دارالقرآن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دارالقرآن

بعله ، اینم ما ! :|

72d639ca42e60b81bd394a5cfe7806f7.JPG

به تمام مدارس راهنمایی دخترونه تهران ( تا جایی که میدونم ) یدونه میدن که جای نام مدرسه توی " ..... " ست و خود مسئولای مدرسه موظفن اسم مدرسشون رو بنویسن و بزنن دم در. یدونه از اونا هم داریم که دم دره حوصله نکردم برم عکس بگیرم ! ;D (:|

دقیقاهمین عکس و هم زدن تو مدرسه ی ما ;D

برای ما هم هست ! فقط : راهنمایی شهید اژه ای 1 هست !!!

خب سه بار تاحالا ماله مارو بردن بالا اوردیم پایین!
دفعه بعدی بنده فندک قراره ببرم! ;D

مدرسه ما هم شد دارالقرآن :-" چون تابلوش جای پرتیه هنوز کسی واکنش نشون نداده و سردر مدرسه همون مرکز پرورش استعدادهای درخشان شهید بهشتی نیشابور مونده >:D<

امروز از دره یه دبیرستانِ عادی رد شدم منتها نمیدونم فک کنم دولتی بود ;D سر درش زده بود دارالقران ^-^

بچه ها ! این طرح همگانیه ! تو همه ی مدارس اجرا شده ! حتی ابتداییا ! فرق نمیکنه تیزهوشان باشه یا نه !
همه ـَم تابلوهاشون عین همه !

مال ما هم بود ولی اوردنش پایین....

واقعا چرا ؟ ؟
چرا تابلویی رو زحمت بکشن و روی همه مدارس بزنن وقتی هیچ تغییری ایجاد نمیشه توی مدارس ؟
بازم ظاهز سازی . . .

مال ما كه همون مركز آموزشي استعداد هاي درخشان دزفول مونده... فقط توي سالن داخل خود مدرسه زده بودن مدرسه ي قرآني فرزانگان كه الانم اومده پايين

خودم شخصا اوردمش پایین..!:)
تازه وقتی اوردمش پایین مدیر تو حیاط بود!

من توی مشهد خیلی مدارس دیدم که دارالقرآن شده باشن تابلو های همشونم عین همه ! یه تابلوی ابی .
یعنی فقط مال سمپاد نیست
واسه کسایی که تابلو هارو میارن پایین . فک نکنم کار عاقلانه ای باشه چون سمپاد ههمین الان به خاطر اینکه بچه هاش احمق نیستن مورد فشار هست کلی
ولی ما نباید رادیکال شیم چون زور اونا از ما بیشتره ! یعنی میگم این دارالقرآن شدت حتی ممکنه بتونه کمک موندن سمپاد هم بکنه
در حالی که فقط اسم تغییر کرده

وقتی اجرا نمیشه باید بر داشته شه خب :(
این جوری فقط داریم از اسم مدرسه ی قرانی استفاده میکنیم در حالی که حتی یه تغییر کوچولو هم به وجود نیومده

به نقل از AmoOSHaLB0 :
وقتی اجرا نمیشه باید بر داشته شه خب :(
این جوری فقط داریم از اسم مدرسه ی قرانی استفاده میکنیم در حالی که حتی یه تغییر کوچولو هم به وجود نیومده
اتفاقآ همین جوری خوبه دیگه ! الان من که خوش حالم تغییری نیست
واسه قرآنی بودنشم میشه خوش حال بود چون شاید باعث بشه کمتر به سمپاد گیر بدن
حالا مشکلت با کدوم قسمته ؟!

با ظاهر سازی . . .
داریم از اسم مدرسه ی قرآنی استفاده میکنیم اما با چه هدفی ؟

مدرسه ی مارم دارالقران کردن اومدن از هر کلاس دو سه نفرو صدا کردن تو نمازخونه(منم بودم که داشتم در می رفتم از نمازخونه گرفتنم ;D) فیلم بگیرن
مسیول پرورشیمون حرف میزد جلو دوربین می گف:"این بچه ها جذب شدن" (خوشم میاد راحت دروغ میگن)
کلاسای اجباری قران فوق برنامه گذاشته بودن کسی نموند لغوش کردن

به نقل از AmoOSHaLB0 :
با ظاهر سازی . . .
داریم از اسم مدرسه ی قرآنی استفاده میکنیم اما با چه هدفی ؟
اهان پس ناراحتی که چرا واقعآ دارالقرآن نشده
انی وی درباره ظاهر سازی ما دلمون نخواسته دارالقرآن شیم همین ظاهرشم

پس برش داریم مدرسه ی قرآنی رو و تظاهر نکنیم مثه بقیه :|

آقا طرح کنگره قرآنی و روشنا و اینام دارین شما؟ کلی مدرسه ما هزینه میکنه براشون :| بعد میگیم کتاب خونه فیلانه آزمایشگاه فولانه میگن پول نداریم، نمیدونم چطوری واسه این طرحای غیر اجباری پول دارن اونوخ.

Back
بالا