راهنمای خرید: موبایل

ehsan-mokhtarian

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نقره ریاضی 1391 طلا ریاضی 1392
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

به نقل از S2MA :
اگر باتری برات مهمه هیچ کدوم از این گزینه ها شما رو راضی نمی کنه و iPhone 5S هم از بین این گزینه ها ضعیف ترین باتری رو داره، یه نیم نگاهی LG G2 بنداز چون بعد از Nokia Lumia 1520 قوی ترین باتری رو بین گوشی ها داره.
:)) :)) جالب بود :)) :)) اتفاقا باتریه آیفون از همه ی گوشیا بهتره...
قصد توهین ندارم ولی به نظرم LG و nokia اصلا گوشیاش خوب نیست...

من آیفون 4 دارم خیلی هم باتریش عالیه ( یه تبلت سامسونگ هم دارم و لااقل باتریش از اون خیلی بهتره)...
به نظرم الآن آبفون خیلی الکی گرون شده...
من اگه بخوام پیشنهاد بدم note 3 رو پیشنهاد می کنم ...

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از ehsan-mokhtarian :
:)) :)) جالب بود :)) :)) اتفاقا باتریه آیفون از همه ی گوشیا بهتره...
قصد توهین ندارم ولی به نظرم LG و nokia اصلا گوشیاش خوب نیست...

من آیفون 4 دارم خیلی هم باتریش عالیه ( یه تبلت سامسونگ هم دارم و لااقل باتریش از اون خیلی بهتره)...
به نظرم الآن آبفون خیلی الکی گرون شده...
من اگه بخوام پیشنهاد بدم note 3 رو پیشنهاد می کنم ...
خیلی جالبه!
نظراتی این جا می بینم که به نظرات افراد گوشی ندیده و بی خبر از فناوری شبیه هست!
البته نباید از یه فروم غیر تخصصی هم انتظاری جز این داشت، به هر حال من پیشنهاد عاقلانه می دم نه از روی تعصب کور کورانه، هر چند آیپد ها و مک بوک های اپل باتری های فوق العاده ای دارن اما آیفون ها هیچ وقت شارژ دهی خیلی خوبی نداشتن، فقط در حد متوسط، خدا رو شکر که خودم از آیفون 3G تا 4S داشتم و می دونم سطح باتری چه جوری هست، اگر نیاز شما رو برطرف می کنه دلیل نمی شه خیلی خوب باشه، هر وقت با این گوشی و فبلتی که من معرفی کردمحداقل یک هفته کار کردی بعد بیا نظر بده عزیزم!
اگر هم حرف منو قبول ندارید فکر کنم GSMArena معتبر ترین آزمون های باتری و نمره های عادلانه ای داره، می تونید یه سر بزنید و نمره های گوشی های نامبرده رو خودتون مقایسه کنید.

Ali.SH

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HIV
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
اینستاگرام

نوت 3 عالیه چرا اون تو گزینه هاتون نبود ؟؟؟
دوست عزیز بهتره برین یه خورده سرچ کنین باتری های گوشی های اپل بسیار بهتر از بقیه گوشیان ...

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از [<Ali>] :
نوت 3 عالیه چرا اون تو گزینه هاتون نبود ؟؟؟
دوست عزیز بهتره برین یه خورده سرچ کنین باتری های گوشی های اپل بسیار بهتر از بقیه گوشیان ...
من احتیاجی به سرچ ندارم چون با بیشتر گوشی ها کار کردم.
ولی برای افرادی که کار نکردن تا به حال و حتی حاضر نیستن سرچ هم بکنند عکس های زیر رو از سایت معتبر GSMArena می ذارم.
غیر از گوشی LG G Flex و HTC Butterfly S که باهاشون کار نکردم و Nokia Lumia 1520 و Galaxy Note 3 که سه چهار روز با هر کدوم بیشتر کار نکردم با بقیه حداقل یک هفته کار کردم :

gsmarena_002.jpg

gsmarena_102.jpg

gsmarena_008.jpg

gsmarena_003.jpg

gsmarena_001.jpg

lg-g2-battery-score.jpg

gsmarena_002.jpg

Ali.SH

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HIV
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
اینستاگرام

