- شروع کننده موضوع
saeid01
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی کاشان
- شهر
- کاشان
پاسخ : ایران گردی ، ترجیحن با سمپادیا !
البته جزئیات که میگی تا حدودی معلومه ها ! حتی شام هم معلومه چیه ! گفتم جزئیات رو نزدیک تر که شدیم اعلام کنم. چون ما داریم با تور تهران میریم ، تهران گفت اگه بخواین از اینجا هم میشه حرکت کرد ! ولی حالا من اصفهان رو پیگیری می کنم ! آخه اصفهان که ماشین کاشان زیاد داره ! 2 ساعت هم که بیشتر راه نیست !
به نقل از مـهمّد بذرکار :چیزی که از برنامه تا حالا مشخصه فکر می کنم این باشه که یک توری هست که می بره مرنجاب؛ ما و چند نفر دیگه می ریم باهاش، به شما هم پیشنهاد می کنیم بیاین. حالا می تونین با خانواده بیاین یا با تور یا با دوستان و تور :)
این تور هم خب مسلما خرج داره و یه چند تومنی هزینه ثبت نام می گیره و یه سری امکاناتی میده به مسافراش
بهتره بحث رو هیجانی پیگیری نکنین؛ فکر میکنم سعید دنبال برنامه تور و مشخصات و کارایی که باید کرد هست هنوز، صبر کنین یه کم، با جزئیات مطالب رو اعلام می کنه، زیر فشار سوال نذارین ش که به غلط کردن بیفته
اینطور هم که گفت از تهران و کاشان اون تور ماشین داره تا ملت همیشه در صحنه رو منتقل کنه؛ باید با تور صحبت کرد ببینیم جای دیگه ای، ظرفیتی، چیزی
اینها رو به زودی سعید اعلام میکنه، زود هم همین یه ربع دیگه یا فردا نیستا... تا آخر هفته لطفا صبر کنین؛ به قول Hespride جو گیر نشین
البته جزئیات که میگی تا حدودی معلومه ها ! حتی شام هم معلومه چیه ! گفتم جزئیات رو نزدیک تر که شدیم اعلام کنم. چون ما داریم با تور تهران میریم ، تهران گفت اگه بخواین از اینجا هم میشه حرکت کرد ! ولی حالا من اصفهان رو پیگیری می کنم ! آخه اصفهان که ماشین کاشان زیاد داره ! 2 ساعت هم که بیشتر راه نیست !