راهنمای خرید: موبایل

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

نه نمیرسه به هیچ وجه :د

نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2 - دبیرستان حلی10
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
Shahed Uni
رشته دانشگاه
Computer Science
تلگرام
اینستاگرام

سامسونگ فقط پول مارکش رو میگیره وگرنه آنچنانم تحفه ای نیست

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

اون هوای ک معرفی کردی همچی گنـده و اینا به نظر میرسه ظریف ترو اینا پـلیز :-"

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

ها راس میگی حواسم نبود تو کوچولو ای :-" .آخه خودم زیره 4.5 تو دست گم میشه :-"
پس همون اکسپریا ال بدرد تو میخورهو یکی از معدود گوشی های سامسونگ که قبولش دارم s3 mini این قیمتی که تتو دیجی برای s3 mini زده کارانیت دارشه بی گارانتی 610.620 هم گیر میاد
فقط یه نکته رو بگم که فکرکنم کیفیت صفحه اکسپریا ال خیلی خوب نباشه اول باهاش کار کن اگه اذیت نکر صفحش بخرش

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

قیافه اون دوتا سامی و اچ تی سی ک معرفی کردی همچی جالب نبودش اولویتم تا اینجا همون هوای :-"

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

از اس 3 مینی هم خوشت نیومد؟خشگله ها!.من 4 روز رفته بودم مشد هم اتاقیم داشت دائم جلو چشمم بود خوشم اومد ازش.اینم بدون که گوشیه خیلی خوبیه که چندماه پیش 1 میلیون قیمتش بود.البته بازم پیشنهاد اول من هوآوی g610 ئه ها ولی خب بزرگه برای تو یه کم :-"
راستی الان گوشیت چیه؟اینو میپرسم که میخام بدونم انتظارات چیه یهو نخوره تو ذوقت :-"
ضمنا یه نکته:نوشتار فارسی هوآوی همینیه که الان نوشتم نه هوای.تلفظش هم از لاتینش میشه فهمید huawei فارسیش میشه هوآوِی.یه عه زیره واو هست

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

:))
من دارم بت میگم گوشی معرفی کن تلفظ فارسی هوآوی برا من مینویسی :))
من 2 سال پیش خوب؟کربی 2 خریدم و الان دارمش :-" :-" :-"
اس3 مینی ام قشنگه :>
بچه ها از این دوتا که میذارم کدومشون بهتره:
Samsung Galaxy S III mini I8190
یا
Samsung Galaxy S Duos 2 : این گوشی من مقایسه که کردم اندروید 4.2 ولی بالایی 4.1

msh.prmida

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرززانگان 5
شهر
تهران

بین آیفون 5,5c و 5s موندم.
برای خودم نمی خواهم برای مامانم می خواهم.اون توقع زیادی نداره فقط می خواهد گلد باشه که اونم با قاب حل می شه.

وزن،امکانات،هزینه و... همه ملاک هست.

نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2 - دبیرستان حلی10
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
Shahed Uni
رشته دانشگاه
Computer Science
تلگرام
اینستاگرام

نمیدونم چرا ولی 5c رو دوس دارم ( کلا اپل دوس ندارم ولی بین این سه تا چرا )
حتما باید آیفون باشه

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

به نقل از فـاطّ.. :
:))
من دارم بت میگم گوشی معرفی کن تلفظ فارسی هوآوی برا من مینویسی :))
من 2 سال پیش خوب؟کربی 2 خریدم و الان دارمش :-" :-" :-"
اس3 مینی ام قشنگه :>
بچه ها از این دوتا که میذارم کدومشون بهتره:
Samsung Galaxy S III mini I8190
یا
Samsung Galaxy S Duos 2 : این گوشی من مقایسه که کردم اندروید 4.2 ولی بالایی 4.1
فاط بهتر بود پست جدید میدادی ویرایش کردذی اصن ندیدم :-"
اولا که s duos 2 اصن نیومده هنوز.دومن رمش و حافظه داخلیش کمتر از اس 3 مینیه .همون اس تری مینی خیلی بهتر از اون یکیه(اسمش سخته بوخودا :-" )

msh.prmida

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرززانگان 5
شهر
تهران

به نقل از @rez!|@ :
نمیدونم چرا ولی 5c رو دوس دارم ( کلا اپل دوس ندارم ولی بین این سه تا چرا )
حتما باید آیفون باشه