اگه اینا مقدار نگه داشتن شارژه دوست عزیز مقیاس مناسبی برای سنجش باطری نیستش :)
نگه داشتن شارژ به خیلی چیزا مثل شفافیت و رزولیشن کاری که با گوشی یا تبلت انجام میدی (مثلا خب طبیعیه یه بازی گرافیک بالا بازی کنی شارژت زودتر تموم میشه تا اهنگ گوش بدی ) فیلم ببینی و خیلی چیزای دیگه داره
وگرنه گوشکوبم بزاری تا 10 روز شارژ نگه میداره تازه باطریشم در بیاری شارژ نگه میداره :))
مثلا نوکیا لومیا 1520 که 107 ساعته رزولیشنه صفحش چقدره؟؟؟ پایین 720؟؟؟ شما که سرچ کردین یه بار سرچ کنین مقایسرو ببینی :))
نوت سه 1080
حالا اینجا باطری کارایی خودشو نشون میده
و برای مقایسه باطری ها مقیاسشون فکر کنم امپر بر ساعته (مطمئن نیستم) که نوت سه 3200 ولی از گوشی های اپل پایین تره

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

در مورد تفاوت رزولیشن حرفین ندارم .
ولی چیزایه دیگه که گفتی اصلا درست نیست.اینطور آزمایش ها توی شرایط یکسان انجام میشه.نمیان با یکی 10 ساعت فیلم ببینن با یکی دیگه فقط نیم ساعت وبگردی کنن که.

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از [<Ali>] :
اگه اینا مقدار نگه داشتن شارژه دوست عزیز مقیاس مناسبی برای سنجش باطری نیستش :)
نگه داشتن شارژ به خیلی چیزا مثل شفافیت و رزولیشن کاری که با گوشی یا تبلت انجام میدی (مثلا خب طبیعیه یه بازی گرافیک بالا بازی کنی شارژت زودتر تموم میشه تا اهنگ گوش بدی ) فیلم ببینی و خیلی چیزای دیگه داره
وگرنه گوشکوبم بزاری تا 10 روز شارژ نگه میداره تازه باطریشم در بیاری شارژ نگه میداره :))
مثلا نوکیا لومیا 1520 که 107 ساعته رزولیشنه صفحش چقدره؟؟؟ پایین 720؟؟؟ شما که سرچ کردین یه بار سرچ کنین مقایسرو ببینی :))
نوت سه 1080
حالا اینجا باطری کارایی خودشو نشون میده
و برای مقایسه باطری ها مقیاسشون فکر کنم امپر بر ساعته (مطمئن نیستم) که نوت سه 3200 ولی از گوشی های اپل پایین تره
خب من مطمئن شدم هیچی از دنیای فناوری خبر نداری!
چون صفحه نمایش Lumia 1520 فول اچ دی هست نه 720!
صفحه نمایش بزرگتری هم نسبت به نوت داره در ضمن LCD هم هست که قاعدتا باید مصرف بیشتری داشته باشه اما از همه لحاظ قوی تر از نوت عمل کرده در ضمن اگر یه کمی هم انگلیسی بلد باشید می تونید مقایسه های بین لومیا 1520 و نوت 3 رو توی سایت های معتبر بخونيد در البته من به چشم خودم هم دیدم و کار کردم که کیفیت صفحه ی خیلی بیشتر و عمر باتری بسیار بالاتری نسبت به نوت داشت!
مقایسه ی آیفون هم که از هر لحاظ در مقابل تمام این گوشی ها غیر از. HTC one هیچ حرفی برای گفتن نداره از لحاظ عمر باتری واقعا خنده داره در حالی که طبق گفته ی خودتون صفحه نمایش آیفون نصف این گوشی های دیگه هم پیکسل نداره، صفحه نمایش خیلی کوچک تری هم داره و باید عمر باتری خیلی بهتری می داشت اما اپل همیشه در زمینه ی عمر باتری آیفون ها برعکس بقیه ی محصولاتش افتضاح عمل کرده.

