LG G2به نقل از مـــائده :بچه ها از گوشی هیچی سرم نمیشه.یه گوشیه همه چی تموم میخام ترجیحا سامسونگ نباشه.هزینه هم مهم نیست تا دوتومن میتونم خرج کنم
چی بخرم؟
اولا سلام به همه! :)به نقل از S2MA :مسلما 9000 چون نسخه ی بین المللی هست و فقط توی این مدل از دست خط فارسی پشتیبانی می شه.
در ضمن از لحاظ پردازشی تفاوت فاحشی ندارند و نوت جدید مثل S4 داغ نمی کنه چون از چیپ به روز شده استفاده می کنه.
کیفیت ساخت واقعا داغونه، اگه فقط گوشی سامسونگ استفاده کرده باشی می گی نوت 3 خوبه ولی وقتی با گوشی های سونی، نوکیا و بعضا اچ تی سی مقایسه می کنی می فهمی جنسش چه حس بدی رو به کاربر القا می کنه.به نقل از مـــائده :آخه کیفیت ساخت سامسونگ کمه.شما که نوت سه داری چطوریه کیفیتش؟
به نقل از S2MA :مسلما 9000 چون نسخه ی بین المللی هست و فقط توی این مدل از دست خط فارسی پشتیبانی می شه.
در ضمن از لحاظ پردازشی تفاوت فاحشی ندارند و نوت جدید مثل S4 داغ نمی کنه چون از چیپ به روز شده استفاده می کنه.
به نقل از S2MA :کیفیت ساخت واقعا داغونه، اگه فقط گوشی سامسونگ استفاده کرده باشی می گی نوت 3 خوبه ولی وقتی با گوشی های سونی، نوکیا و بعضا اچ تی سی مقایسه می کنی می فهمی جنسش چه حس بدی رو به کاربر القا می کنه.
من خیر سرم یه عمر تو کار گوشی بودم، الان هم Z1 دارم و اصلا از لحاظ کیفیتی قابل مقایسه با نوت نیست، خیلی سر تره.به نقل از Fateme Rahmati :اولا که مرسی!
کی گفته فارسی نداره؟من خودم الان باn9005اینجام.
من تازه دیروز این گوشی و خریدم. تا هفته پیش z1داشتم. اردیبهشت ماهم hrs one x داشتم. شاید گوشیای سامسونگ پلاستیکی باشه،ولی عالیه. واسه کسی مثل من z1 یک هفته ای خسته کننده ميشه.
منکه راضیم ازش.
+دوما اینکه بنده هیچی از گوشی سرم نميشه.
سوما اینکه اشتباه شد. آره از دست خط فارسی پشتیبانی نميشه.
چهارما آقا محسن تقصیر شماست که گفتی n9005 بهتره ها.
حالا چکار کنم؟؟
Z1 در حد S4 نیست چه برسه به note 3 :)به نقل از S2MA :من خیر سرم یه عمر تو کار گوشی بودم، الان هم Z1 دارم و اصلا از لحاظ کیفیتی قابل مقایسه با نوت نیست، خیلی سر تره.
در ضمن ایشون گفتن کیبورد فارسی براشون مهمه و دست خط مهم نیست اما من اگر نوت بگیرم قطعا تشخیص دست خط فارسی برام مهمه و ازش استفاده می کنم بنابراین گفتم N9000، با توجه به مشخصاتی که من ارایه کردم دیگه هر کسی هر چی دوست داره می خره.
بستگی داره منظورت از حد چی باشه، آره دمپایی پلاستیکی برای راه رفتن بهتره!به نقل از صُبهان :Z1 در حد S4 نیست چه برسه به note 3 :)
هاها !به نقل از S2MA :حرف حساب جواب نداره خوش تیپ
چیز واضحی هست که Z1 از S4 همه جوره بهتره البته اگه بخوای از دید منطقی نگاه کنی. (شما که معلومه ظاهرا تعصب کامل جلوی چشم و عقلت رو گرفته و منطق نداری شاید هم تا به حال S4 ندیدی و از روی اعداد و ارقام تبلیغاتی سامسونگ خیال می کنی بی نظیره!)به نقل از صُبهان :هاها !
