خود شما بانگ بذاره، پیامش می‌آد براتون که فلانی برای شما بانگ گذاشت. اما به طور کلی دیگه فعالیت‌های طرف مقابل رو قرار نیست ببینین.
نه خودش هم نمی‌فهمه.
خیلی ممنونم ✨️

سلام
منم همین مشکل رو دارم
ارور 404 میده
چندبار هم کلیر دیتا و کوکی زدم ولی تغییر نکرد

• لایک
امتیازات: Mojo
سلام
منم همین مشکل رو دارم
ارور 404 میده
چندبار هم کلیر دیتا و کوکی زدم ولی تغییر نکرد
آدرس سایت رو با https بزنین شاید مشکل حل بشه، برای من وقتی با http میزنم، همچین مشکلاتی داره.

سلام وقتتون به خیر
ببخشید این ایموجی های متحرک هستن خیلی ها ازش استفاده میکنن چطور پیدا کنم؟ 🥹

Back
بالا