دارالقرآن

• شروع کننده موضوع farz
  • تاریخ شروع

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه
پاسخ : دارالقرآن

به نقل از منجم! :
معلومه که قبول ندارم! :D
خسته میشه؟ :-w :-wشما تا حالا همیت کردی و خودت تجربه داری که میگی خسته میشه؟
ایشالا قران خوندن زوری نسیبت بشه اونوقت می فهمی
من قرانو قبول دارم قران خوندنمدوست دارم ولی هیچ وقت امر زوری رو دوست ندارم مگه زوره؟! :-w

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

قرآن واقعا خیلی خوبه و اعجاب انگیز! اما به نظر من نباید اجباری باشه(که تو مدرسه ما هنوز نشده) شاید کسی اصلا اعتقادی نداره به قرآن.
همینجوری هم یکم حجم کارای قرآنی و اینا تو راهنمایی زیاده.خب مثلا برای کسی که قرآنو قبول نداره سخته که هم عربی بخونه هم قرآن هم دینی هم همخوانی قرآن.درحالیکه هیچ کدوم از اینا رو بنیاد و پایه کار نمیکنه.خیلی از بچه ها الان با مسئله جبر و اختیار مشکل دارن.به نظرم اول بیان چیز به این مهمی که به اصول دین مربوط میشه رو حل کنن بعد برن سراغ چیزای یکم جزئی تر.

monajem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
کامپیوتر-طلا
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

آقا جان شما معلوم نیست دارید درباره ی چی بحث می کنید:
قرآن؟
قرآن تو مدارس؟
اجباری بودن قرآن تو مدارس؟

اولی که معلومه.اگه با قرآن مشکل دارید که جاش این جا نیست.
اما قرآن تو مدارس خیلی هم خوبه.خیلی ها هم گفتن و اثبات شد.این علما که ما می خونیم بدون دین و قرآن و... ارزشی نداره.
اما اجباری بودن اون.مثلا نگاه کنید،یکیکه با درس ریاضی مشکل داره چی باید بهش بگیم؟فهمیدید؟مثلا من شیمی خوندن زوری رو دوست ندارم!ولی تو مدرسه باید شیمی بخونم.تکلیف من چیه؟ :O :O

-----------------------

خدا رو شکر میذارن همه نگاه کنن تا معلوم بشه کی به کی هی منفی میده!حرف حق هیچ وقت طرفدار نداره......

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از منجم! :
قرآن؟
قرآن تو مدارس؟

اما قرآن تو مدارس خیلی هم خوبه.خیلی ها هم گفتن و اثبات شد.این علما که ما می خونیم بدون دین و قرآن و... ارزشی نداره.
اما اجباری بودن اون.مثلا نگاه کنید،یکیکه با درس ریاضی مشکل داره چی باید بهش بگیم؟فهمیدید؟مثلا من شیمی خوندن زوری رو دوست ندارم!ولی تو مدرسه باید شیمی بخونم.تکلیف من چیه؟ :O :O

-----------------------

خدا رو شکر میذارن همه نگاه کنن تا معلوم بشه کی به کی هی منفی میده!حرف حق هیچ وقت طرفدار نداره......
اخه مشکل اینجاس درسی مثل ریاضی و شیمی تو تمام مدارس دنیا تدریس میشه
ولی درس قران مخصوص افراد مسلمانه
حالا اونی که مسلمون نیست و تو ایران درس میخونه چرا مجبورش میکنن که قران بخونه ؟

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از منجم! :
قرآن؟
قرآن تو مدارس؟

-----------------------

ببینید من نمیگم قرآنو کلا بیخیال شن که.خود من قرآنو واقعا خیلی دوست دارم،خیلی جا ها هم کمکم کرده.اما شما فرض کنید یه نفر اصلا نه قرآنو قبول داره نه پیامبرو.وقتی که این شخص مسلمون نیست،چرا باید مجبور بشه قرآن رو کار کنه؟ ما میگیم دین یعنی روش زندگی.جز اینه؟! اما مگه تو سوره کافرون نداریم "لَکُم دینُکُم ولی دینِ" ؟ یعنی دین شما مال خودتان،و دین من برای خودم.
مگه قرآن کتاب آسمانی مسلمونا نیست؟ پس یه شخصی که مسلمون نیست،قرآن هم کتابش نیست و در صورتی که علاقه داشته باشه یا براش اهمیتی داشته باشه میخونه و درس میگیره.
من میگم اول بیان تکلیف این اشخاص رو معلوم کنن بعد اجباریش کنن.یا حداقل حجمشو کم کنن.مثلا یه کار امتیازی و اختیاری باشه.اینطوری هرکس علاقه داشته باشه و براش مهم باشه میره و به قرآن رجوع میکنه.نه اینکه افراد صرفا بخاطر نمره قرآن بخونن و علاوه بر این که چیزی نمیفهمن،زده هم میشن.یعنی میگم رو بنیاد دین کار کنن خیلی بهتره.

