سلام ، اگه ممکنه این فرمول رو اثبات کنید من نوشتم اما به رابطه درستی نرسیدم ، شاید چون هنوز مثلثات حسابان رو نخوندیم روابط جدید رو نمیدونم!؟به نقل از fatemeh76 :سلام حالا که بحث راجع به بردار ها شد
1- هر گاه اندازه دو بردار با هم برابر باشد ، براي بدست آوردن برآيند شان مي توان از فرمول R=2acos(α/2 بدست آورد چه جوری این فرمول و اثبات کنیم؟
این از راه برداریشه:به نقل از mehdi1376 :سلام ، اگه ممکنه این فرمول رو اثبات کنید من نوشتم اما به رابطه درستی نرسیدم ، شاید چون هنوز مثلثات حسابان رو نخوندیم روابط جدید رو نمیدونم!؟
سلام سوالو واضح تر بفرمایید چیه مخروط رو نصف میکنین؟ارتفاع ، سطح قاعده،...؟به نقل از baran_cc :سلام بچه ها خوبین؟
من باید تا فردا جواب این سوال رو پیدا کنم تا دو تا 20 شیرین بگیرم
میشه کمک کنید
سوال:
مخروطی به ارتفاع Hوشعاع سطح قائده 2 را بر روی زمین قرار داده ایم.اگر مخروط را نصف کنیم چه فشاری نسبت به حالت اول بر سطح زیرین وارد خواهد شد؟
اونوقت اگه فشار یکنواخت باشه آقای رادیکالیم راست گفتن انوقت سطح 0 میشه و فشار بی نهایت!!!به نقل از Mjaasgari :اولا اين كه گفتي كه رو مركز ثقلشه همچين درست نيست
بايد ميگفتي توپ يكنواخت روي مكاني از ميز قرار گرفته كه مماس بر اون نقطه كاملا افقي و موازي سطح زمينه
همونطور كه گفتن اگه اجسام كاملا صلب باشن و اصلا انعطافپذير نباشن
سطح تماس ييك نقطه خواهد بو كه خوب ديگه معلومه
دقت کنید فشار بینهایته نیرو که بینهایت نیست و این نیروعه که باعث شکسته شدن سطح میشه نه فشاربه نقل از qwertyuiopasdfghjkl :اونوقت اگه فشار یکنواخت باشه آقای رادیکالیم راست گفتن انوقت سطح 0 میشه و فشار بی نهایت!!!
ولی از لحاظ علمی درست در نمیاد،چون فشار بینهایت یعنی شکستن شدن میز!!!!!
ضمنا سطح که صفر نیست اونوقت قوانین فیزیک رو باید مچاله کنی بندازی به سطل آشغال!!!
فشار چیزی نیست که بخواد اثر بذاره این پست رو هم خوندم اما این رو نمیگه بیشتر راجع به شرایط ایده آل یا غیر ایده آل مساله است این نیروی تکیه گاهه که ناشی از همین مقاومت جسم برای شکسته نشدنه. دقیقا همین نیرویی که وزن جسم به میز در یک نقطه وارد میکنه میز هم همین مقدار نیرو به یک نقطه وارد میکنه نمیتونم درک کنم چرا فشار باعث شکسته شدن میشهبه نقل از poria1999 :اتفاقا فشار باعث شکسته شدن سطح میشه :)
ارسال 29-30 از این تاپیک رو هم بخون:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,100936.30.html
خوب با شرایطی که تو گفتی(و قطعا منظور طراح اون بوده) جواب مسئله چند خواهد بود؟به نقل از Mjaasgari :اولا اين كه گفتي كه رو مركز ثقلشه همچين درست نيست
بايد ميگفتي توپ يكنواخت روي مكاني از ميز قرار گرفته كه مماس بر اون نقطه كاملا افقي و موازي سطح زمينه
همونطور كه گفتن اگه اجسام كاملا صلب باشن و اصلا انعطافپذير نباشن
سطح تماس ييك نقطه خواهد بو كه خوب ديگه معلومه
قبول دارم منطقی بود : )به نقل از poria1999 :اتفاقا فشار چیزیه که تاثیر میذاره!فکر می کنی اگه یه گوه و یه مستطیل هم جرم رو بذاریم روی چوب و بهشون نیرویی برابر وارد کنیم،کدوم زودتر چوب رو میشکنه؟
کاملا اطمینان دارم شهودت بهت حکم می کنه اگه بدنت رو بذاری روی میخ،میخ وارد بدنت میشه ولی اگه بدنت رو روی تعداد زیادی میخ بذاری چی؟
بهش اینطوری نگاه کن،اگه توی واحد سطح ماده n پیوند وجود داشته باشه،شکستن m پیوند که m<<n به مراتب به نیروی کمتری نیاز داره.
