- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱(حاج ترابی)
- شهر
- اراک
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- دانشگاه علوم پزشکی اراک
- رشته دانشگاه
- پزشکی
ممنونسلام
نه این طور نیست.
Sony Xperia z5
Sony Xperia XZ
و... حسگر اثرانگشت دارند.
ممنونسلام
نه این طور نیست.
Sony Xperia z5
Sony Xperia XZ
و... حسگر اثرانگشت دارند.
خوب شما از سیستم عامل چی می خوای؟من بین ایفونو اندروید موندم یکی کمکم کنه =P~
آیفون 8 همین روزاست که رونمایی بشه. تاریخ دقیق ترش 21 شهریوره.دوستان کسی میدونه ایفون 8 کی وارد بازار میشه؟
- سون ۱۲۸ الان سه تومنه حدودا ، ممکنه با اومدن 8قیمتش کمتر بشه!؟؟
عجب موقع خوبی تاپیک را دیدم, پس از پنج سال قصد عوض کردن موبایل کردم..
1. تحت هیچ شرایطی اپل یا سامسونگ نباشه
2. محدودیت قیمت خاصی نیست
3. حافظه داخلی بالا خیلی خوبه اگه باشه...
اگر میخوای 6s بخری بیا از یه سری جاهای معتبر بخر. دست دوم خوب هم داریم.یه سوال دیگه هم دارم
از اونجایی که 6s دیگه تولید نمیشه و تو بازار ایرا خیلی کم اکتیو نشدش پیدا میشه ، ممکنه اینایی ک سایتایی مثل بامیلو یا دیجی کالا دارن اکتیو شده باشه ؟ یا ریپک باشه ؟
اونایی که اسمشون Smart Watch باشه معمولاً نشون میدن گالری رو. ولی اگه اشتباه نکنم با Samsung Gear S2 باید از گوشی بفرستی به ساعت، ولی عوضش داخل خود حافظه ساعت ذخیره میشه. منظورم اینه که از طریق بلوتوث مستقیم گالری رو نمیاره بلکه باید انتقال داد. تو این مورد اینطوریه البته شاید، تجربه دیگه ای هم که داشتم Microsoft Band های یک و دو بودند که هیچکدوم عکس نشون نمیدادنالان با هر ساعت هوشمندی میشه تصاویر گالری گوشی رو دید؟
بعد اینکه طبیعی ترین ساعت هوشمندی که داریم چیه؟ رسمی ترین؟ غیراسپرت باشه و خوب باشه.
اینکه سیستم عامل هاشون فرق میکنه مشکلی ایجاد میکنه؟ بیشتر منظورم بین آندروید ویر و تایزن سامسونگه.اونایی که اسمشون Smart Watch باشه معمولاً نشون میدن گالری رو. ولی اگه اشتباه نکنم با Samsung Gear S2 باید از گوشی بفرستی به ساعت، ولی عوضش داخل خود حافظه ساعت ذخیره میشه. منظورم اینه که از طریق بلوتوث مستقیم گالری رو نمیاره بلکه باید انتقال داد. تو این مورد اینطوریه البته شاید، تجربه دیگه ای هم که داشتم Microsoft Band های یک و دو بودند که هیچکدوم عکس نشون نمیدادن
فکر کنم طبیعی ترینش Motorola Moto 360 نسل دوم باشه. مخصوصاً اینکه تنوع زیادی هم داره. همچنین اینکه به گالری هم میتونه مستقیم وصل شه، از اونجا که سیستمش Android Wear هست برنامه های third party زیادی هم واسش هستند.
خب سری ساعت های تایزنی قبلاً فقط با گوشی های سامسونگ کار میکردند، اما الان هردوشون با همه گوشی ها کار میکنن. چه Android و چه iOS. تنها فرقی که دارند تو ظاهر (UI) و App هایی هست که دارند. بخش ظاهر که سلیقه ایه، اما من از Gear S2 تجربه نسبتاً خوبی دارم، ساده و راحت بود کار باهاش، دور صفحه ساعت هم یه چرخونک داره که خیلی جالبه خودش (ساعت اندرویدی نداشتم که نظر بدم درموردش).اینکه سیستم عامل هاشون فرق میکنه مشکلی ایجاد میکنه؟ بیشتر منظورم بین آندروید ویر و تایزن سامسونگه.
من پنج ماهه s8 دارم فوق العادس این گوشیحضرات، پذیرای نظرات شما درباره S8 هستیم.
من samsung a3 2017 دارم خیلی خوبه صداش، موقع خریدن میگفتن چون ضدآبه ممکنه صداش ضعیف دربیاد ولی الان که دارم از خیلی گوشیا بهتره صداش، همون یه تومن خریده بودم منمدر حدود 1 تومن چی پیشنهاد میدین ؟ کیفیت صدای خوبی داشته باشه(هم اسپیکر هم هدفون)
گوشیهای پیکسل گوگل خیلی خوبن:)عجب موقع خوبی تاپیک را دیدم, پس از پنج سال قصد عوض کردن موبایل کردم..
1. تحت هیچ شرایطی اپل یا سامسونگ نباشه
2. محدودیت قیمت خاصی نیست
3. حافظه داخلی بالا خیلی خوبه اگه باشه...
هواوی Honor 7X + ال جی Q6.در حدود 1 تومن چی پیشنهاد میدین ؟ کیفیت صدای خوبی داشته باشه(هم اسپیکر هم هدفون)