بنده باتری M9 اچتیسی رو میدونم که عمربلندی خواهد داشت.به نقل از میم ح میم دال :بین نوت۴ و M9 کدوم؟
جدی سوال داشت؟به نقل از میم ح میم دال :بین نوت۴ و M9 کدوم؟
به نقل از میم ح میم دال :بین نوت۴ و M9 کدوم؟
اتفاقا من از سامسونگ با نوت 5 ناامید شدمبه نقل از sadlove :نوت فایوش هم اومده بیرون 2 و نیمه منتها ولی اعجوبست اونو بخرین اگه پولش دارین
به نقل از امیررضا رحمتی :اتفاقا من از سامسونگ با نوت 5 ناامید شدم
نوت 5 زیاد پیشرفتی نداشته نسبت به نوت 4 ولی اس6 نسبت به فایو انقلاب توش رخ داد #
البته خوبه نوت 5 هم ولی ارزش خرید نسبت به نوت 4 نداره :)
اصلا امکان داره برا پرچمدارش نیاد اندروید 6؟به نقل از میم ح میم دال :نمیارزه اون همه پول گوشی بدی واسه نوت 5 !
نوت 4 ، کدوم ورژن فورجی دارش بهتره؟ و اینکه میگن آندروید 6 واسش میاد در چه حد ممکنه نیاد؟
نوت 5 مداد داره و صفحش خمیده نیستبه نقل از hani.gh :بین note5 و s6 edge plus دقیقا چه تفاوتی وجود داره؟
ارزش داره پول بیشتر بدی به جای note4 , note5 بخری یا نه؟
حدود قیمت note 5 و edge plus هم بگین
دیجی کالا نزده هنوز
ویرایش:همین الان زد
note 4 یا galaxy s6?
جز معدود دفعاتیه که باهاتون موافقمبه نقل از امیررضا رحمتی :نوت 5 مداد داره و صفحش خمیده نیست
منظورتون اینه به جای نوت 4 نوت 5 بخری؟
از نظر من نوت 4 بخری بهتره
به نقل از امیررضا رحمتی :نوت 5 مداد داره و صفحش خمیده نیست
منظورتون اینه به جای نوت 4 نوت 5 بخری؟
از نظر من نوت 4 بخری بهتره
گلکسی اس6به نقل از yaC- :عاغا ماعم داریم ی آستینی بالا میزنیم
از همین الانش گرخیدم چون از گوشی و اینا چیزی زیاد سرم نیس
حدود قیمتم شما تا یک و نیم دو اینا حساب کن دیگه
بعد قضیه اینجاس ک ی گلکسی نوت 8 دارم،دوسالی میشه داره سرویس میده باهاشم مشکلی نداشتم تا الان،
الان فقط ی اولویتم برا انتخاب مدل گوشی کیفیت دوربین شه و اندازش ک خیلی دست و پا گیر نباشه
بروبچه ها؟ چی پیشنهاد میکنین؟
من هم همین نظررو تایید میکنمبه نقل از Farzin2x :ضمن عرض تسلیت به مناسبت شروع مدارس
اون دوستی که می خواست گوشی بخره لطفا بیشتر از نیازاش بگه چون تو اون رنج گوشی زیاد هست.ولی اس سیکس،جی ۴ و نوت ۴ خیلی خوبن.
حالا من خودم مشاوره می خوام.عمه ی بنده نیازمند به گوشیه دوسیم کارته ،با دوربین خوب،صفحه ی بزرگ و نمایشگر خوب،رابط کاربری مناسب هستش.یه چیزی که اذیتش نکنه.هنگ زیاد نداشته باشه.بنده خودم گلکسی j7 رو بهشون پیشنهاد می کنم.اگر کسی نظری در مورد این گوشی داره و گوشی دیگه ای رو میشناسه با این مشخصات لطفا بیان کنه.
TNX
نمیشه پلاس بگیری؟به نقل از نمیدانم :#فوری :
دیگه فردا قطعی میخوام برم htc one m9 بخرم آخرین نظرات تون رو بگید که بعد از خریدن پشیمون نشم ؟؟
به نقل از باريون :نمیشه پلاس بگیری؟