Fireball.II
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد II
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- علوم پزشکی زاهدان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
سخت گیر میادبه نقل از sorena100 :می خوام nexus 6 بخرم اما میگن قطعات موتورولا توی ایران گیر نمیاد. واقعا گیر نمیاد؟ نخرم؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-67296/Samsung-Galaxy-S6-32GB-SM-G920F/%DA%AF%D9%88%D8%B4%D9%8A-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%D9%8A-%D8%A7%D8%B3-6-32-%DA%AF%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AAبه نقل از NiXi :یکی راهنماییم می کنه؟گوشی می خوام،تونم اهاش اینترنت برم،کتاب بخونم،عکس بگیرم،آهنگ گوش بدم،کیت کت داشته باشه،هنگ و لگش کم باشه،مقاوم باشه، تا 1و700حاضرم پرداخت کنم، گزینه فعلیمم نوت4.
(یا اینکه تبلت بگیرم و یه گوشی پایین تر...چه کار کنم؟
همون Note 4 برات بهترین انتخابه!به نقل از NiXi :یکی راهنماییم می کنه؟گوشی می خوام،تونم اهاش اینترنت برم،کتاب بخونم،عکس بگیرم،آهنگ گوش بدم،کیت کت داشته باشه،هنگ و لگش کم باشه،مقاوم باشه، تا 1و700حاضرم پرداخت کنم، گزینه فعلیمم نوت4.
(یا اینکه تبلت بگیرم و یه گوشی پایین تر...چه کار کنم؟
میتونم دلیل بیارم که یه لپتاپ بهتر بگیریبه نقل از خشـایار :خب الان من دنبال این میگردم که یه دلیل منطقی پیدا کنم که 1700 بدم نکسوس 6 64 برام بیارن از دبی!
کسی میتونه آیا الان یه دلیل به من بده که جای خرج این پول توی چیزای دیگه بدمش به نکسوس 6 آیا؟
من به شخصه همیشه گفتم که ترجیح میدم یه لپتاپ بهتر بگیرم مثلا!!
نه اصلا زحمت نکش!به نقل از Ar$ham :میتونم دلیل بیارم که یه لپتاپ بهتر بگیری
میخوای؟
به نقل از .Anne Shirley. :سلام .
خب کنکور تموم شده و کنکوری ها دارن به خرید لپ تاپ و موبایل فکر می کنن من جمله من .
همین اول بگم که من تقریبا هیچی از گوشی سرم نمیشه ، چون هشت ساله یه سونی اریکسونِ نازنین دارم که حالا واسه عقب نموندن از تکنولوژی می خوام عوضش کنم ! درمورد هزینه ای که می تونم بکنم ، بستگی به این داره که بخوام لپ تاپ هم بخرم یا نه . دانشجوهای عزیز ، آیا لپ تاپ داشتن لازمه واسه یه دانشجو ؟ رشته های غیر فنی منظورمه ؟ اگه نخوام لپ تاپ بخرم گوشی بهتری می تونم بخرم ، پیشنهادتون چیه : لپ تاپ و یک گوشی هوشمند متوسط و یا یه گوشی هوشمند خوب ؟
این ویژگی ها رو می خوام داشته باشه گوشی : کیفیت عکس خوب - صدای خوب - قابلیت نت رفتن و کتاب خوندن و نرم افزارهای رایج و به دردبخور!! - خوش دست بودن! منظورم اینه که یقور (املا؟) نباشه ! خوش دست باشه دیگه ! و اینکه صفحه ش خیلی خیلی بزرگ نباشه ! ببخشید با اصطلاحات فنی حرف نزدم آخه بلد نیستم.
خب ، پیشنهادتون؟
مزایای جی 3به نقل از NiXi :خوب بین ال جی جی3 و نوت4 کدوم یکی؟هر دو رو دوست دارم...
مرسی از جواب ـاتون ))))))) من LG G2 رو هم پیدا کردم ، خوب بود نسبتا.به نقل از Fireball.II :گوشی در حد یک تومن از این چیز بهتری سراغ دارید؟ یا همینو بخرم بره؟ یا حتی با قیمت کمتر و در همین حدود؟
به نقل از Fireball.II :مرسی از جواب ـاتون ))))))) من LG G2 رو هم پیدا کردم ، خوب بود نسبتا.
به نقل از Fireball.II :مرسی از جواب ـاتون ))))))) من LG G2 رو هم پیدا کردم ، خوب بود نسبتا.
اگه با ویندوزفون مشکلی نداری لومیا 1020به نقل از faezeh iq :بچه ها اگه بخواید ی گوشی با کیفیت عکس بالا و با مقاومت بسیار بسیار بالاتر پیشنهاد کنید چی میگید؟