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

به نقل از منجم! :
قرآن؟
قرآن تو مدارس؟

-----------------------

نگاه کنید ما میریم مدرسه درس بخونیم درسم اجباریه هفته ای یه زنگ هم قران خوندن تو مدارس اجباریه ولی چرا ما باید بیش تر از اون قران خوندن اجباری باشه اونم فقط تو فرزانگان!
شمام رفتی مدرسه تحصیل کنی پس شیمیم مثل ریاضی در همه ی مدارس هست و چیزیه که همه میخونن ولی قران زوری با چیزی که شما میگی زمین تا اسمون فرق داره!
:-w

kdbwnf

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم
شهر
قم

دین رسمی کشور ما اسلامه. طبق اون ، در کشور ما ، یک قوانینی تنظیم شده. مثلا حجاب. کسی که داخل ایران هست ، چه مسلمون باشه و چه کافر ، باید حجاب رو رعایت کنه. قوانین باید رعایت بشن. بعضی از این قوانین هم بر پایه ی دستورات اسلام هستن و همه باید رعایت کنن. تازه ما خیلی نرمش کردیم در قوانینمون. باید بیشتر و سخت تر از این ها باشه. می گن که زمانی که امام عصر (ع) حکومت رو در دست بگیره ، حتی عمدا نماز جماعت نرفتن هم گناهه و مجازات داره و کسی که به عمد نماز جماعت رو ترک کنه ، مجازات می شه. ما برای چی باید به خاطر یک تعداد کافر خیلی کم ، از این نعمت به این بزرگی ، یعنی قرآن محروم بشیم؟
علاوه بر اون ، کسی که قرآن رو نمی شناسه ، چطور قراره بره دنبالش و در موردش تحقیق کنه؟ توی مدارس ، دانش آموزان رو با قرآن آشنا می کنن تا زمینه ی شناخت و علاقه مندی به قرآن رو فراهم کنن.
گذشته از اون ، شما چرا غصه ی اون کافران رو می خورید؟ همون هایی که خودشون هم غصه ی خودشون رو نمی خورن.

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از kdbwnf :
دین رسمی کشور ما اسلامه. طبق اون ، در کشور ما ، یک قوانینی تنظیم شده. مثلا حجاب. کسی که داخل ایران هست ، چه مسلمون باشه و چه کافر ، باید حجاب رو رعایت کنه. قوانین باید رعایت بشن. بعضی از این قوانین هم بر پایه ی دستورات اسلام هستن و همه باید رعایت کنن. تازه ما خیلی نرمش کردیم در قوانینمون. باید بیشتر و سخت تر از این ها باشه. می گن که زمانی که امام عصر (ع) حکومت رو در دست بگیره ، حتی عمدا نماز جماعت نرفتن هم گناهه و مجازات داره و کسی که به عمد نماز جماعت رو ترک کنه ، مجازات می شه. ما برای چی باید به خاطر یک تعداد کافر خیلی کم ، از این نعمت به این بزرگی ، یعنی قرآن محروم بشیم؟
علاوه بر اون ، کسی که قرآن رو نمی شناسه ، چطور قراره بره دنبالش و در موردش تحقیق کنه؟ توی مدارس ، دانش آموزان رو با قرآن آشنا می کنن تا زمینه ی شناخت و علاقه مندی به قرآن رو فراهم کنن.
گذشته از اون ، شما چرا غصه ی اون کافران رو می خورید؟ همون هایی که خودشون هم غصه ی خودشون رو نمی خورن.
ببخشید نمیخوام وارد بحث سیاسی شم....
اما در مورد آموزش قرآن،این آموزشی که الان تو مدارس میدن،به شناختش خیلی مربوط نیست که بخواد دانش آموزارو جذب کنه.خیلی به روش های عقلانی تری میشه دانش آموزارو جذب کرد.نه اینکه بیان اجباری کنن،در خیلی از مدارس هم طوطی وار درس بدن.بعدشم خیلی از دانش آموزان اگر کافر نباشن،مسلمون واقعی هم نیستن(تو مدرسه ما که خیلی زیادن.شاید منم جزوشون باشم)بهتر نیست اول یکم ایمان این افراد قوی تر بشه تا اینکه بیان قرآن طوطی وار اجباری درس بدن؟! تازه همینم باید جوری باشه مردم زده نشن.وگر نه بدتره.
درضمن من غصه کافرا رو نخوردم! فقط طبق یه آیه حرف زدم.

d3c0der2

مهمان

به نقل از farzande shahat :
قران اصلا با علم قابل مقایسه نیس...قران یه چیز جدا از علم هست چون خیلی فراتره...
یکم کتب فلسفی مطالعه کنید خواهید فهمید...
چقدر جالب !
شما مطمئني كه قرآن رو با علم مقايسه كردي ؟
عجب !
ميشه لطف كني گوشه هايي از اين تحقيق و تفكراتت رو اين جا قرار بدي تا ما هم استفاده كنيم ؟‌

pariya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز
مدال المپیاد
یه حماقتی کردیم یه زمانی :|

من نمیدونم کدوم مغز متفکری این برنامه ها رو میزاره!!