یه سایز داشته باشه حداکثر 5 اینچی،هنگ نکنه،دوربین خوب داشته باشه از 1.5 تا 2.1 میلیون باشه

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

به نقل از msh.prmida :
یه سایز داشته باشه حداکثر 5 اینچی،هنگ نکنه،دوربین خوب داشته باشه از 1.5 تا 2.1 میلیون باشه
اگه حداکثر سازه صفحه رو بکنی 5.2 lg g2 رو پیشنهاد میکنم عالیه.اگه 5.2 نمیشه اچ تی سی وان رو پیشنهاد میدم.البته هر دوشنو عالین ها نمیشه به یکیشون الویت داد.فقط نظره منو میخای اگه این دوتایی هم که گفتم نخریدی سراغ سامسونگ نرو.هرچی میخری سامسونگ نخر.

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

این دفه دیگه واقعا میخام بخرم گوشی :-"
600 تومن دارم.انتخابم g610 بود 100 درصد.ولی امروز داشتم توی omde.net میچخیدم دیدم اکسپریا ها قیمتشون اومده پایین.همه حدود 750.760 .خب دوتا سوال.اول اینکه به نظرتون میارزه خودمو بچلونم و به سختی 160.170 تومن دیگه جور کنم برای این اکسپریا ها :
sp
t
v
acro s
c
و سوال دوم.اگه میارزه 160 تومن جور کنم بین این 5 تا اکسپریا کدوم بهتره؟نظره خودم اول روی sp و t یه .اس پی برای قدرت سخت افزاری و تی برای دوربین 13 مگا پیکسلی.یه توضیحی هم در مورد اسکرین های سونی بدین.واقعا خیلی بی کیفیتن؟

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

به نقل از ایلیا :
600 تومن دارم.انتخابم g610 بود 100 درصد.ولی امروز داشتم توی omde.net میچخیدم دیدم اکسپریا ها قیمتشون اومده پایین.همه حدود 750.760 .خب دوتا سوال.اول اینکه به نظرتون میارزه خودمو بچلونم و به سختی 160.170 تومن دیگه جور کنم برای این اکسپریا ها :
sp
t
v
acro s
c
و سوال دوم.اگه میارزه 160 تومن جور کنم بین این 5 تا اکسپریا کدوم بهتره؟نظره خودم اول روی sp و t یه .اس پی برای قدرت سخت افزاری و تی برای دوربین 13 مگا پیکسلی.یه توضیحی هم در مورد اسکرین های سونی بدین.واقعا خیلی بی کیفیتن؟

امروز من Z خریدم...اس پی قیمتش حدود 750 بود که فک کنم خ مناسبه...حتما میارزه 150تا بذاری روش و اس پی بخری...

ولی شنیدم دوربین وی از تی بهتره

اسکرین هاشون که بد نیستن...زاویه دید خوبی نداره(کنتراست پایینی داره)

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از ایلیا :
sp
t
v
acro s
c
T رو بی خیال! TX یا SP، هر دو خوب هستن، در ضمن صفحه نمایش های سونی کیفیت خیلی خوبی دارند مخصوصا توی پخش فیلم و عکس!
اما یه ویژگی صفحه نمایش توی گوشی های Z و Z1 شانسی بود اونم زاویه دید!
بقیه مدل ها رو نمی دونم اما این دو تا گوشی از دو نوع پنل استفاده می کردند، یا پنل های ساخت شارپ که کیفیت قابل قبول و زاویه دید پایینی دارند یا پنل های ساخت JDC که کیفیت فوق العاده بالا و زاویه دید خوبی دارن!
و شانسِ من هم Z که داشتم هم Z1 که دارم پلن ساخت JDC هست و در نتیجه کیفیت پایین صفحه توی گوشی های سونی به هیچ وجه ندیدم! :D

ehsan-mokhtarian

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نقره ریاضی 1391 طلا ریاضی 1392

الآن note 3 تو بازار درست و حسابی اومده؟! بعد چند تا مدلم هست دیگه مثلا 9005 تو بازار هست؟اگه از قیمت و ایناش هم خبر دارین بگین احتمالا بخوام بگیرم ...

