Ali Hector
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی
- شهر
- کرج
پاسخ : سوالات و مشکلات
نگفتم تاپیکم پاک شد،گفتم پستم پاک شده.نگفتم ام که شما علم غیب داری،اسم تاپیک رو گفتم،مدیر انجمن رو هم که احتمال میدم ایشون پاک کرده گفتم،فک میکنم خودشون فهمیده باشن پستم چی بوده(خود شما هم فک میکنم دیدین پستم رو).الان هم منتظر جواب هستم.لطفآ وارد بحث های حاشیه ای هم نشین.
نمیدونم شما پست من رو خوندین اصن!!!؟؟به نقل از panther :خیلی جاها!
1.به خود مدیر انجمن
2. به یکی از مدیر های بالا دست
3. تو یه تاپیک هایی که تو هر انجمن برای انتقادات هست.
هی نیاین بنویسید چرا تاپیک من پاک شد!خب مگه مدیر ها علم غیب دارن؟اسم تاپیک انجمن مربوطه اینارو بگین و بحثی که توش شده. میان توضیح میدن0.n تا پستتون لابد یا اسپم بوده یا به خاطر مسائل سیاسشی پاک شده.
وا الا پدر کشتگی کسی نداره پاک کنه.![]()
نگفتم تاپیکم پاک شد،گفتم پستم پاک شده.نگفتم ام که شما علم غیب داری،اسم تاپیک رو گفتم،مدیر انجمن رو هم که احتمال میدم ایشون پاک کرده گفتم،فک میکنم خودشون فهمیده باشن پستم چی بوده(خود شما هم فک میکنم دیدین پستم رو).الان هم منتظر جواب هستم.لطفآ وارد بحث های حاشیه ای هم نشین.

اسم تاپیک انجمن مربوطه اینارو بگین و بحثی که توش شده. میان توضیح میدن0.n تا پستتون لابد یا اسپم بوده یا به خاطر مسائل سیاسشی پاک شده.

اگه حل میشه که هیچی, ولی اگه اینقدر دنبال دلیل پاک شدن پستتون هستین فکر کنم این مسئله رو با پ.خ بهتر بتونید حل کنید! :) از مدیران اون انجمن بپرسید, اگه اونا گفتن پاک نکردن به من پ.خ بدید, بنده این مسئله رو پیگیری میکنم.