نسترنگار
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱ تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی بهشتی
به نقل از نسترنّگار :نظرتون درباره Xperia Acro S برای کسی که الان 5800 داره چیه؟
به نقل از hitro :دوستان بین این 2 مدلی که میگم به نظر شما کدوم برای بازی کردن ، کرم ریختن ، حال کردن ، وب گردی ، گوشی بازی بهتره ؟!
Galaxy Note
Galaxy Tab 10.1 3G
خب معلومه دیگه تب بازی صددرصد تو تبلت بیشتر حال میدهبه نقل از hitro :دوستان بین این 2 مدلی که میگم به نظر شما کدوم برای بازی کردن ، کرم ریختن ، حال کردن ، وب گردی ، گوشی بازی بهتره ؟!
Galaxy Note
Galaxy Tab 10.1 3G
من نوت رو پیشنهاد میکنمبه نقل از hitro :دوستان بین این 2 مدلی که میگم به نظر شما کدوم برای بازی کردن ، کرم ریختن ، حال کردن ، وب گردی ، گوشی بازی بهتره ؟!
Galaxy Note
Galaxy Tab 10.1 3G
من دلیل بیارم چون موافقم : گلکسی تب باز هم از نوت گنده تره .به نقل از شـــتـــک ! :سبحان عمرن بگیره :P
مهران دلیل بیار قانعش کن خوب
خرپول زیاد داریم تو سایت، یکیش خودتبه نقل از نسترنّگار :جدا از اینکه من نمیدونم کدوم پدر و مادر خرپولی برای بچه اش بالای ۱ تومن پول گوشی میده، بهتر نیس کسایی که میخوان گلکسی اس ۳ بخرن صبر کنن تا آیفون ۵ بیاد؟ قیمتش هم تا اون موقع معقول شده
جدا از مشخصات فنّی عالیش،گلکسی اس ۳ گوشی زشتیه
و همچنین کسایی که می خوان کلاس بذارن و پوله مارکه اپلو بدنبه نقل از GCD :خرپول زیاد داریم تو سایت، یکیش خودت
& بله کسایی که فقط میخوان با گوشی انگری بردز بازی کنن و روزی 2 ساعت گوشی رو نگاه کنن قربون صدقش برن بهتره آیفون 5 بخرن #-o
به نقل از GCD :سیری ابدا کاربردی نیست، حتی بدون مشکل ایترنت صرفا در حد vlingo عمل می کنه
ولی:
یک نکته هست، میدونی چرا گفتم آیفون واسه کساییه که صرفا کارای روتین می کنن و اندروید برای گوشی خورا؟
چون اندروید بازه و برای هر کاری راهی هست، مثلا مشکل ناهماهنگی cpu رو گفتی (که البته ناهماهنگی gpu هست درواقع، صرفا واسه اپ های اختصاصی گوشی های تگرا (thd)) گذشته از این که همه بازی های thd یک ورژن معمولی هم دارن، open gl نامی هست که میتونه به راحتی و روون بازی های مخصوص تگرا رو (با همون کیفیت) اجرا کنه
یا میشه cpu رو اورکلاک کرد، سیستم sharing توی گوشی بسیار بسیار قویه و هر چیزی رو میشه با هر چیزی شر کرد، اپ های اختصاصیی مثل airdroid یا undelete که به معنی واقعی کلمه عالی هستن و به دلیل سیستم پسته آیفون قابل اجرا نیستن (و حتی بعد از جیلبرک هم نمونه ای براشون نیست)[/color]
برای همین میگم آیفون صرفا برای آهنگ و عکس و... خوبه، نه برای کسی که گوشی خوره!
به نقل از GCD :ای فرزند، من که هی میگم برای "گوشی خورها" برای همینه دیگه! چون "گوشی خور" با گوشیش بازی نمی کنه، سیستم عامل عوض می کنه! وب سرور می زنه! از این کارا
ولی یه یوزر معمولی آیفون، بازی می کنه، آهنگ گوش میگیره، با آیفون از خودش تو آینه توالت عکس میگیره میزاره فیسبوک و...
به نقل از GCD :مزایای نوت:
رزلوشن صفحه بالاتره (از HD بیشتر)
مثالت اشتباهه! تگرا با سیستم عامل نه تنها هماهنگی داره بلکه خیلی هم خوب عمل می کنهبه نقل از Dr.Eniac :فرشید میگه گوشی اندرویدی خوبه چون میتونی مثلن ناهماهنگی جی پی یو و سیستم عاملو برطرف کنی و آیفون بده چون همچین مشکلی نداره که بخوای برطرف کنی : ))
چه ربطی به ویندوز داشت؟ خودمم یوزر ویندوزم و لینوکس دوس ندارم حتی!به نقل از Dr.Eniac :اکثر کاربرای اینجا یوزر ِ ویندوزن ،
ینی با همون نوار آبی پایین صفه و دکمه سبز ِ استارت سالها زندگی کردن و نرفتن یه اوبونتوی مجانی سفارش بدن بیاد در خونشون تا آزاد باشن!!! (مال قبل بود این سفارشه ... ) پس فک نکنم با بسته بودن آی او اس مشکل داشته باشن !!!
آیفون 4اس: 960 × 640به نقل از Dr.Eniac :مطمئنی ؟ :- ؟