منم همینو می خوامبه نقل از میم ح میم دال :گوشی note 3 n9005 مساله خاصی نداره بخریمش؟
huawei acend p7به نقل از notebook :یکی یه گوشی خیلی خوشگل و با کلاس معرفی کنه لطفا
نهایتا تا 1میلیون
نخر از نظر من.به نقل از میم ح میم دال :گوشی note 3 n9005 مساله خاصی نداره بخریمش؟
خوشگل نیست زیاد بعدشم 1700000 ایناس قیمتشبه نقل از notebook :منم همینو می خوام
گرونه عایا
این خوشگله ایلیا؟
یک رام آندروید ۵ هند (INU) بزن روش و بعدش روتش کن و greenify و clean master رو نصب کن روش سرعتشم اندازه گوشی ۲ میلیونی میشهبه نقل از امیررضا رحمتی :خواهر منم دقیقا همین مدلو داره رام لهستان اندروید 5 رو روش نصب کردم داغون شد و سرعتش اندازه ی گوشیای 200 تومنی شد!
در کل گوشیه عالیه ولی به خزیت دایم پیوسته و قدیمی شده یکم اون قیمتی که شما پیدا کردین چند هست؟
ولی اندروید 4.4.2 بود عالی بود ولی اگه میتونی نوت 4 بخر و اگه بودجه کمه بگو بودجتو معرفی کنم گوشی!
به نقل از میم ح میم دال :گوشی note 3 n9005 مساله خاصی نداره بخریمش؟
آرهبه نقل از notebook :وای مرسی که نذاشتین من تو چاه بیفتم برم note3 بخرم اصلن خوشگل نبود خیلی چاق و پهن بود
اون asua padfone 2 خیلی ناز بود من همونو می خوام
:)
بعد ببخشید s6 داریم ؟
شدنش که میشه ولی شاخ ترین گوشی بلک بری بلک بری پاسپورته که 1800000 قیمتشه و ارزش نداره اصلا. بلک بری زد 10 هم 700 تومن قیمتشه که عالیه و بهترینه از نظر من تو بلک بری! :)به نقل از ali99 :سلام
به نظرتون با 2 تومن میشه تو بلک بری هم گوشی خوب پیدا کرد یا برم سراغ سامسونگ و سونی ؟
خوب مثلا مال هند با لهستان چه فرقی داره؟به نقل از میم ح میم دال :یک رام آندروید ۵ هند (INU) بزن روش و بعدش روتش کن و greenify و clean master رو نصب کن روش سرعتشم اندازه گوشی ۲ میلیونی میشه
نوت ۴ بخوای 4G دار بخری زیادی گرون میشه. تازه خیلی خفن تر از نوت ۳ نیست به نسبت قیمتش !
گفته بودی تا 1 تومن پس تو چاه نمیوفتادی اگه منم نمیگفتمبه نقل از notebook :وای مرسی که نذاشتین من تو چاه بیفتم برم note3 بخرم اصلن خوشگل نبود خیلی چاق و پهن بود
اون asua padfone 2 خیلی ناز بود من همونو می خوام
:)
بعد ببخشید s6 داریم ؟
xiaomi mi3:به نقل از notebook :یکی یه گوشی خیلی خوشگل و با کلاس معرفی کنه لطفا
نهایتا تا 1میلیون
معلومه اس 6 بدون شک!به نقل از Nirman :به نظر شما ،
نوت 4 بگیرم یا S6 با این حساب که من عاشق سری نوت هستم کلا.
یا اینکه وایسم شهریور آیفون 6 اس بگیرم؟
نمیشه 500ر تومن؟؟ :-$به نقل از NEO :دوستان، گوشی پیشنهاد بدید تا حداکثر ۴۰۰ تومن.
ملاکشون قیافه گوشی بودبه نقل از (ArOo(ArShaM :xiaomi mi3:
بهترین گوشی در بنچمارک انتوتو 2014 (اگه اشتباه نکنم)
پردازنده ی فوق العاده ی snapdragon 800 با چهار هسته 2.3گیگاهرتز!
5اینچ فول اچ دی با تراکم 480 از نوع ips
2گیگ رم
دوربین 13مگاپیکسل و فیلمبرداری فول اچ دی 30فریم! دوربین دوم 2مگاپیکسل
باتریشم 3050میلی آمپره و نیازی به نگرانی درباره ی باتری نیست
نسخه اندروید 4.2 ولی آپدیت 5 هم واسش اومده
قیمتشم حدود 900!
بدنه فلزی و البته 145 گرمه و سبک و خوش دسته
2گیگ رم
4g
دوربین اصلی 13 مگاپیکسل و سلفی 5 مگاپیکسل فیلمبرداری فول اچ دی 30فریم
باتری 3140 میلی آمپر که خوبه
قیمتشم حدود 800
نسخه اندروید 4.4 ولی آپدیت 5 هم واسش اومده
5اینچ فول اچ دی
4g
دوربین اصلی 13 و سلفی 5 با فیلمبرداری فول اچ دی 30فریم با 2فلاش
باتریش 2300میلی آمپره و از 2تای قبلی ضعیفتره اما آزاردهنده نیست
قیمتشم حدود 1 ملیون
__________________________-
این 3تا گوشی کلا نظر منو درباره ی شرکتای چینی تغییر دادن...
اگه باهاشون کار کنید میبینید که به ظور عجیبی خیلی خوبن!!!
مخصوص xiaomi mi3 که بیشتر از بقیه 2تای دیگه باهاش کار کردم و فکر میکنم از نظر هم سرعت و هم کیفیت خیلی خیلی تو این رنج قیمت عالیه...
مسلماً iPhone 6s.به نقل از Nirman :به نظر شما ،
نوت 4 بگیرم یا S6 با این حساب که من عاشق سری نوت هستم کلا.
یا اینکه وایسم شهریور آیفون 6 اس بگیرم؟
شما یک بعدی به قضیه نگاه نکنین که فقط گوشی خودتون خوبهبه نقل از SalehM :مسلماً iPhone 6s.
iPhone 6 دارم، کاملاً راضی، کاملاً ایدهآل.
دیشب که با دوستم بیرون بودیم آیفون 6 داشت زنگ زد باباش هنگ کرد!به نقل از ایلیا :ببین امیررضا، واقعا حرفای رو کاغذ مهم نیستن اونقدری، مهم رضایت کاربره! غیر ازینه؟ هیچوخ طرفدارای متعصب سامسونگ قبول نمیکنن آی او اس یه چیز دیگس هرچند