• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

نمیدونم یکی میگفت htc one امکانتش تو ایران کاربرد نداره :-؟ ولی htc one x رو واسه خاور میانه زدن امکاناتش بهتره :-"

نمیدونم حالا دقیقا منظورش چی بود :))

نه عاغا این حرفا چیه اولا وان ایکس با وان اصلا قابل مقایسه نیست دوما این حتما منظورشم مثلا 4جی یا ان اف سی بوده که خوب گوشی های بالای 1.500 همشون این امکانات رو دارن ولی مخصوصا 4جی کاربردی تو ایران نداره این مثلا فقط مربوط به وان نیست شما الان باید بین وان و باتر فلای انتخاب کنی به نظرم.قیمتاشون که یکیه باترفلای صفحش بزرگتره بدنش پلاستیک وان کوچکتره بدنش آلمینویوم حالا تصمیم با خودتونو باید سلیقه ای انتخاب کنید از خرید هیچ کدوم ازین دوتا ضرر نمیکنید

به نقل از ایلیا :
کسی اینجا از گوشی های اندروید جی ال ایکس داره؟راضی هستین ازش الان من بین دوتا گوشی شدید گیر کردم glx sky dual coreو huawei g510 روی کاغذ به جزء صفحه نمایش کاملا برابرن صفحه اسکای بزرگ و بی کیفیته صفحه ی جی 510 نسبتا کوچیک و با کیفیته در ضمن اسکای 60 تومان ارزون تره :-" حالا به نظر شما کدومو بگیریم به جی ال ایکس میشه اعتماد کرد؟سر 6 ماه خراب نمیشه بمونه رو دستمون؟.
خوب؛ اینو بگم که با هیچکدوم ازین گوشیا کار نکردم؛ فقط یه مقداری از تجربه میتونم بگم، که گوشیای جی ال ایکس واقعا خیلی راحت تو ایران تعمیر میشن قطعاتشون در صورت خراب شدن راحت تر پیدا میشن، بعد قبلن گفتم که هیواوی با انسان در این موارد چه کارها میکند؛ولی مختاری شوما به هر حال. جی ال ایکس بگیرید حمایت از تولیده ملی کونید؛ خداهم از شوما راضی باشد. نظره بنده صرفن.

1-اسمارت فون اگه سيم توش نباشه كار ميكنه؟ يعني شبيه تبلته؟
اگه گوشي اينطوري هست بگين.

htc چیز خوبیه خوبم روت میشه فقط باید به پولت توجه کنی و مهم تر از همه رضایت والدین اگه پول زیادی دارید می تونید بخریدش.

ولی باید مطمئن باشید که می خواید بخریدش یعنی وقتی که خریدینش دیگه پشیمون نشید

به نقل از مــُــنــا :
نمیدونم یکی میگفت htc one امکانتش تو ایران کاربرد نداره :-؟ ولی htc one x رو واسه خاور میانه زدن امکاناتش بهتره :-"

نمیدونم حالا دقیقا منظورش چی بود :))

من بهت پیشنهاد میکنم بین اسمارت فون های موجود وان رو بگیری که از همه نظر فوق العاده هست و اگرم در نظر داری که پول کمتری بدی با مشخصات مشابه Huawei رو پیشنهاد میدم !
ولی وان یه چیز دیگس :x

به نقل از meysamasadi :
htc چیز خوبیه خوبم روت میشه فقط باید به پولت توجه کنی و مهم تر از همه رضایت والدین اگه پول زیادی دارید می تونید بخریدش.

ولی باید مطمئن باشید که می خواید بخریدش یعنی وقتی که خریدینش دیگه پشیمون نشید
شما مخاطب‌تو معلوم کن الان منظورت به کی منا خانوم؟یا خودم حتی.یا کی
اگه منظورت به منا خانوم بود که خب همینطوری نمیشه بیای بگی اچ تی سی خوبه جز سامسونگ که همش آشغاله :-" مارکای دیگه هم خوب داره هم بد نمیشه بیای بگی مطلقا اچ تی سی خوبه !!
پ.ن منا خانوم من یه پست دادم برای راهنمایی تون ولی پست آخر پیج قبل شد گفتم شاید ندیده باشین دوباره اینجا گفتم که ببینینش :-" :دی

• لایک
امتیازات: mona*

به نقل از ایلیا :
پ.ن منا خانوم من یه پست دادم برای راهنمایی تون ولی پست آخر پیج قبل شد گفتم شاید ندیده باشین دوباره اینجا گفتم که ببینینش :-" :دی

دیدم دیدم :-"

با تشکر از تمامی دوستان :-" htc one رو میریم بخریم :-"هرچند دوربینش شاید به یه سری از گوشی های هم قیمتش نرسه ولی در کل دوستش میدارم 8-^

به نقل از Fatemeh Lotfi :
1-اسمارت فون اگه سيم توش نباشه كار ميكنه؟ يعني شبيه تبلته؟
اگه گوشي اينطوري هست بگين.
از ظهر تا حالا اين تاپيك اومدين جواب بدين خب.
مثلا سفر بخوام سيمكارتو در بيارم ميتونم از امكانات گوشي استفاده كنم؟
اگه به صورت عام ميشه كه هيچي
يا بعضي ها فقط اين امكان دارن...يه چند تا گوشي خب همه چي تموم با اين امكان معرفي كنين
يا كلا نميشه؟

به نقل از Fatemeh Lotfi :
از ظهر تا حالا اين تاپيك اومدين جواب بدين خب.
مثلا سفر بخوام سيمكارتو در بيارم ميتونم از امكانات گوشي استفاده كنم؟
اگه به صورت عام ميشه كه هيچي
يا بعضي ها فقط اين امكان دارن...يه چند تا گوشي خب همه چي تموم با اين امكان معرفي كنين
يا كلا نميشه؟
برای چی میخوای سیمکارتتو در بیاری؟ :-؟ اگه مثن برای رومینگ و اینطور چیزاس خب میتونی گوشیتو بذاری روی حالت پرواز یا offline و از امکاناتش استفاده کنی.

• لایک
امتیازات: Shery
Back
بالا