AlirezaRajabi
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ابهر
- دانشگاه
- تبریز
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
اممم،خب میرسیم به نظر من:
اولا که دمت گرم،ببین با چیا مقایسه کردی اینو،
خب برام جالب بود که حرف از نوت3 اومد وسط،
در مورد بنچمارک ها هم قبلا این حرف رو زده بودم،که هر کسی میتونه بره اینا رو ببینه،مهم برا من نظر شخصی افراده،اما خب این که زحمت کشیده اینجا گذاشتی هم جای تشکر داری بسی...
انگاری اونقدا هم که انتظار میرفت برا ما ارزون تر از بقیه در نمیاد،خب چون از گوگل پلی استور نمیتونیم بخریم و اینا،دیگه مزیت مقرون به صرفه بودن رو برا ما نداره،و در حال حاضر داره با قیمتی حدود 1800 تو ایران به فروش میرسه(اره خبر خوش:اومد ایران)
خب اینجوری که نگاه میکنیم زد وان خیلی بهتر باید باشه،و این که نمیارزه بخاطر دو ماه زودتر صاحب کیت کت شدن خودتو از زد وان محروم کنی.
این بحث بالا در مورد مقرون به صرفه بودن،
ایفون هم که اصلن تکلیفش مشخصه،کسی که میخواد ایفون بگیره،اونو با گوشی های سامسونگ و سونی و ال جی و نوکیا و اینا بررسی نمیکنه،همون اول میگه من ایفون میخوام،و میره میگیره،البته این نظر شخصیه منه،اما خب من تا حالا کسی رو ندیدم که بخواد گوشی بخره و ایفون رو با بقیه مقایسه کنه،اگه هم این کار رو بکنه،یجورایی میخواد به خودش این اطمینان رو بده که تصمیمش درسته،وگرنه به هیچ وجه هیچکدوم از این مقایسه ها نمیتونه نظر طرف رو عوض کنه.
====================================================
خب برا این که این مقایسه ی ما فاکتور مشخصی نداره،
برا همین قرار نیست که بهترین گوشی گرون ترین باشه،یا حداقل اینکه جزو گرونا باشه،
خب خیلیا فک میکنن فقط سری نکسوس،سری گوشی هایی هستن که گوگل با همکاری کمپانی های گوشی ساز،ساخته،
بعد از گوگل نکسوس وان که ژانویه ی 2010 اومد تو بازار،گوشیه ایدِاوس(ideos) یو 8150 شرکت هواوی هم تو سمپتامبر همون سال معرفی شد،
یه گوشی خارق العاده ی ارزون قیمت،تایتلیه که من به این گوشی میدم،
کوچولو موچولو و شیک،
قیمتشم زیر سیصد،
تو چهار رنگ هم تو بازار هس:
فقط خواستم معرفی کنم،
اگه خواستین میتونم مشخصاتشم بزارم(البته این چیزیه که خودتونم میتونید برید دنبالش!)
ممنون از نظر شما...به نقل از XxBeastxX :پس به نظر من اگه اندازه واستون مهم نیست حتما note 3 بگیرید ولی اگه اندازه واستون مهمه(و مشخصا گوشی ارزون می خواید) Google Nexus 5 گوشی خوبی خواهد بود. ولی اگر قیمت هم واستون مهم نیست و کیفیت ساخت و کارکرد خوب براتون مهمه پس به عنوان کسی که 5s دارم بهتون پیشنهاد میکنم.
اممم،خب میرسیم به نظر من:
اولا که دمت گرم،ببین با چیا مقایسه کردی اینو،
خب برام جالب بود که حرف از نوت3 اومد وسط،
در مورد بنچمارک ها هم قبلا این حرف رو زده بودم،که هر کسی میتونه بره اینا رو ببینه،مهم برا من نظر شخصی افراده،اما خب این که زحمت کشیده اینجا گذاشتی هم جای تشکر داری بسی...
انگاری اونقدا هم که انتظار میرفت برا ما ارزون تر از بقیه در نمیاد،خب چون از گوگل پلی استور نمیتونیم بخریم و اینا،دیگه مزیت مقرون به صرفه بودن رو برا ما نداره،و در حال حاضر داره با قیمتی حدود 1800 تو ایران به فروش میرسه(اره خبر خوش:اومد ایران)
خب اینجوری که نگاه میکنیم زد وان خیلی بهتر باید باشه،و این که نمیارزه بخاطر دو ماه زودتر صاحب کیت کت شدن خودتو از زد وان محروم کنی.
این بحث بالا در مورد مقرون به صرفه بودن،
ایفون هم که اصلن تکلیفش مشخصه،کسی که میخواد ایفون بگیره،اونو با گوشی های سامسونگ و سونی و ال جی و نوکیا و اینا بررسی نمیکنه،همون اول میگه من ایفون میخوام،و میره میگیره،البته این نظر شخصیه منه،اما خب من تا حالا کسی رو ندیدم که بخواد گوشی بخره و ایفون رو با بقیه مقایسه کنه،اگه هم این کار رو بکنه،یجورایی میخواد به خودش این اطمینان رو بده که تصمیمش درسته،وگرنه به هیچ وجه هیچکدوم از این مقایسه ها نمیتونه نظر طرف رو عوض کنه.
====================================================
خب برا این که این مقایسه ی ما فاکتور مشخصی نداره،
برا همین قرار نیست که بهترین گوشی گرون ترین باشه،یا حداقل اینکه جزو گرونا باشه،
خب خیلیا فک میکنن فقط سری نکسوس،سری گوشی هایی هستن که گوگل با همکاری کمپانی های گوشی ساز،ساخته،
بعد از گوگل نکسوس وان که ژانویه ی 2010 اومد تو بازار،گوشیه ایدِاوس(ideos) یو 8150 شرکت هواوی هم تو سمپتامبر همون سال معرفی شد،
یه گوشی خارق العاده ی ارزون قیمت،تایتلیه که من به این گوشی میدم،
کوچولو موچولو و شیک،
قیمتشم زیر سیصد،
تو چهار رنگ هم تو بازار هس:
فقط خواستم معرفی کنم،
اگه خواستین میتونم مشخصاتشم بزارم(البته این چیزیه که خودتونم میتونید برید دنبالش!)