به نقل از NEO :دوستان، گوشی پیشنهاد بدید تا حداکثر ۴۰۰ تومن.
واقعا اگه بودجه داری زد 2 بخر!به نقل از notebook :بچه ها الان بین این 3 تا کدوم بقیه چیزاش از همه بهتره هر 3تاشون نازن و خیلی خوشگلن
xperia z2
asus padfone2
xiaoml ml3
خب هم زد2 هم می3 از پدفون بهترنبه نقل از notebook :بچه ها الان بین این 3 تا کدوم بقیه چیزاش از همه بهتره هر 3تاشون نازن و خیلی خوشگلن
xperia z2
asus padfone2
xiaoml ml3
گفتم که تو چه زمینه هایی mi3 بهتره و تو چه زمینه ای z2به نقل از notebook :یعنی الان همون زد2؟ مطمئن؟
من می ترسم بخرم
آره مطمین باش زد 2 بخر!به نقل از notebook :یعنی الان همون زد2؟ مطمئن؟
من می ترسم بخرم
به نقل از امیررضا رحمتی :آره مطمین باش زد 2 بخر!
آقا آرشام همه چیز به بنچمارک نیست!!! گفتم در عمل سریعتره...روون تره و بهتر انکود شده و بخاطر رابط کاربریش، حس بهتری رو منتقل میکنه! و حتی پردازنده اس 4 هم برا اجرا همه چی کافیه حق با شماست تو استفاده ی نرمال معمولا تفاوت اونقدرا حس نمیشه، مخصوصا بین می3 و زد2 که خیلی به هم نزدیکن...اما خب هنگ و مرگ خاموش و ازین حرفا هم هست دیگه...و بنچمارک فقط یه چیز تبلیغاتیه! خوب بود این...تاحالا نشنیده بودم!
ملاک ایشون هم زیباییه پس بهتره زد 2 بخرن که خیلی خوشگلو عالیه و غیر از پردازنده از اون گوشی که شما میگین بهتره! بله خب در کل زد 2 بهتره، کسی هم منکر نشده!
رم و رزولوشن دوربین و پشتیبانی نسل چهارم شبکه و میکرو اس دی و ضد آب بودن مزایای زد2 هستن که خیلی زیادن!
و خب قیمتش هم 300-400 تومن بیشتر از mi3 16gigهست
آقا مگه با کلاس بودن مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از notebook :فقط خوشگلی تنها نه ها
من از بقیه موارد مث پردازنده و اینا اصن سر در نمیارم واسه همین گفتم اینجا بگم که شما کمک کنین از اون نظر خوب باشه خودمم ببینم خوشگله یانه
بعد پسر عمو من HTC داره اون با کلاس تره یا زد 2. ؟
z2 رو بخر دیگه ملتو جون به لب کردیبه نقل از notebook :فقط خوشگلی تنها نه ها
من از بقیه موارد مث پردازنده و اینا اصن سر در نمیارم واسه همین گفتم اینجا بگم که شما کمک کنین از اون نظر خوب باشه خودمم ببینم خوشگله یانه
بعد پسر عمو من HTC داره اون با کلاس تره یا زد 2. ؟
هیچکدامبه نقل از L<>Y :هواوی G750 یا G7 ؟
بنظر من ایسوس پدفون 2 رو بخرین نسخه 32 گیگش خیلی بهتر از هو آ ویه و اندروید 5 براش میاد!به نقل از L<>Y :بودجه نهایی 800
اومدنش که خیلی وقته اومده!به نقل از titanium :سلام.........htc one m9 تو ایران هست؟ اگه هست اصفهان هم اومده؟؟؟