• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سانسور و تحریف فیلم ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع The White Shadow
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سانسور و تحریف فیلم ها

به نظر من نباید سانسور بشه...یه عده ای زحمت کشیدن اونو درست کردن...

حق ندارن دست تو کار اینو اون کنن...
وسانسور های ایران طوری هست که آدم از فیلم میندازه وگاهی اوقات داستان فیلم رو عوض میکنه....به قول دوستمون مسخره اش رو در اوردن... [-(

تا اینجا هر حرفی زدید از یه جنبه حق دارید
درست هم هست ولی خب ببینید سانسور نباشه چیزایی بدتر از این که میگید به وجود میاد
ببینید ما تو یه کشوری هستیم که برای بچه های ما مثلا نداشتن حجاب یه امر غیز عادیه
ولی خب دین ما میگه اگه موجب تحریک نباشه و به قصد لذت هم نباشه اشکال نداره
خب تلویزیون ایران فیلم خارجی هم نشون میده ولی خب بعضی قسمت ها از حد تجاوز کزده فیلم و نمیشه نشون داد
میدونید این صحنه ها چه تاثیرات مخربی رو کودکان ما میذاره
فکر کنم سانسور کنن بهتره

ببين ايران فيلمايي كه ميزاره غير مجازه و حق كپي رايت رو رعايت نميكنه

تا حالا چه شبكه ي غير خصوصي رو ديدي كه فيلم بزارن؟

خب نميزارن سانسورم نميكنن!

من ميگم سانسور چيز مزخرفيه و اگه فيلمي رو نميتونن نشون بدن نشون ندن!

به قول یکی از دوستان بعضی وقتا ان قدر فیلما رو سانسور می کنن که اصلا ادم نمی فهمه چی شد مثل فیلم امپراطور بادها که همش سانسور بود همش و اصلا دیدن دوبلش ارزشی نداشت [-( ???

سانسور کردن به نظر من اصلا نکته ی مثبتی نداره.باسانسور کردن فقط به فیلم توهین میکنن.اینکه بیان یک قسمت از فیلمارو فقط به خاطر اینکه بده حذف کنن به کل فیلم و عوامل و....توهین میکنن. میان مثلا فیلمارو سانسور میکنن مبادا مردم ازراه به در شن بدتر میان گند میزنن.خوب اگه میخوان همچین کاری کنن اصلا همچین فیلمی نشون ندن ما مشکلی نداریم(ویدیو کلوب ها هستن :-" ;D )

دوبله شونم که تعریفی نداره. :-s

سانسور اصن خوب نیس اتفاقا ملت تحریک میشن برن اصل فیلمو ببینن
حالا ی صحنه هایی نیاز هس:دی اما نه اینکه واسه زنا لباس درس کنن و اینا
یقش بازه که بازه
والا

منم کلا با سانسور مخالفم... ~X( ~X(

به نقل از falcon :
تا اینجا هر حرفی زدید از یه جنبه حق دارید
درست هم هست ولی خب ببینید سانسور نباشه چیزایی بدتر از این که میگید به وجود میاد
ببینید ما تو یه کشوری هستیم که برای بچه های ما مثلا نداشتن حجاب یه امر غیز عادیه
ولی خب دین ما میگه اگه موجب تحریک نباشه و به قصد لذت هم نباشه اشکال نداره
خب تلویزیون ایران فیلم خارجی هم نشون میده ولی خب بعضی قسمت ها از حد تجاوز کزده فیلم و نمیشه نشون داد
میدونید این صحنه ها چه تاثیرات مخربی رو کودکان ما میذاره
فکر کنم سانسور کنن بهتره

به نظرتون بهتر نیس کلا این فیلمو نشون ندن؟؟؟؟

به نقل از angelina :
به قول یکی از دوستان بعضی وقتا ان قدر فیلما رو سانسور می کنن که اصلا ادم نمی فهمه چی شد مثل فیلم امپراطور بادها که همش سانسور بود همش و اصلا دیدن دوبلش ارزشی نداشت [-( ???

این فیلمو که دیگه نگو.... من بعد از 13 قسمت قبل از اینکه جومونگ 1 تموم بشه هم اون قسمتای جومونگ رو دیدم بعد هم رفتم امپراطور بادها رو دیدم.... ولی مامانم گف حوصله زیرنویس خوندن نداره و میخواد از تلویزیون ببینه.....
وقتی داشت امپراطور بادها رو تو تلویزیون نشون میداد من بغلش وای میستادم هی میگفتم داستان چیه... اصلا نمیشد فهمید...
تازه یون رو درس نشون ندادن(چون یقش یکم باز بود) یا کلا ا ز دور نشون میدادن یا زوم میکردن تو صورتش

( البته اینا برای دوران طفولیت بود الان حس دیدن این فیلم ها رو ندارم )

سانسور خودش خوبه نه این سانسور اینا......
کلا فقط سانسور صحنه ها نیس که ترجمه ک میکنن هر جور دلشون بخواد ترجمه میکنن
بلوک 13 رو یادمه وقتی تی وی گزاش من کف کردم. کلا ماجرا رو عوض کرده بودن و اینا.
همشم سعی میکنن یک فیلمایی بزارن یا یک جوری دوبله کنن که بگن آمریک بده و اخه و اوفه و جیزه [-(

• لایک
امتیازات: lof

به نقل از smartgirl :
منم کلا با سانسور مخالفم... ~X( ~X(

به نظرتون بهتر نیس کلا این فیلمو نشون ندن؟؟؟؟

این فیلمو که دیگه نگو.... من بعد از 13 قسمت قبل از اینکه جومونگ 1 تموم بشه هم اون قسمتای جومونگ رو دیدم بعد هم رفتم امپراطور بادها رو دیدم.... ولی مامانم گف حوصله زیرنویس خوندن نداره و میخواد از تلویزیون ببینه.....
وقتی داشت امپراطور بادها رو تو تلویزیون نشون میداد من بغلش وای میستادم هی میگفتم داستان چیه... اصلا نمیشد فهمید...
تازه یون رو درس نشون ندادن(چون یقش یکم باز بود) یا کلا ا ز دور نشون میدادن یا زوم میکردن تو صورتش

( البته اینا برای دوران طفولیت بود الان حس دیدن این فیلم ها رو ندارم )
ببخش که اینو می گم تو امپراطور بادها با زیر نویسش آدم می فهمید این بچه موهیول و یون از کجا اومده نشون داده که چی شد ولی دوبلش فقط معلوم شد یه بچه هم به داستان اضافه شده از اون احساس و اون عشق و علاقه ی فیلم هیچیش نموند والا!!!

به قول یه بنده خدایی ، ما تروی رو دوبله دیدیم ، گفتیم عجب داستان جنگیه ردیفی ساختن ، پسر صحنه ی فلان ...
بعد با زیرنویس و بدون دوبله دیدیم ، تازه فهمیدیم داستان عشقولانس !

Back
بالا