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از ایلیا :
در مورد تفاوت رزولیشن حرفین ندارم .
ولی چیزایه دیگه که گفتی اصلا درست نیست.اینطور آزمایش ها توی شرایط یکسان انجام میشه.نمیان با یکی 10 ساعت فیلم ببینن با یکی دیگه فقط نیم ساعت وبگردی کنن که.
در مورد رزولیشن هم موافق نباش دیگه!
در مورد لومیا 1520توضیح دادم موافق باشی آبروت رفته ها! :D

Ali.SH

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HIV
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
اینستاگرام

دقیقا ویدیو پلیبکاشونو مقایسه کرده ببین با توجه به رزولیشناشون اصلا مثلا باطری نوکیا لومیا 1520 در برابر نوت سه خیلی ضعیف میشه
در حالی که در حالت کلی هم نتیجشو میبینی فرق داره
من منظورم این بود ایلیا فهمیدی ؟؟؟ :))
بعدشم این اصلا مقیاس مناسبی برای مقایسه باطری ها نیستش :)

Ali.SH

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HIV
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از S2MA :
خب من مطمئن شدم هیچی از دنیای فناوری خبر نداری!
چون صفحه نمایش Lumia 1520 فول اچ دی هست نه 720!
صفحه نمایش بزرگتری هم نسبت به نوت داره در ضمن LCD هم هست که قاعدتا باید مصرف بیشتری داشته باشه اما از همه لحاظ قوی تر از نوت عمل کرده در ضمن اگر یه کمی هم انگلیسی بلد باشید می تونید مقایسه های بین لومیا 1520 و نوت 3 رو توی سایت های معتبر بخونيد در البته من به چشم خودم هم دیدم و کار کردم که کیفیت صفحه ی خیلی بیشتر و عمر باتری بسیار بالاتری نسبت به نوت داشت!
مقایسه ی آیفون هم که از هر لحاظ در مقابل تمام این گوشی ها غیر از. HTC one هیچ حرفی برای گفتن نداره از لحاظ عمر باتری واقعا خنده داره در حالی که طبق گفته ی خودتون صفحه نمایش آیفون نصف این گوشی های دیگه هم پیکسل نداره، صفحه نمایش خیلی کوچک تری هم داره و باید عمر باتری خیلی بهتری می داشت اما اپل همیشه در زمینه ی عمر باتری آیفون ها برعکس بقیه ی محصولاتش افتضاح عمل کرده.
پست متوالی نیستش :-"
اره متاسفانه تو این مورد حق با شماست :))
ولی بازم مقیاس مناسبی برای باطریش نیست ...
مقایسه برای باطریشم پس باید بهتر باشه در این صورت :-w

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از [<Ali>] :
دقیقا ویدیو پلیبکاشونو مقایسه کرده ببین با توجه به رزولیشناشون اصلا مثلا باطری نوکیا لومیا 1520 در برابر نوت سه خیلی ضعیف میشه
در حالی که در حالت کلی هم نتیجشو میبینی فرق داره
من منظورم این بود ایلیا فهمیدی ؟؟؟ :))
بعدشم این اصلا مقیاس مناسبی برای مقایسه باطری ها نیستش :)
معلومه چون هم صفحه ی بزرگ تری هم صفحه ی LCD داره یک ساعت پخش ویدیو کمتر براش گزارش شده اما در بقیه موارد به دلیل بهینه تر بودن سخت افزار لومیا به شدت از نوت 3 قوی تر عمل کرده.
قطعا این از نظر شما متعصب های طرفدار اپل این مقایسه ی خوبی نیست اما من توی زندگی روزمره هم دیدم که هیچ حرفی در برابر بقیه ی این گوشی ها نداره.
البته گوشی های اچ تی سی هم به نظرم هیچ کدوم در زمینه ی باتری خیلی خوب نبودن، در حد همون آیفون بودن همه، قدیمی تر هاش که خیلی ضعیف تر هم بودن اما بعد از One X نسبتا خوب شد.

