- نام مرکز سمپاد
- علامه طباطبایی
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- مدال المپیاد
- زیست
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
انصافا جدای از شوخی با توجه به گوشی مادرم که Z1 هستش و خیلی عالیه کلا دید خوبی نسبت به XPERIA دارم ...
اما نسبت به SAMSUNG که پارسال S5 ش رو خریدم دادم به پدرم تا بعد کنکور ازش استفاده کنه برگردونه خودم که متاسفانه جنازشو برام آورد ... یه کم هم ادا زیاد داره واسه همین کلا قید سامسونگو زدم .. و هم اینکه تکراریه ...تو فامیل اکثرا سامسونگ دارن
در ضمن ما قرار نیس آبان بریم دانشگاه چون نتایج رو زودتر اعلام میکنن یه جوری که 10 روز نتایج اولیه و بعدشم 10 روز تایج نهایی رو زودتر از حالت عادی میدن تا این 20 روز دیر تر شدن کنکور از حالت عادی جبران بشه...و مهر ماه مثه آدم بریم دانشگاه
کلا اگه باشه فک کنم XPERIA Z5 بگیریم ...
مرسی آره خب ... مارک ش لامصب خیلی مهمه ... حتی به قول بعضی از دوستان میتونه رنگ چشم بچه ت رو هم تعیین کنهبه نقل از مينا :ببین اول بشین فکر کن معیارهاتو مشخص کن برای انتخاب موبایل و لپتاپ واینا.بعد دنبال گوشی مناسب بگرد.
خوب اگه بخوای پول بدی به مارک وبخاطر کلاسش گوشی بخری اپل اولین انتخابه ....و با توجه به اینکه ما ابان اینا دانشگاه خواهیم رفت ایفون هم طبق سنتها ورسمهاش مهر اینا گوشیشو میده....میتونی قبل دانشگاه ایفون 7 رو بخری...ولی اگه طبق نوسانات قیمت ایفون بخوایم حساب کنیم اون موقع قیمتش چیزی حدود 4 میلیون اینا خواهد بود(که چند هفته بعد هفتصد هزار تومن اینا کم میشه.ینی بخاطر چند هفته زود خریدن و کلاس داشتن ایفون تو روز اول یونی باید هفتصد هزار تومن پول بدی)...اگه هم نمیخوای اینقدر پول بابتش بدی میتونی همین الان اس ای بخری......یا مثلن صب کنی هفت رو که دادن وقیمت 6 اس اومد پایین اونو بخری.
ولی خوب کلاس داشتن ایفون به اخرین ورژنشه
اگه هم نمیخوای مارک بخری..معیارهاتو بگو..هر کدوم از برندهای معروف چند نوع گوشی خوب با معیارهاتو خواهند داشت قطعن..اینطوری نیست که سونی خوب باشه اون یکی بد.
انصافا جدای از شوخی با توجه به گوشی مادرم که Z1 هستش و خیلی عالیه کلا دید خوبی نسبت به XPERIA دارم ...
اما نسبت به SAMSUNG که پارسال S5 ش رو خریدم دادم به پدرم تا بعد کنکور ازش استفاده کنه برگردونه خودم که متاسفانه جنازشو برام آورد ... یه کم هم ادا زیاد داره واسه همین کلا قید سامسونگو زدم .. و هم اینکه تکراریه ...تو فامیل اکثرا سامسونگ دارن
در ضمن ما قرار نیس آبان بریم دانشگاه چون نتایج رو زودتر اعلام میکنن یه جوری که 10 روز نتایج اولیه و بعدشم 10 روز تایج نهایی رو زودتر از حالت عادی میدن تا این 20 روز دیر تر شدن کنکور از حالت عادی جبران بشه...و مهر ماه مثه آدم بریم دانشگاه
کلا اگه باشه فک کنم XPERIA Z5 بگیریم ...