به عبارت دیگه همونطور که دوست داری توصیفش کنی،جسم در ازای واحد سطح می تونه نیروی تکیه گاه مشخصی وارد کنه که اگه این مقدار کمتر از نیروی وارده به سطح باشه،جسم تغییر شکل میده.
نه فرق میکنه حواستون باشه وقتی مفهوم حد به کار میره یعنی هر چقدر صورت بزرگتر و مخرج کوچکتر باشه حاصل به بینهایت نزدیک تره یعنی حالت دوم بینهایت بزرگتری به ما میده! (همون طور که بین 0 و 1 بینهایت عدد وجود داره و بین 0 و 2 بینهایت بزرگتری عدد وجود داره)به نقل از رهبر حزب رادیکالیسم :خوب با شرایطی که تو گفتی(و قطعا منظور طراح اون بوده) جواب مسئله چند خواهد بود؟
خوب این مسئله کلا یه جاش میلنگه! نه؟
اگر ما بگیم که فشار حدش بینهایته در این مسئله به جای کره روی سوال کره ی دیگری به وزن 100ton و شعاع 100m رو جایگزین کنیم باز هم به بینهایت میل میکنه و به نظر شما فشار های این دو کره باهم یکسانه؟
چرا فرقی نیست؟! شما دو تا جسم هم وزنی که سطج تماسشون با میز یکسانه رو در نظر بگیرید که یکیشون گوه است و اون یکی صاف اومده بالا برای به وجود آوردن یک میزان خرابی در میز نیروی کمتری برای گوه لازمه (جهت نیرو هم هست خب قراره ذرات سازنده میز به صورت افقی از هم جدا شن)به نقل از poria1999 :نه فرقی بینشون نیست.کل پارادکس پیش اومده از اینجا ناشی میشه که شرایط رو ایدهال فرض می کنیم بعد مساله رو شهودی تحلیل می کنیم!
تنها در صورتی شرایط ایدهآل رخ خواهد داد که اجساممون صلب باشن،که در این صورت هم نیرو های درونی اجسام برای حفظ شکلشون به اندازه ی کافی بالاست!
یعنی کلا چنین سناریو ای رخ نمیده.
اما به نظر من نباید از دید ریاضی به اون نگاه کنین تا گمرا بشین!به نقل از kh@zan :چرا فرقی نیست؟! شما دو تا جسم هم وزنی که سطج تماسشون با میز یکسانه رو در نظر بگیرید که یکیشون گوه است و اون یکی صاف اومده بالا برای به وجود آوردن یک میزان خرابی در میز نیروی کمتری برای گوه لازمه (جهت نیرو هم هست خب قراره ذرات سازنده میز به صورت افقی از هم جدا شن)
به نقل از bluefire :كتاب كمك آموزشي مناسب براي فيزيك سال دوم چيه؟
ببخشید هستی خانم!به نقل از ♥hastikhanoom♥ :تو استخر یا آب نیروی ارشمیدس روبه بالا وارد میشه برای همین مو باز میشه بیرون نیروی جاذبه فقط هست به سمت پایین میکشه.
+با توجه به چسبندگی ملکول اب و مو ما به سطح اب جذب میشه چسبندگی ملکول اب و مو از نیروی بین ملکولهای مو بیشتره...