کوزت
کوزت
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3 مشهد
- شهر
- مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
پاسخ : سانسور و تحریف فیلم ها
آره امیر راس میگه
کلأ موضوع فیلم عوض میشه
آره امیر راس میگه
کلأ موضوع فیلم عوض میشه
تو میتونی نبینی اون صحنه هاروبه نقل از smartgirl :اگه بتونن فقط صحنه های رو سانسور کنن طوری که موضوع فیلم تغیییر نکنه خوبه اینجوری میشه در کنار خانواده دید...
آی گل گفتی یه فیلم هندی نشون دادن لباسش قرمز بود براش یقه صورتی گذاشته بودن البته شاید اشکال ازلامپ تصویرتلویزیون ماستبه نقل از meli :حالا باز سانسور صحنه یه چیزی
دیگه اینکه میان واسه زنه تو فیلم آستین میزارن چه میدونم دامن کوتاهشو بلند مسکنن خیلی مضحکه :-s
بابا یه پیام بازرگانی بود یادم نیست واسه چی بود...به نقل از فاطمه ر :آی گل گفتی یه فیلم هندی نشون دادن لباسش قرمز بود براش یقه صورتی گذاشته بودن البته شاید اشکال ازلامپ تصویرتلویزیون ماست
به نقل از meli :بابا یه پیام بازرگانی بود یادم نیست واسه چی بود...
پیام بازرگانیه خارجیه خارجی بود فک کن دوبلش کرده بودن بعد به فجیح ترین شکله ممکن واسه زنه مانتو مقنعه درست کرده بود!!!!
بعد کلا هم مثکه مانتوی زنه کوتاه بوده یه دونه چمدون تا کمرش تو کل پیام بازرگانی جلو پای زنه بود...
یکی نیست به اینا بگه مجبورین؟ :-s
آخه مردم ایران فرهنگش رو ندارن(متاسفانه)به نقل از freebird :مخالفم شدید چون اولا سانسورهای سیاسی از جمله رسانه های ملی باعث عقب افتادگی کشور می شه از همه چیز!!
دوما درباره ی برنامه های عادی می تونیم مثل تمام کشورهای دیگه برای فیلم ها رده سنی بذاریم به جای این که مفهوم فیلم رو عوض کنن(البته اگه فرهنگ داشته باشیم !!)
و من فکر نمی کنم تا 100 ساله دیگه هم این مشکل حل شه!
ولله حق دارن! یه بار چار فریم یه دختره رو نشون دادن، تا همین لحظه هنوز ملت دارن سرش بی جنبه بازی در میارنبه نقل از Believe :جا داره از تمام دست اندر کاران تلویزیونی شبکه سه مخصوصا برنامه زنده وایبال لیگ جهانی تشکر کنم!!!!! [-(چی رو سانسور میکردن دقیقا؟
اینکه یه سری ایرانی ِ مقیم ِ بی حجاب کشورمونو تشویق می کنند واقعیتِ تلخیه نه؟تازه انقدرا هم وضعشون بد نیس که با هنجار هایِ اخلاقی ِ جامعه ناسازگار باشه!!!
به نقل از GCD :ولله حق دارن! یه بار چار فریم یه دختره رو نشون دادن، تا همین لحظه هنوز ملت دارن سرش بی جنبه بازی در میارن