Ali.SH

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HIV
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از S2MA :
معلومه چون هم صفحه ی بزرگ تری هم صفحه ی LCD داره یک ساعت پخش ویدیو کمتر براش گزارش شده اما در بقیه موارد به دلیل بهینه تر بودن سخت افزار لومیا به شدت از نوت 3 قوی تر عمل کرده.
قطعا این از نظر شما متعصب های طرفدار اپل این مقایسه ی خوبی نیست اما من توی زندگی روزمره هم دیدم که هیچ حرفی در برابر بقیه ی این گوشی ها نداره.
البته گوشی های اچ تی سی هم به نظرم هیچ کدوم در زمینه ی باتری خیلی خوب نبودن، در حد همون آیفون بودن همه، قدیمی تر هاش که خیلی ضعیف تر هم بودن اما بعد از One X نسبتا خوب شد.
نه برادر متعصب چیه گفتم که شما درست میگی ادم خسته و کوفته 8 شب از کلاس زبان بیاد همین میشه دیگه :))
بله باطریش قبول کردم که با توجه به این که از نظر صفحه نمایش یکسانن از نوت سه بهتره ...
اما بازم به نظرم نوت 3 بهتره
از نظر سخت افزار
بنچ مارکشون فک کنم نوت 3 بالاتر بود ... حتما میگین تقلب کرده ...

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از [<Ali>] :
نه برادر متعصب چیه گفتم که شما درست میگی ادم خسته و کوفته 8 شب از کلاس زبان بیاد همین میشه دیگه :))
بله باطریش قبول کردم که با توجه به این که از نظر صفحه نمایش یکسانن از نوت سه بهتره ...
اما بازم به نظرم نوت 3 بهتره
از نظر سخت افزار
بنچ مارکشون فک کنم نوت 3 بالاتر بود ... حتما میگین تقلب کرده ...
نمی گم تقلب کرده، اصلا بنچ مارک های 1520 رو ندیدم ولی به خاطر سیستم عامل ویندوز فون قول می دم بنچ مارک های لومیا هم بيشتره!
لومیا 920 که با سی پی یو دو هسته ای یک و نیم برابر نوت 2 بنچ مارک داشت ولی اینو ندیدم جدا!
در ضمن ویندوز فون روان ترین سیستم عامل دنیاست و حتی روی ضعیف ترین گوشی ویندوز فون 8 هم لگ وجود نداره چه برسه به 1520!
من الان به یه سری دلایل فقط گوشی های سونی رو انتخاب می کنم به عنوان موبایل اصلی و ثابت اما ايشالا اگه بشه بعد عید بیشتر با ویندوز فون کار می کنم!

ehsan-mokhtarian

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد

اول آره درباره باتری راس می گین و خیلی ظاهرا مال iphone قوی نیست ولی نگاه کرده مال note 3 از همه قوی تره... (مال اون 3200 mah هست و مثلا lumia 1020 ولی 2000 mah هست ...) درباره دوربین که خب قطعا مال lumia 1020 قوی ترین دوربین رو داره 41 مگاپیکسله !!) ولی بعدش note 3 و iphone هست... ولی اینا رو بزاریم کنار این ویندوز 8 واقعا به نظرم افتضاحه و اصلا نمی شه اونو با اندروید و ios مقایسه کرد. ولی در کل Apple iPhone 5sو HTC One و Motorola Moto X و Samsung Galaxy S4 و Google/LG Nexus 5 و Samsung Galaxy Note 3 و LG G2 و Nokia Lumia 1020 اینا گوشیای خوب هستن که به نظر من بهترینش note 3 و بعدش هم iphone هست ولی تو ایران زیادی گرون شده. این لینکم گیر اوردم که اینا رو با هم مقایسه کرده و هر چیزی بگین توش هست ...
http://www.gizmag.com/2013-smartphone-comparison-guide/29878/

