من همچنان موندم.به نقل از S2MA :خیلی خوبه که پاسخگو ها زیاد شدن!
توی این مدت اگر کسی بوده که جواب سوالش رو نگرفته، دوباره بپرسه در حد تواناییم راهنمایی می کنم! :)
بیشتر داغ میکنه و عملکردش به اون خوبی نیست اما خیلی تفاوت زیادی ندارن و داغ کردنش اونقدر زیاد نیستبه نقل از farhid :خب پس همونی که می خوای رو بگیر
سونی z3 با سونی z3 compact چه فرقی دارن من تو دیجی کالا دیدم خیلی فرق نداشتن به نظرم
جز چیزای ظاهری ولی شنیدم ضعیف تر از غیر کامپکتشه و داغ می کنه واقعا اینطوریه؟
ینی ارزش داره که به خاطر سایزش کامپکت بگیرم یا نه؟ آخه z3 ب نظرم زیادی بزرگه
این لطفا:به نقل از S2MA :خیلی خوبه که پاسخگو ها زیاد شدن!
توی این مدت اگر کسی بوده که جواب سوالش رو نگرفته، دوباره بپرسه در حد تواناییم راهنمایی می کنم! :)
کیفت بدنه هر دو خوبه (جی 4 هم قاب چرمی داره هم پلاستیک) اما ام9 آلمینیومیه و خب از چرم و پلاستیک بهتره..به نقل از K I A N A Z :این لطفا:
بین الجی جی۴ و اچتیسی وان ام۹ کدوم رو پیشنهاد میدید؟
کیفیت بدنه مهمه برام چون گارد نمیندازم رو گوشیم و همچنین دوربین! دوربین فوقالعاده مهمه برام. تنها چیزی که درمورد دوربین اِم۹ تو ذوق میزنه نداشتن لرزشگیر اپتیکال ـه. دیگه اینکه داغکردن گوشی -البته تا وقتیکه به خود گوشی آسیبی نرسه:/- یا شارژتمومکردن ابداً برام مهم نیست! رابط کاربری روان و سریع مهمه برام و اینکه تو اجرای برنامهها مکث و خدایناکرده هنگ نکنه! خلاصه که قبلاً هم پرچمدار اچتیسی داشتهم و راضی بودهم ازش ولی الجی کلاً جز تو موبایلفروشی دستم نگرفتم!
الآن دارم با گوشیم اینارو تایپ میکنم احساس خیانتکار بودن بهم دستداده:/ #جدی
بستگی به سلیقه و استفاده از گوشی دارهبه نقل از farhid :به طور کلی سونی یا سامسونگ؟
به نقل از Ar$ham :بستگی به سلیقه و استفاده از گوشی داره
سونیبه نقل از farhid :برای یه مامان مثلا
خب M9+ بگیر! گوشی خوبیه!به نقل از مُحَمَّـــــــــد.ح :من همچنان موندم.
عاشق HTC ام و خیلی دوس دارم رابط کاربریش رو. ظاهر گوشی هم برام مهمه. ولی خب از طرفی S6 توی بنچمارکا و کلا توی سخت افزار اینا بهتر از m9 عه. حالا من چه کنم؟
اینم بگم که از تاچ ویز خوشم نمیاد. یعنی خیلی یجوریه دل آدمو میزنه یکم که کار کرد باهاش. جذاب نیس برام.
گوشی هم میخوام خیلی عالی باشه و مشکلی توی بازیا و برنامه های سنگین نداشته باشه و فعلا فعلا ها عمر کنه برام. یعنی اگه گوشی بنچمارکش پایین تر بود ولی در واقعیت برای کارای "یکم سنگین تر از عادی" مشکلی نداشت، عیبی نداره.
ممنون.
من خودم به شخصه G4 رو خیلی بیشتر پسندیدم!به نقل از K I A N A Z :این لطفا:
بین الجی جی۴ و اچتیسی وان ام۹ کدوم رو پیشنهاد میدید؟
کیفیت بدنه مهمه برام چون گارد نمیندازم رو گوشیم و همچنین دوربین! دوربین فوقالعاده مهمه برام. تنها چیزی که درمورد دوربین اِم۹ تو ذوق میزنه نداشتن لرزشگیر اپتیکال ـه. دیگه اینکه داغکردن گوشی -البته تا وقتیکه به خود گوشی آسیبی نرسه:/- یا شارژتمومکردن ابداً برام مهم نیست! رابط کاربری روان و سریع مهمه برام و اینکه تو اجرای برنامهها مکث و خدایناکرده هنگ نکنه! خلاصه که قبلاً هم پرچمدار اچتیسی داشتهم و راضی بودهم ازش ولی الجی کلاً جز تو موبایلفروشی دستم نگرفتم!
الآن دارم با گوشیم اینارو تایپ میکنم احساس خیانتکار بودن بهم دستداده:/ #جدی
تا چه قیمتی دقیقا؟به نقل از فاطمه خانوم :بچه ها کسی A5 نداره؟
میخوام بدونم باتریش خیلی اذیت میکنه؟
چون چیز دیگه ای پیدا نمیکنم که این مشخصات رو داشته باشه به جز هوآوی که دوس ندارم
M9 بهتر نيس از پلاس؟ چون بنچماركاش خيلي پايينه پلاس!به نقل از S2MA :خب M9+ بگیر!
800 900 تومن..حالا فوقش 1تومنبه نقل از S2MA :تا چه قیمتی دقیقا؟
تقریبا بی خود ترین گوشی که دیدم M9 بوده، هیچ برتری محسوسی نسبت به نسل قبل نداشت!به نقل از مُحَمَّـــــــــد.ح :M9 بهتر نيس از پلاس؟ چون بنچماركاش خيلي پايينه پلاس!
پ.ن: قيمت M9 هم حدود 400-500 كمتر پلاسه. انتخاب سختيه بين اين دوتا. :د
به گلکسی آلفا و Xperia Z1 فکر کن!به نقل از فاطمه خانوم :800 900 تومن..حالا فوقش 1تومن
یعنی آلفا بالاتر از A5 هست؟به نقل از S2MA :به گلکسی آلفا و Xperia Z1 فکر کن!
هیچی :Pبه نقل از NEO :دوستان آیفون بعد از جیل بریک چقدر سرعتش کمتر میشه؟
به نقل از فاطمه خانوم :یعنی آلفا بالاتر از A5 هست؟
اره نسبتا.ولی خب میگم زد 2 هم خیلی بزرگ و بدقواره بود.جی 3 مستطیلی نیس و انحنا داره گوشه هاش ک یه مزیته واقعا.شارژش هم روزی دوبار تو شارژه.ولی خوب نت گردی هم زیاد میکنم.اگه صفحش کیو اچ دی نبود خ بهتر بود.به نقل از مهسا.م :الان شما پشیمونید که G3 دارین؟