• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

بچه ها از گوشی هیچی سرم نمیشه.یه گوشیه همه چی تموم میخام ترجیحا سامسونگ نباشه.هزینه هم مهم نیست تا دوتومن میتونم خرج کنم
چی بخرم؟

به نقل از مـــائده :
بچه ها از گوشی هیچی سرم نمیشه.یه گوشیه همه چی تموم میخام ترجیحا سامسونگ نباشه.هزینه هم مهم نیست تا دوتومن میتونم خرج کنم
چی بخرم؟
LG G2
Xperia Z1

اگه با صفحه بزرگ مشکلی نداری HTC one max پیشنهاد میشه.اگرم صفحه حدود 5 اینچ میخای HTC one و اچ تی سی باترفلای اس پیشنهاد میشه
یه ذره ملاکاتو بیشتر کن
دوربین خوب میخای؟
صفحه بزرگ؟
و...

به نقل از S2MA :
مسلما 9000 چون نسخه ی بین المللی هست و فقط توی این مدل از دست خط فارسی پشتیبانی می شه.
در ضمن از لحاظ پردازشی تفاوت فاحشی ندارند و نوت جدید مثل S4 داغ نمی کنه چون از چیپ به روز شده استفاده می کنه.
اولا سلام به همه! :)
دوما نوت 3 ان 9005 خریدم.
فارسیم داشت.
در ضمن من فقط کیبرد فارسی لازم داشتم که اونم اگه نداشت میتونی با حجم 2 مگ دانلود کنی!
تازه اگه بتونی نوت 3 ان 9005 بگیری عالیه!
کیفیت ساخت خیلی خوب شده و دوربینش با زد وان زیاد فرق نداره!
تنها برتری زد وان همون دوربینشه!

آخه کیفیت ساخت سامسونگ کمه.شما که نوت سه داری چطوریه کیفیتش؟

به نقل از مـــائده :
آخه کیفیت ساخت سامسونگ کمه.شما که نوت سه داری چطوریه کیفیتش؟
کیفیت ساخت واقعا داغونه، اگه فقط گوشی سامسونگ استفاده کرده باشی می گی نوت 3 خوبه ولی وقتی با گوشی های سونی، نوکیا و بعضا اچ تی سی مقایسه می کنی می فهمی جنسش چه حس بدی رو به کاربر القا می کنه.

دوستان باترفلای اس رو خریدم.ممنون بابت راهنمایی هاتون :دی

اولا که مرسی!
به نقل از S2MA :
مسلما 9000 چون نسخه ی بین المللی هست و فقط توی این مدل از دست خط فارسی پشتیبانی می شه.
در ضمن از لحاظ پردازشی تفاوت فاحشی ندارند و نوت جدید مثل S4 داغ نمی کنه چون از چیپ به روز شده استفاده می کنه.

کی گفته فارسی نداره؟من خودم الان باn9005اینجام.

به نقل از S2MA :
کیفیت ساخت واقعا داغونه، اگه فقط گوشی سامسونگ استفاده کرده باشی می گی نوت 3 خوبه ولی وقتی با گوشی های سونی، نوکیا و بعضا اچ تی سی مقایسه می کنی می فهمی جنسش چه حس بدی رو به کاربر القا می کنه.

من تازه دیروز این گوشی و خریدم. تا هفته پیش z1داشتم. اردیبهشت ماهم hrs one x داشتم. شاید گوشیای سامسونگ پلاستیکی باشه،ولی عالیه. واسه کسی مثل من z1 یک هفته ای خسته کننده ميشه.
منکه راضیم ازش.

+دوما اینکه بنده هیچی از گوشی سرم نميشه. ;D

سوما اینکه اشتباه شد. آره از دست خط فارسی پشتیبانی نميشه.

چهارما آقا محسن تقصیر شماست که گفتی n9005 بهتره ها.

حالا چکار کنم؟؟ :|

به نقل از Fateme Rahmati :
اولا که مرسی!
کی گفته فارسی نداره؟من خودم الان باn9005اینجام.

من تازه دیروز این گوشی و خریدم. تا هفته پیش z1داشتم. اردیبهشت ماهم hrs one x داشتم. شاید گوشیای سامسونگ پلاستیکی باشه،ولی عالیه. واسه کسی مثل من z1 یک هفته ای خسته کننده ميشه.
منکه راضیم ازش.

+دوما اینکه بنده هیچی از گوشی سرم نميشه. ;D

سوما اینکه اشتباه شد. آره از دست خط فارسی پشتیبانی نميشه.

چهارما آقا محسن تقصیر شماست که گفتی n9005 بهتره ها.

حالا چکار کنم؟؟ :|
من خیر سرم یه عمر تو کار گوشی بودم، الان هم Z1 دارم و اصلا از لحاظ کیفیتی قابل مقایسه با نوت نیست، خیلی سر تره.
در ضمن ایشون گفتن کیبورد فارسی براشون مهمه و دست خط مهم نیست اما من اگر نوت بگیرم قطعا تشخیص دست خط فارسی برام مهمه و ازش استفاده می کنم بنابراین گفتم N9000، با توجه به مشخصاتی که من ارایه کردم دیگه هر کسی هر چی دوست داره می خره.

به نقل از S2MA :
من خیر سرم یه عمر تو کار گوشی بودم، الان هم Z1 دارم و اصلا از لحاظ کیفیتی قابل مقایسه با نوت نیست، خیلی سر تره.
در ضمن ایشون گفتن کیبورد فارسی براشون مهمه و دست خط مهم نیست اما من اگر نوت بگیرم قطعا تشخیص دست خط فارسی برام مهمه و ازش استفاده می کنم بنابراین گفتم N9000، با توجه به مشخصاتی که من ارایه کردم دیگه هر کسی هر چی دوست داره می خره.
Z1 در حد S4 نیست چه برسه به note 3 :)

Back
بالا