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از ehsan-mokhtarian :
اول آره درباره باتری راس می گین و خیلی ظاهرا مال iphone قوی نیست ولی نگاه کرده مال note 3 از همه قوی تره... (مال اون 3200 mah هست و مثلا lumia 1020 ولی 2000 mah هست ...) درباره دوربین که خب قطعا مال lumia 1020 قوی ترین دوربین رو داره 41 مگاپیکسله !!) ولی بعدش note 3 و iphone هست... ولی اینا رو بزاریم کنار این ویندوز 8 واقعا به نظرم افتضاحه و اصلا نمی شه اونو با اندروید و ios مقایسه کرد. ولی در کل Apple iPhone 5sو HTC One و Motorola Moto X و Samsung Galaxy S4 و Google/LG Nexus 5 و Samsung Galaxy Note 3 و LG G2 و Nokia Lumia 1020 اینا گوشیای خوب هستن که به نظر من بهترینش note 3 و بعدش هم iphone هست ولی تو ایران زیادی گرون شده. این لینکم گیر اوردم که اینا رو با هم مقایسه کرده و هر چیزی بگین توش هست ...
http://www.gizmag.com/2013-smartphone-comparison-guide/29878/
چرا شما که با ویندوز فون کار نکردید دیگران رو گمراه می کنید آخه؟!
شما فرق لومیا 1520 و 1020 رو نمی دونید پس چه طور در مورد سیستم عاملشون نظر می دید؟
مطمئنم با ویندوز فون کار نکردید!

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-&quot; 1 مرحله 2 :-&quot;

1 عدد سوال!!
الان قیمت ایفون 5s چطوریاس ؟ ب قیمت های نت مطمین نبودم

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از !fitmal! :
1 عدد سوال!!
الان قیمت ایفون 5s چطوریاس ؟ ب قیمت های نت مطمین نبودم
16 گیگ حدود دو میلیون هست، بیشتر باشه گرون می ده.

ehsan-mokhtarian

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد

به نقل از S2MA :
چرا شما که با ویندوز فون کار نکردید دیگران رو گمراه می کنید آخه؟!
شما فرق لومیا 1520 و 1020 رو نمی دونید پس چه طور در مورد سیستم عاملشون نظر می دید؟
مطمئنم با ویندوز فون کار نکردید!
اگه خوب بود باهاش کار می کردم شاید ، ولی انقد چرته اصلا این کارو نمی کنم... برنامه هاش خیلی کمتر هست. کاربریش خوب نیست... کلا به نظرم جالب نیست دیگه نمی دونم چی بگم. مثلا window phone 7 اینا بود دیگه مشکل update داشت که نمی زاشتن up کنیم (البته مطمئن نیستم ولی شنیده بودم اینجوریه)
بعدش چه ربطی به lumia 1020 , lumia 1520 داشت... من درباره 1020 گفتم اونا رو ...!! (مثلا دوربین 1520 فک کنم 20 مگاپیکسل هست و اون یکی 41 ...)

آیفونم دیروز پایتخت قیمت کردم 16 گیگ 2 میلیون و 32 ش حدوده 2ملیون و سیصد... ولی مطمئنا با توجه با آزاد شدن واردات گوشی خیلی ارزونتر می شه ...

نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2 - دبیرستان حلی10
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
Shahed Uni
رشته دانشگاه
Computer Science
تلگرام
اینستاگرام

به نظر من ویندوز غون اصلا خوب نیست مگر یه گوشی که حداقل 64 گیگ حافظه داخلی داشته باشه

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

خیلی باحالید به خدا! :))
نمی گه مثلا کار کردم با ویندوز فون خوب نبوده، می گه خوب نیست اگه خوب بود کار می کردم! :))
آخه شما با این سطح اطلاعات محدود واسه چی می یاین نظر الکی می دید و یکی دیگه رو هم گمراه می کنید؟!
اگه کار نکردی از کجا می گی خوب نیست؟!
مجبور نیستید چیزی که باهاش کار نکردید و فقط چهار تا عکس ازش دیدی و شایعه گوش کردی در موردش بیای این جا راجع به اون نظر بدی!
نگو بده، بگو کار نکردم اصلا!

بالا