اینجوری هیچکی که به دین و قرآن ایمان نمیاره هیچ حتی ممکن بعضی ها زدم شن دلیلشم واضحه چیزی که زوری باشه حتی اگه خیلی هم خوب باشه بازم چون زوری و به اجباره هیچ فایده ای نداره

بعدم اینا روش کارشونو باید درست کنن نه اینجوری

باید بذارن خود دانش آموزا بفهمن قرآن چیه!

kdbwnf

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم
شهر
قم

به نقل از Pariya :
من نمیدونم کدوم مغز متفکری این برنامه ها رو میزاره!!

اینجوری هیچکی که به دین و قرآن ایمان نمیاره هیچ حتی ممکن بعضی ها زدم شن دلیلشم واضحه چیزی که زوری باشه حتی اگه خیلی هم خوب باشه بازم چون زوری و به اجباره هیچ فایده ای نداره

بعدم اینا روش کارشونو باید درست کنن نه اینجوری

باید بذارن خود دانش آموزا بفهمن قرآن چیه!
خوب تا وقتی دانش آموزان با قرآن آشنا نشدن که نمی فهمن!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از kdbwnf :

چرا با قرآن ؟
شايد اصلا اون داشن آموز قرآنو قبول نداشت ، چرا بايد به زور اون كتابو بهش فهموند ؟؟

اگه قراره كاري صورت بگيره بايد در جهت تشويق باشه نه ترويج اجباري !!!

kdbwnf

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم
شهر
قم

به نقل از Dr.Eniac :
اگه قراره كاري صورت بگيره بايد در جهت تشويق باشه نه ترويج اجباري !!!
بله. با شما موافقم. اون مربوط می شه به مشکل نظام آموزشی ما. فقط هم در درس قرآن نیست. در خیلی از دروس همین طوره. چیزهایی رو می آموزند که سال بعدش فراموش می کنیم و فقط برای نمره و امتحان آخر سال می خونیم. این به درد نمی خوره و بی فایده است.

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از kdbwnf :
کاملا درسته اما شناساندن با آموختن یه سری از ترجمه هاش اونم به صورت اجباری،متفاوته.اگه میخوان بچه ها آشنا بشن،بیان از اعجاز قرآن حرف بزنن،از تاریخش و از چیز هایی که میشه ازش یاد گرفت یا اینکه به چه درد زندگی ما میخوره حرف بزنن،نه اینکه معنی چند تا کلمرو بدن،بعد هم یه آیه که چند تا از همون کلمه ها توش به کار رفترو بدن، بگن معنی کنید.(یا فوقش یه چیز تو همین مایه ها)اینجوری فقط چند تا کلمه یاد میگیریم،که بعضا اگه به زبان خودمون شبیه نباشند،اونارم بعد از یه مدتی یادمون میره.
درضمن دوستان اگه منفی میدین،مشکلی نیست اما دلیلشم مشخص کنید که حداقل راجعبش بحث کنیم.

kdbwnf

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم
شهر
قم

بله. من با شما هم موافقم و اشاره کردم که این اشکال به نظام آموزشی کشور بر می گرده. بهتره نظام آموزشی کشور اصلاح بشه. نه این که خود قرآن از صحنه کنار بره.
به نظر می رسه که بحث داره به نقاط مشترکی می رسه. این خیلی خوبه.

d3c0der2

مهمان

به نقل از kdbwnf :
بله. من با شما هم موافقم و اشاره کردم که این اشکال به نظام آموزشی کشور بر می گرده. بهتره نظام آموزشی کشور اصلاح بشه. نه این که خود قرآن از صحنه کنار بره.
آره آفرين قرآن بايد تو صحنه بمونه ! #-o
همه كشورهاي دنيا سال به سال كتاب ها و علوم جديدتري به بچه هاشون ميدن
ما سال به سال خرافات بيشتري از 1400 سال پيش به خورد بچه هامون ميديم
بعدش امثال تو ميگن : ااااا ، ما چرا پيشرفت نميكنيم ؟؟؟ چرا غربي ها پيشرفته ترن :)) :))

T@RAN€H

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 Shz

به نقل از منجم! :
قرآن؟
قرآن تو مدارس؟

-----------------------

ما مشکلیباقرآن نداریم
حداقل اگرم میخوان تومدرسه درس بدن به جوری درس بدن آدم لذت ببره ، نکه بیان بگن قرآنو ترجمه کن !!!

