تمسخر دیگران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تمسخر دیگران

مشکلی نیست عزیزم توحساسیت نشون نده خودشون خسته میشن :)
من ازاین ک کسیومسخره کنم متنفرم واگرکسی یکومسخره کنه اصولابهش میگم مسخره نکن

باهاش مخالفم ولی خب خیلی حال میده!!!!!خیلی خیلی خیلی!!!!!تمام وجود آدم خنک میشه!!!!!
حالا کی میتونه دلیلشو بگه؟!؟!؟

دقت كردم اين جواب ابلهان خاموشيست در اون حالت بسي كاربرد داره ;D :-w

برای جلوگیری باید وقتی میبینیم کسی کسی دیگه رو مسخره میکنه هیچگونه عکس العملی نشون ندیم یا بهش بگیم که کارش درست نیست و به علت ضعفشه...

کلن تمسخر چیز بدیه من یه مدت خیلی ها رو به سخره میگرفتم ولی به خواسته یه دوست ترک کردم شما هم ترک کنید

خود منو تو مدرسه خیلی مسخره میکنن البته همکلاسی های جدیدم چون فک میکنن من دوران راهنمایی رو تو فرزانگان 2 بودم ولی الان به

دبیرستان 1 اومدم شانسی بوده و فک میکنن من گیجم آخه یکی بگه خواهر من چرا این کارو میکنی.

کاری رو که من واسه جلوگیری از این کار انجام دادم (البته تو مدرسه نه بلکه تو موارد دیگه) و کارساز بود فقط این جمله بود:

<< من شنیده بودم کسایی که مسخره میکنن کمبود دارن ولی الان با چشم خودم دیدم. >>

به امتحان کردنش می ارزه. B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-)

بی اهمیت :-"
طرف تو رو مسخره میکنه که واکنش نشون بدی ولی اگر تو واکنش نشون ندی در واقع اون رو به هدفش نرسوندی ودراصل تو اونو مسخره کردی واون سنگ روی یخ میشه! :))

به نقل از AlIR3zA_.M :
به نظر من دو دلیل داره:
1.حصادت
2.بی شعوری و عدم تربیت

حرف شما کاملا درسته اطرافیان وقتی نمیتونن پیشرفت و موفقیت تو رو ببینن هی مسخرت میکنن ریشه اصلیش کمبودِ...

به نظر من دلیلای اصلیش یک. مرض داشتن و دو.سطح فکری پایین در لحظه مسخره کردنه...

من که خودم اینجوریم.
دیشب که میخواستم یه نفرو تو ذهن خودم مسخره کنم یه لحظه تلنگر زدم که...ای باباااا اینم مثل خودته.یه دنیا بدبختی داره تو زندگیش...شادیش مگه چه ضرری بهت زده که میخوای خرابش کنی...بعد یدفه حسم تغییر کرد...خیلی حس خوبی بود

فک کنم دارم آدم میشم!!!!!! :o

کسی مسخرم نمی کنه، کسیم مسخره نمی کنم اما اگه یه نفر یه آدم دیگه رو مسخره کنه بد جور لهش می کنم. خیلی جواب داده تا الان. ;D

خـیلی کار بی هدف و زشـته و باید متـاسف بود برای ادمای تمسخر کننده :-L

بی توجهی اصلا درست نیست..چرا ک هم ممکنه ناراحتیاز اون ی نفر تو دل ما بمونه(حتی اگه طرف از عمد مسخره نکرده) هم این ک اون نفر بازم ب کارش ادامه میده..ب نظر من بهتره ب روش بیاریم..منتهاجوری ک ناراحت نشه(با زبون بی زبونی)
ولی الان مسخره کردن ی کار فوق العاده عادی و رایجه..دقیقا مثل عمل و عکس العمل شده..مسخره ام کردی..مسخره ات میکنم! :-<

باید زد تو گوشش ،و یا اینکه خیلی جدی برخورد کرد
باید همه بدونند کسی حق نداره تورو مسخره کنه
اگه یه بار جلوی همه اینکارو بکنی،دیگه کسی جرئت نمیکنه تو جمع مسخرت کنه
ممکنه بگن بی جنبه،
ولی آدمی که شعورش نمیرسه مسخره کردن چقدر زشته،باید به بدترین حالت باهاش رفتار بشه

Back
بالا