پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
به نقل از GCD :
سیری ابدا کاربردی نیست، حتی بدون مشکل ایترنت صرفا در حد vlingo عمل می کنه
ولی:
یک نکته هست، میدونی چرا گفتم آیفون واسه کساییه که صرفا کارای روتین می کنن و اندروید برای گوشی خورا؟
چون اندروید بازه و برای هر کاری راهی هست، مثلا مشکل ناهماهنگی cpu رو گفتی (که البته ناهماهنگی gpu هست درواقع، صرفا واسه اپ های اختصاصی گوشی های تگرا (thd)) گذشته از این که همه بازی های thd یک ورژن معمولی هم دارن، open gl نامی هست که میتونه به راحتی و روون بازی های مخصوص تگرا رو (با همون کیفیت) اجرا کنه
یا میشه cpu رو اورکلاک کرد، سیستم sharing توی گوشی بسیار بسیار قویه و هر چیزی رو میشه با هر چیزی شر کرد، اپ های اختصاصیی مثل airdroid یا undelete که به معنی واقعی کلمه عالی هستن و به دلیل سیستم پسته آیفون قابل اجرا نیستن (و حتی بعد از جیلبرک هم نمونه ای براشون نیست)[/color]
برای همین میگم آیفون صرفا برای آهنگ و عکس و... خوبه، نه برای کسی که گوشی خوره!
به نقل از GCD :
ای فرزند، من که هی میگم برای "گوشی خورها" برای همینه دیگه! چون "گوشی خور" با گوشیش بازی نمی کنه، سیستم عامل عوض می کنه! وب سرور می زنه! از این کارا
ولی یه یوزر معمولی آیفون، بازی می کنه، آهنگ گوش میگیره، با آیفون از خودش تو آینه توالت عکس میگیره میزاره فیسبوک و...
آقا این گوشی خور گوشی خور گفتن فقط و فقط یه بازی با کلمست که داره به بچه ها القا میکنه گوشی خور بودن = شاخ بودن و هرکی میخاد شاخ باشه بره نوت بگیره : ))
(همون کاری که سامسونگ با تبلیغش کرد ، هرکی جی اس 3 نگیره گوشفنده پس بیاین بگیرین تا گوسفند نباشین )
من فک نمیکنم کسی باشه بخواد اسمارت فون بگیره اما باهاش بازی نکنه !!! کسی نباشه بخواد عکس نگیره بزاره فیس بوک و کسی نباشه که بخواد باهاش آهنگ گوش کنه و این کارا ... درواقع استفاده اصلی بچه های اینجا از گوشیشون همیناست تقریبن ...
فرشید میگه گوشی اندرویدی خوبه چون میتونی مثلن ناهماهنگی جی پی یو و سیستم عاملو برطرف کنی و آیفون بده چون همچین مشکلی نداره که بخوای برطرف کنی : ))
گوشی خور وب سرور میزنه ، اما قول میدم اکثر بچه هایی که اینجا داری به این خاطر میگی نوت بگیرن با کامپیوتر شخصیشونم وب سرور نزدن چه برسه بخوان با گوشی این کارو کنن !!! : د
و درباره سیستم عامل عوض کردن ،
کسی که آیفون میگیره خب مطمئنه سیستم عاملش
تقریبن بهترینه و این بهترین تا چند سال دیگه به روز نگهش میداره بطور کاملن رسمی !!! و مثه همون مشکل جی پی یو ، نیازی نیست که بخواد عوضش کنه :د
اکثر کاربرای اینجا یوزر ِ ویندوزن ،
ینی با همون نوار آبی پایین صفه و دکمه سبز ِ استارت سالها زندگی کردن و نرفتن یه اوبونتوی مجانی سفارش بدن بیاد در خونشون تا آزاد باشن!!! (مال قبل بود این سفارشه ... ) پس فک نکنم با بسته بودن آی او اس مشکل داشته باشن !!!
کلن فک میکنم این واژه گوشی خور خیلی چیزانه بیان شد و جو داد فقط ...
پ.ن: فرشید تو شلوار جین تنگ راضیم ازت :- "
به نقل از GCD :
مزایای نوت:
رزلوشن صفحه بالاتره (از HD بیشتر)
مطمئنی ؟ :- ؟