• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مهارت آشپزی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
حالا بیا آگاهم کن که اگر توش خیلی شل باشه دلیلش چی میتونه باشه :))
یا تخم مرغتو زیاد زدی یا سیب زمینی یا پیاز یا سبزی ای که اضافه کردی آب انداخته و اینکه خود جوش شیرین و بیکینگ پودر در حالت طبیعی یه کم شل میکنه قضیه رو :))
حالا به نظرم آرد اضافه کن به موادش یه کم تا از شلی خارج شه.

پاسخ : مهارت آشپزی

میتونین تن ماهی رو داخل تابه سرخ کنید و داخلش یک یادوتا تخم مرغ بشکونید !!
این غذا با گوجه و خیارشور بی نظیـــره !! : )
و درحال حاضر بوش فضای استدیو رو پر کرده :-" :))
تن ماهی باید تو کنسروش حداقل بیست دیقه جوش بخوره. تو تابه سرخ کردن ریسک خطرش رو کم نمیکنه.
میتونید اول جوش بیارید بعد بریزید تو تابه :دی

دارم لازانیا درست می کنم گفتم این تاپیک رو هم به روز کنم :D
مشاهده پیوست 912
ی ثنا داریم شاه نداره،
دستپختی داره بیا و ببین! :))
=D>=D>

IMG_20190814_191959_473.JPG

اینم نیمروی‌ عاطی‌پز :))
دیگه ب بزرگی خودتون ببخشید
همه مثل ثنا خانوم هنرمند نیستن...

ب.ن: عاقا از این ب بعد عکس نیمروهامو اینجا میذارم!!! کم‌کم متوجه میشید ک هیچ دو نیمروی درست شده توسط اینجانب شبیه هم نیستن :))
مامانم بیشتر از ۲۰ ساله نیمرو ک درست میکنه، عین همن و خوشمزه، اونوقت مال من هربار ی شکله و گاهی خ خوشمزه و گاهی...:eek::)):D

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
چه جوری پنیر پیتزا رو برشته میکنین؟ خواهرم هم بلده ولی من هیچ وقت نتونستم. عمری در حسرتشم:(
برشته کردنو نمیدونم،
ولی ی فوت آشپزی میگم برای کش اومدن خمیر پیتزا!!! :))
باید قبل این ک پیتزا یا لازانیا رو بذاری توو فر، با آب‌پاش ی کم(کم، ن زیاد!!!) آب بپاشی روش...
اینو از من داشته باش...

چه جوری پنیر پیتزا رو برشته میکنین؟ خواهرم هم بلده ولی من هیچ وقت نتونستم. عمری در حسرتشم:(
نکته اش یه مقدار زرده تخم مرغ هست + روغن که در اواسط حرارت دیدن پنیر باید روش و همین طور اطراف لازانیا با قلمو آشپزی یا با پشت قاشق پخش بشه
دماش هم مهمه که اول روی ۱۸۰ باشه بعدش یه مدت کوتاه یهو روی ۲۲۰ ۲۴۰ ببری و نگاه کنی تا رنگ عوض بشه
و البته رستوران دار ها یه شعله ساز مستقیم گازی دارن که هم برای برشته کردن پنیر و هم کارامل و حتی روی کیک استفاده می کنن

Back
بالا