یه درصد فک کن مثن کلا سری Z با S4 قابل مقایسه باشه.
خودم اس4 دارم و دوستم هم زد1.به نقل از S2MA :چیز واضحی هست که Z1 از S4 همه جوره بهتره البته اگه بخوای از دید منطقی نگاه کنی. (شما که معلومه ظاهرا تعصب کامل جلوی چشم و عقلت رو گرفته و منطق نداری شاید هم تا به حال S4 ندیدی و از روی اعداد و ارقام تبلیغاتی سامسونگ خیال می کنی بی نظیره!)
من خودمم این مدلو دارم!به نقل از Fateme Rahmati :اولا که مرسی!
کی گفته فارسی نداره؟من خودم الان باn9005اینجام.
من تازه دیروز این گوشی و خریدم. تا هفته پیش z1داشتم. اردیبهشت ماهم hrs one x داشتم. شاید گوشیای سامسونگ پلاستیکی باشه،ولی عالیه. واسه کسی مثل من z1 یک هفته ای خسته کننده ميشه.
منکه راضیم ازش.
+دوما اینکه بنده هیچی از گوشی سرم نميشه.
سوما اینکه اشتباه شد. آره از دست خط فارسی پشتیبانی نميشه.
چهارما آقا محسن تقصیر شماست که گفتی n9005 بهتره ها.
حالا چکار کنم؟؟
اون مشکل از دوست شماست که کردن تو پاچه ی مبارکش!به نقل از m@h$en :سلام بچه ها!
آقا من میگم باید در کارخونه ی موبایل سونی رو گل بگیرن!
دوستم زد وان داره!
حتی یه بارم از قابش نیاوردش بیرون ولی پشتش خش برداشته بود!
درسته مواد به کار رفته مرغوبه ولی سونیه دیگه!
تورو خدا ببین عیب از گوشیای سامسونگ پیدا نمیکنن به تشخیص دست خط فارسی گیر میدن!
مهم کیبرد فارسی داشتنه و نوت برداری فارسی.چون هیچ وقت سرعت تایپ به نوشتن و تشخیص دست خط نمیرسه!
من خودم نوت 3 ان 9005 تازه گرفتمو کاملن ازش راضیم!
تازه مثل گوشیای سونی تیک نمیزنه و کیفیت دوربینش در حد 13 هست خدایی!
با اینکه زد وان 21 مگا پیکسلیه خیلی عکسو نویزی میندازه!من خودمم این مدلو دارم!
وقتی رفتم گوشی فروشی مدل 9000 یکم لگ میزد و اصلن تایپ خوبی نداشت!
من می ذارم توی جیب شلوارم و هیچ خطی هم روش نیافتاده.به نقل از m@h$en :آقا اگه آدم گوشیشو نزاره تو شلوارش باید کجا بزاره؟
در ضمن هیچ وقت نمیشه به طور کامل مشکلای سخت افزاریو با آپدیت نرمافزاری رفع کرد!
اچ تی سیم گوشی پلاستیکی زیاد داره!
حتما ویدیوی تست مقاومت زد وانم دیدین!
دو هفته بعد از خریدن گوشی یه آپدیت اومد که کیفیت عکاسی خیلی رفت بالا تر، به دوستت هم بگو اگه از گوشی سر در می یاره هر از چند گاهی آپدیت سنتر رو چک بکنه!به نقل از صُبهان :عملکرد متوسط دوربین به نسبت سنسور 20.7 مگاپیکسلی
شارژدهی کمتر از انتظار باتری
وزن نسبتا زیاد گوشی
Flash هم ساپورت نمیکنه
روسریتم بکش جلو تحریک نشم.