به نقل از Karo :
اخه مشکل اینجاس درسی مثل ریاضی و شیمی تو تمام مدارس دنیا تدریس میشه
ولی درس قران مخصوص افراد مسلمانه
حالا اونی که مسلمون نیست و تو ایران درس میخونه چرا مجبورش میکنن که قران بخونه ؟

اونی که مسلمون نیست مجبور نیست !!!!! ( حداقلش اونایی که مندیدم همشون از کتاباسمونیخودشون فراری بودن !! )

---------------------------------------
تو قرآ ن خیلی چیزا هست کهبا یه کلاس نمیشهتوصیفش کرد
اما بحثاینهکه خدا قرانو گذاشتهبرای هر کی که میخواد از دانش قرآن بهر مند بشه
خدا اجبار نکرده !!!
و یه یهچیزه دیگه
تو پستقبلیمهم گفتم : ما مسلموناعادت داریم شبتا صب قرآنبخونیم ،نماز بخونیم بهدمیگیم :" خدا کریمه واسمون میاره " در حالی که این خلاف عقل

خود خدا هم میگه " از توحرکت از من برکت " بهخاطره همینه کههیچ وقتپیشرفت نمیکنیم ( البتهیه قسمتش همبه عربابر می گرده :-& :D)
و حتی من شنیدم که تو دکتر حسابی میگه( تو زندگی نامشون ) وقتی وارد یک آزمایشگاه در آمریکا شدم دیدم که دانشمندانش در حال ورق زدن قرآن هستن !!!!! ( یهنی بریم بمیریم - شوخی -)

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از kdbwnf :
دقیقا! هدف بحث همینه دیگه.
نظام آموزشی که سراپا مشکله.هی میخوان سعی کنن واسه نمره نباشه، بدتر میشه.وقتی همه چی حفظیجات باشه همین میشه.قرآنی که واسه نمره خونده بشه فایده ای نداره.یعنی کلا خونده نشه به نظرم بهتره.
درضمن جناب -alon-boy- میخوای بی دلیل منفی بدی حداقل به یه پستی بده که پایینش ننوشته باشم :
"درضمن دوستان اگه منفی میدین،مشکلی نیست اما دلیلشم مشخص کنید که حداقل راجعبش بحث کنیم."
برو تو پستای صفحه های قبل به همه پستا منفی بده که تو قسمت مشخصاتم نیاد.اینطوری راحت تری.

pariya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز
مدال المپیاد
یه حماقتی کردیم یه زمانی :|

ببینید من کسی بودم که مثه بعضی ها سالی یه بارم به قرآن نگاه نمیکردم ولی چند روز پیش نشستم از سر بیکاری یه کتاب تفسیر برداشتم بازش کردم و خوندم(نمیدونم چرا اینکارو کردم!)ولی یه چیزایی خوندم که باورم نشد اینا تو قرآنه بوده و ما داشتیم یه جا دیگه دنبالش میگشتیم!منبع حرفمونو مینوشتیم فلان کتاب نوشته فلان نویسنده خارجی!!
من خودم رفتم کتاب قرآنو باز کردم و هیچ اجباری نداشتم ولی اگه معلم پرورشیم اگه میگفت برید کتاب قرآن بخونید تا نمره بهتون بدم یا هر چیزه دیگه هیچ وقت لاشم باز نمیکردم!

ما مثلا تیز هوشای جامعه هستیم به نظرم اگه هر نفر یه بار بره یه تفسیر بخونه اون وقت میفهمه این کتاب چیه! چطور میریم فلان رمان رو دو صفحه میخونیم ببینیم چیه حالا نباید یه بارم که شده بریم ببینیم قرآن چیه!

اینا رو که گفتم فکر نکنید خیلی آدم مذهبی یا هر چیزه دیگه ای هستم!من حتی به قیفامم نمیاد

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

اصن به نظر من نباید قرآنو جزو درسا حساب کرد یه کلاسی چی زی وا3 اونایی که می خوان بذارن برن بخونن
آخه قرآن چیزی نداره که به عنوان یه زنگ حساب کنن و اینا
من نمی گم مهم نیس اما وا3 چی به عنوان درس می حسابنش؟
اگه وا3 نکاتش می گن که عربی داریم اگرم خوندنش باو دیگه همه خوندنشو بلدن اگرم وا3 تفسیرو ایناش والا ما که تو زنگ قرآن تفسیر نمی کنیم!!!
یه کلاسم وا3 تفسیر اضافه کردن!!!
یعنی مدرسمون کاملا قرآنیه :rolleyes:
اصن این مشکل نیس!!!بابا زنگشو دیگه بردارن خوب!!!
همین کلاس دل به خواهیا بسه دیگه

بالا