پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
چی تایید شد؟ S6؟
من 8 سال فقط سامسونگ استفاده کردم. در بین گوشی هایی که داشتم، تمام سری S، گالکسی فیت، آلفا، موتورولا ریزور، جی2 و آیفون6 عادی بودن.
اینو گفتم که کسی فکر نکنه طرفداری خاصی میکنم!
از نظر من هیـــچ اهمیتی نداره که فلان سایت چه گوشی رو بهتر میدونه. من یک یوزر هستم، و برام مهمه که چقدر پول میدم، چقدر بازدهی میگیرم، چقدر از استفاده گوشیم لذت میبرم و مسلما برای خرید گوشی فقط به مختصات فنی بسنده نمیکنم! برای همین قبل از خرید مدت ها تحقیق و تفحص
در مورد برند ها کردم و نتیجه گرفتم که به صرفه ترین گوشی این مدله.
من سه آزمایش مختلف برای بررسی فلگ های هر3 برند انجام دادم. یکی باتری یکی دوربین یکی حرارت.
اول از همه دوربین. آیفون 6 نسبت به مشخصات فنی که ازش ارائه شده دوربین خوبی داره. کیفیت خوب تصاویر راضی کنندن، و فیلم برداری قویه. همچنین آپشن فیلم برداری صحنه آهسته رو داره که خیلی جذابه. شاید تنها ضعفش دوربین سلفیش باشه.
دوربین S6 چه از لحاظ فنی و چه تجربی از آیفون بهتر بود. به جز سرعت شاتر (که در آیفون کاملا ارضا کنندس) بقیه آپشن هاش بهتر از دوربین آیفون بود. کیفیت تصاویر کاملا عالی، نور کاملا خوب و عمق عکس ها، بالا.
دوربین G4 اما. اول که گوشی رو گرفتم دستم واقعا متوجه نشدم دوربینش چه مزیتی داره که این همه ازش تعریف میشه. آره کیفیت خوب بود و نور و همه چیز مثل S6 خوب و روون بود، سرعت شاتر یکم پایین تر و فوکوس کند تر. مثل آیفون فیلم برداری آهسته هم نداشت. حالت HDR رو هرسه داشتن و به نظر سامسونگ قویتر بود. (خیلی کم)
اما بعد به آپشن عکاسی دستی برخورد کردم که همه چیز در نظرم عوض شد! این گوشی، دوربینی داره که به ظرز وحشیانه ای از بقیه برند ها قویتره. اول از همه این که کیفیت عکس ها روی صفحه بزرگ برای این مدل بهتره؛ دوم این که لرزه گیر قوی ای داره (برای یه عکس خوب این خیلی مهمه) و سوم "نور"ه. نور مهم ترین فاکتور تو عکاسیه. این دوربین در حالت دستی چندین آپشن برای تنظیم نور داره! در شب میشه باهاش عکس هایی گرفت که دوربین های دیگه در نور عادی هم نمیگیرن! و عمق رنگ ها به شدت و شدت طبیعی میمونه. بعد از اون، آپشن فوکوس دستی هست که به شدت راضی کنندس (خیلیا هستن که دوس دارن فوکوس دستی داشته باشن) و با کیفیت بسیار بالایی میشه عکس هایی گرفت که فقط در مقابلش بهترین گوشی های نوکیا رقابت میتونن کنن. خیلی آپشن های متنوع و عالی داره که بسیار دوربینش رو برتر از بقیه میکنن، و یه نکته خوب هم داره و اون قابلیت ثبت تصاویر با فرمت خام برای ویرایش عکس و فوتوشاپ و... هست.دوربین سلفیش درست مثل دوربین سلفی S6 و از آیفون قویتره.
البته دوربین آخرین تست من بود که تصمیم نهایی رو بعدش برای خرید این گوشی گرفتم. اگه لازم باشه در مورد باتری و پردازنده (حرارت) و بقیه موارد هم توضیح میدم.
(الان کاربرای S6 میگن ما هم تنظیم دستی داریم
بعله، اس6 هم داره، ولی به این کیفیت برای کاربر حرفه ای نه)