سلام.به نقل از رضــــا :سلام.دوستان نظرتون راجب هواویY3llچیه؟
من پیشنهادم سامسونگ Galaxy J3و هو آ وی Honor 4c هستبه نقل از رضــــا :چارصد.پونصد تومنی بودجه دارم
شائومی Redmi 2 4 جی داره دوربینش هم بد نیست.به نقل از رضــــا :ولی متاسفانه هواوی 4G نداره!
حالا چه اصراري هست كه سنسور گوشه باشه؟ :-\به نقل از skyxall :4.5 اینچی* دوربین* باتری*
متاسفانه اپل se هست ولی دوربین جلو ضعیفه
سنسور دوربین حتماً باید گوشه باشه
نداریم؟
هوآوي P9 يا سوني z5به نقل از skyxall :4.5 اینچی* دوربین* باتری*
متاسفانه اپل se هست ولی دوربین جلو ضعیفه
سنسور دوربین حتماً باید گوشه باشه
نداریم؟
اینا که 5 اینچی اندبه نقل از Im_SPHR :هوآوي P9 يا سوني z5
از چه لحاظ؟!به نقل از Nirmanov :نظرتون در مورد گلکسی نوت 7 چیه ؟
Z5 compactبه نقل از skyxall :اینا که 5 اینچی اند
Z3 plusبه نقل از Fireball.II :خب من هنوز به قطعیت نرسیدم که چی بخرم
میشه یه فاینال چویس بدین؟:/
اصلن گیم نمیزنم. دیتام دائما روشنه. پس واسم مهمه که باطریش عالی باشه. یه چیز روون و اوکیی هم باشه شش ماهه خراب نشه. دوربینشم حالا افتضاح نباشه
× صفحه بزرگ نباشه تا جای ممکن.
جا داره دوباره عرض کنم متنفرم از G3لعنتیم
حتمن 4G ساپورت کنه و بودجه هم حوالی یه تومن.
الجي جي ٤ پيشنهاد اصلي من هست... كه حدود ٢٠٠ تومن از بودجه شما گرون تره....به نقل از Spammer :تا 900 تومن چی پیشنهاد میدین ؟!
اگه این براتون ملاکه و آیفون se رو نپذیرفتید لازم نیست هزینه اضافه بکنید.به نقل از skyxall :خب واسه من سیما مهمِ!بنظرم وقتی وسط میزارنش خیلی بد جلوه میکنه
همونطوری که گفتم اس 6 بخری بهتره.چون حداقلش تا اندروید بعد مارشمالو هم آپدیت میشه و دوربینش که کلهم اوکیه.به نقل از Fireball.II :خب من هنوز به قطعیت نرسیدم که چی بخرم
میشه یه فاینال چویس بدین؟:/
اصلن گیم نمیزنم. دیتام دائما روشنه. پس واسم مهمه که باطریش عالی باشه. یه چیز روون و اوکیی هم باشه شش ماهه خراب نشه. دوربینشم حالا افتضاح نباشه
× صفحه بزرگ نباشه تا جای ممکن.
جا داره دوباره عرض کنم متنفرم از G3لعنتیم
حتمن 4G ساپورت کنه و بودجه هم حوالی یه تومن.
در درجه اول پیشنهادم htc one E9 plusه.به نقل از Spammer :تا 900 تومن چی پیشنهاد میدین ؟!
از نوت 4 به بعد همش داری این سوالو میپرسیابه نقل از Nirmanov :نظرتون در مورد گلکسی نوت 7 چیه ؟