حس می کنم تا حالا با اندروید کار نکردی، یا اگه بوده گوشی سطح پایینی مثل wildfire یا galaxy y داشتی/داری، نه یک گوشی high-end اندرویدی
چون مشکلاتی که گفتی، اونایی که قرمز کردم رو به هیچوجه با یک گوشی سطح بالا مثل نوت یا s3 یا htc one x نخواهی داشت
سیری ابدا کاربردی نیست، حتی بدون مشکل ایترنت صرفا در حد vlingo عمل می کنه
من توی این 3 ماه حتی یک بار هم مشکل هنگ یا کندی سرعت نداشتم! بازم میگم، این مشکلات در گوشی های سطح بالا اصلا وجود نداره
چیزهای سلیقه ای مثل سایز و رابط کاربری و طراحی گوشی هم که اسمش روشه، سلیقه ای
اما یک چیز رو قبول دارم: ساپورت بهتر ios در اپلیکیشن ها (هرچند برای این هم موردی نبوده تا به حال که اپی بخوام و جایگزین بهتری پیدا نکنم)
ولی:
یک نکته هست، میدونی چرا گفتم آیفون واسه کساییه که صرفا کارای روتین می کنن و اندروید برای گوشی خورا؟
چون اندروید بازه و برای هر کاری راهی هست، مثلا مشکل ناهماهنگی cpu رو گفتی (که البته ناهماهنگی gpu هست درواقع، صرفا واسه اپ های اختصاصی گوشی های تگرا (thd)) گذشته از این که همه بازی های thd یک ورژن معمولی هم دارن، open gl نامی هست که میتونه به راحتی و روون بازی های مخصوص تگرا رو (با همون کیفیت) اجرا کنه
یا میشه cpu رو اورکلاک کرد، سیستم sharing توی گوشی بسیار بسیار قویه و هر چیزی رو میشه با هر چیزی شر کرد، اپ های اختصاصیی مثل airdroid یا undelete که به معنی واقعی کلمه عالی هستن و به دلیل سیستم پسته آیفون قابل اجرا نیستن (و حتی بعد از جیلبرک هم نمونه ای براشون نیست)
برای همین میگم آیفون صرفا برای آهنگ و عکس و... خوبه، نه برای کسی که گوشی خوره!
یک نکته دیگه هم بگم اختصاصا درباره نوت (چون بقیه رو نمیدونم) آقا باتریش فوق العاده ست! روی اندروید 2.3.6 با وای فای و بلوتوث روشن و استفاده نسبتا زیاد حداقل 18 ساعت و حداکثر 23 ساعت ازش گرفتم
بعد الان که اندروید 4 ام، حداقلش شده 27 ساعت! (تازه با پاور سیوینگ که به 35 هم رسید) با وای فای و بلوتوث دائما روشن و استفاده معمولی
من آیفون هم داشتم، روزی رو یادم نمیاد که 24 ساعت که هیچ، 12 ساعت هم شارژش دووم بیاره
و برای یک اسمارتفون چی مهمتر از باتریه؟
قسمت آبی
البته امتحات قبل از خرید رو واسه همین افراد گذاشتن
ولی خب من طبیعتا فرض می کنم کسی که نوت رو به عنوان یک گزینه مطرح کرد، با مزایا و معایب یک گوشی بزرگ آشنایی داره و معتقده مزایاش بیشتره، وگرنه به عنوان یک گزینه نمی گفت
در کنارش تجربه شخصی خودمم میگم که مشکلی نداشتم باهاش، حالا ممکنه یکی حساس باشه و 0.1 اینچ یا 10 گرم وزن زیاد بشه، حس کنه تبلت گذاشته تو جیبش
یکی هم مثل من از 1.8 اینچی (چندماه nokia x1-01 داشتم) یهو بپره به 5.3 و عین خیالشم نباشه