من پاسکال بلد نیستم ولی می دونم که سوالت هیچ ربطی به تاپیک نداشت!!به نقل از بچه+ :من برای مدرسه باید با پاسکال برنامه بنویسم
اگه شما با پاسکال آشنایی دارید من وقتی تو برنامه هام از uses graph استفاده میکنم ارور میده
میشه بگید من باید چی کار کنم؟

فکر کنم منظورش این بود که تو لینوکس این مشکل رو داره، نه؟به نقل از ibtkm :من پاسکال بلد نیستم ولی می دونم که سوالت هیچ ربطی به تاپیک نداشت!!
منم پاسکال بلد نیستم، کدت چیه؟ + چجوری اجراش میکنی؟ بگو تا منم تست کنم ببینم مشکل از کجاست.به نقل از بچه+ :من برای مدرسه باید با پاسکال برنامه بنویسم
اگه شما با پاسکال آشنایی دارید من وقتی تو برنامه هام از uses graph استفاده میکنم ارور میده
میشه بگید من باید چی کار کنم؟

منظورم تو لینوکسهبه نقل از ibtkm :من پاسکال بلد نیستم ولی می دونم که سوالت هیچ ربطی به تاپیک نداشت!!
کد خاصی نیستبه نقل از ماهرود :منم پاسکال بلد نیستم، کدت چیه؟ + چجوری اجراش میکنی؟ بگو تا منم تست کنم ببینم مشکل از کجاست.

به صورت کلی اگه می خواین با لینوکس اشنا شید این رو مطالعه کنید :به نقل از Karo :من ویندوزیم میخواستم از این به بعد با لینوکس کار کنم هیچی راجبه لینوکس نمیدونم حتی نمیدونم چیه میشه کمکم کنید بگید بایاد چیکار کنم؟ چطوری نصب میشه ؟ چطوری باهاش کار میشه ؟ مقاله ای هست که بخونمش ؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید
http://en.wikipedia.org/wiki/Linux
forum.ubuntu.ir
ubuntuforums.org
به نقل از مدیریت :این فایل های .bin رو چطوری نصب کنیم و چطوری نصب کنیم؟ راستی کجا نصب کنیم؟ دایرکتوری منظورمه.
sudo chmod a+x filename.bin
./filename.bin

منظورت رو دقیقا نفهمیدم که می گی اجرا نمی شه. چند تا راه داری برای اینکه مشکل پرمیشن رو حل کنی. به نظرم بی درد سرتینش اینه که می گم. ولی خب یه مقدار امنیت سیستمت رو ممکنه بیاره پایین و اون اینه که کلا فولدر opt رو پرمیژن کامل بدی :به نقل از مدیریت :الان من اون پکیج رو نصب کردم. Adobe Reader بود. توی دسکتاپ آیکنش اومده. ولی اصلا اجرا نمیشه. مشکلش از چیه؟
راستی میخواستم تو /opt نصب کنم. پرمیشن نداد. چطور میشه پرمیشنش رو گرفت؟
sudo chmod 777 /opt