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

به نقل از S2MA :
T رو بی خیال! TX یا SP، هر دو خوب هستن، در ضمن صفحه نمایش های سونی کیفیت خیلی خوبی دارند مخصوصا توی پخش فیلم و عکس!
اما یه ویژگی صفحه نمایش توی گوشی های Z و Z1 شانسی بود اونم زاویه دید!
بقیه مدل ها رو نمی دونم اما این دو تا گوشی از دو نوع پنل استفاده می کردند، یا پنل های ساخت شارپ که کیفیت قابل قبول و زاویه دید پایینی دارند یا پنل های ساخت JDC که کیفیت فوق العاده بالا و زاویه دید خوبی دارن!
و شانسِ من هم Z که داشتم هم Z1 که دارم پلن ساخت JDC هست و در نتیجه کیفیت پایین صفحه توی گوشی های سونی به هیچ وجه ندیدم! :D

از کجا بفهمم پنل گوشیم چیه؟

surger

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد شیمی سال تحصیلی 91-90
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
داروسازی

دوستان کار درست و کار بلد من گیر افتادم شدید:

میخوام گوشی بگیرم بین سامسونگ S4 و آیفون 5S و اچ تی سی باتر فلای اس و اچ تی سی وان موندم. گزینه هام همین 4تاست

خب اولا که از نظر هزینه و قیمتشون توانایی خرید همه رو دارم. پس از این نظر مقایسه نشن.
دوم اینکه قطعا من هرکدومو بخوام بگیرم نسخه 32 گیگا بایتی شونو تهیه میکنم (البته باترفلای اس خب متفاوته چون مموری میخوره) پس از لحاظ حافظه هم همه شون یکی هستن برام
اندازه صفحه و بزرگی چندان مهم نیس برام. فقط میخوام چشمام اذیت نشه چون خیلی با گوشی کار میکنم.
اصلا دوربین و ظاهر گوشی برام مهم نیس.
چیزایی ک مهمه برام اینکه باتری گوشی خیلی خوب باشه، گرم نکنه، زود هنگ نکنه! بعد قابلیت نصب نرم افزارهای خاص رو داشته باشه و نرم افزاراش گیر بیاد، یعنی موجود باشه. و در نهایت اینکه مدتی برام بمونه و خوب کار کنه چون دوست ندارم زیاد گوشی عوض کنم.

راهنمایی لطفا! کدومو بگیرم؟!

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

اس فور رو اصلا پیشناهد نمیکنم.نه بخاطر تنفرم از سامسونگ.چون کاملا در تضاده با ملاکای تو.تو بطری خوب خاستی که باتریش خوب نیست اصلا.تقریبا نصف اس فور ها باترشون خراب شد و مجبور شدن عوض کنن.خیلی هم داغ میکنه.حالا انتخاب از بین اون سه تای دیگه سلیقه ایه.چون خیلی فرق ندارن و تمام نیازاتو میتون برطرف کنن.من اگه خودم میخاستم بخرم الویتم این بود:
1-آیفون 5 اس
2-وان
3-باتر فلای

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از surger :
دوستان کار درست و کار بلد من گیر افتادم شدید:

میخوام گوشی بگیرم بین سامسونگ S4 و آیفون 5S و اچ تی سی باتر فلای اس و اچ تی سی وان موندم. گزینه هام همین 4تاست

خب اولا که از نظر هزینه و قیمتشون توانایی خرید همه رو دارم. پس از این نظر مقایسه نشن.
دوم اینکه قطعا من هرکدومو بخوام بگیرم نسخه 32 گیگا بایتی شونو تهیه میکنم (البته باترفلای اس خب متفاوته چون مموری میخوره) پس از لحاظ حافظه هم همه شون یکی هستن برام
اندازه صفحه و بزرگی چندان مهم نیس برام. فقط میخوام چشمام اذیت نشه چون خیلی با گوشی کار میکنم.
اصلا دوربین و ظاهر گوشی برام مهم نیس.
چیزایی ک مهمه برام اینکه باتری گوشی خیلی خوب باشه، گرم نکنه، زود هنگ نکنه! بعد قابلیت نصب نرم افزارهای خاص رو داشته باشه و نرم افزاراش گیر بیاد، یعنی موجود باشه. و در نهایت اینکه مدتی برام بمونه و خوب کار کنه چون دوست ندارم زیاد گوشی عوض کنم.

راهنمایی لطفا! کدومو بگیرم؟!
اگر باتری برات مهمه هیچ کدوم از این گزینه ها شما رو راضی نمی کنه و iPhone 5S هم از بین این گزینه ها ضعیف ترین باتری رو داره، یه نیم نگاهی LG G2 بنداز چون بعد از Nokia Lumia 1520 قوی ترین باتری رو بین گوشی ها داره.

بالا