• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

کسی هنوز وین فون نداره تو سایت
خیلی خوشم اومده ازش ولی میترسم بخرم پشیمون شم.برنامه به راحتی اندروید نصب میشه؟بازی هاش از جاوا و اینا بهتره که مثلما نه :-"

به نقل از ایلیا :
کسی هنوز وین فون نداره تو سایت
خیلی خوشم اومده ازش ولی میترسم بخرم پشیمون شم.برنامه به راحتی اندروید نصب میشه؟بازی هاش از جاوا و اینا بهتره که مثلما نه :-"

واسه نصب بازی و گیم باید حتما جیلبریک کنی...وگرنه فقط میتونی بازی و برنامه های رایگان رو از مارکت پلیس نصب کنی

جیلبریک کردن کار مشکلیه؟مثله روت مشکلی بوجود نمیاره برا گوشی؟
یه جا خوندم که میشه آدم خودشو دولپر معرفی کنه به مایکروسافت اون موقع میشه دوتا اپ پولی رو راگان استفاده کرد.این صحت داره؟چجوری میشه این کارو کرد
و در آخر.لومیا 520 یا اچ تی سی 8s

به نقل از ایلیا :
یه جا خوندم که میشه آدم خودشو دولپر معرفی کنه به مایکروسافت اون موقع میشه دوتا اپ پولی رو راگان استفاده کرد.این صحت داره؟چجوری میشه این کارو کرد

فکر کنم من ی جایی خوندم که تو ویندوز فون فقط میشه نرم افزار ها را رو حافظه ی داخلی خود گوشی نصب کرد ( البته زیاد مطمئن نیستم ، خودت ی تحقیقی بکن ) به خاطر همین 8اس حافظش خیلی کمه

البته nokia lumia 620 هم بد نیست ، قیمتش هم زیاد با این 2 تا تفاوت نداره

به نقل از ایلیا :

خب بازم میگم من با 8 کار نکردم ولی در 7 روال اینجوری بود که اول اچ اس پی ال میکنی و کوفت و زهر مار دیگه:دی بعد جیلبریک و بعد کاستوم رام میزدیم...

و در این مدت هر اتفاقی میتونه واسه گوشی بیفته...بستگی به شانس داره:دی

در مورد هوآوی g610 نظرتون چیه؟

ملاک ها تون چیه؟

مسئله این است.هوآوی پی 6 یا اچ تی سی وان ایکس ال
روی کاغذ از همه نظر سره هوآوی پی 6 ولی خب اچ تی سی یه چیز دیگس
کسی با این دوتا کار کرده؟به نظرتون در عمل کدوم بهتره؟
هوآوی 4 هسته ایه ولی با چیپه ساخت خود هوآوی.به نظرتون از دو هسته ای ایکس ال که کوالکام باشه بهتره؟

به نقل از ایلیا :
مسئله این است.هوآوی پی 6 یا اچ تی سی وان ایکس ال
روی کاغذ از همه نظر سره هوآوی پی 6 ولی خب اچ تی سی یه چیز دیگس
کسی با این دوتا کار کرده؟به نظرتون در عمل کدوم بهتره؟
هوآوی 4 هسته ایه ولی با چیپه ساخت خود هوآوی.به نظرتون از دو هسته ای ایکس ال که کوالکام باشه بهتره؟
پیشنهاد من NOKIA LUMIA 920 هست.
گوشی کاملا روان و زیبایی هست.
تضمین می کنم از خریدش پشیمون نمی شی، من با هواوی پی 6 کار کردم، گوشی واقعا قشنگی هست اما خیلی کند و اعصاب خرد کن هم هست!

ممنون از راهنماییت
ولی وقتی من میگم بین این دوتا کدوم یعنی بیشتر(یا به عبارتی همه)گوشیای این رنجو زیر و رو کردمو به این دوتا رسیدم.(حداقل من اینطوریم شاید بقیه فرق کنن :-")
از وین فون خوشم میاد ولی اگه وین فون بخوام یه لومیا 520 400 تومنی میخرم نه یه 920 900 تومنی!

Back
بالا