• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

به نقل از رضــــا :
سلام.بین هانر 5xو سامسونگ j7 کدوم بهتره بگیرمش؟
من خودم آنر ۶ دارم،،واقعا راضیم،، تا الان هنگ نداشته،،،فقط استفاده مولتی مدیا باعث میشد داغ کنه

منم مشکلم داغ شدن و باتری ضعیف انره.موندم بین این دوتا

به نقل از غزلــ :
میشه درمورد s6 سامسونگ توضیح بدید چجوریاس :-?
درمورد مزایا و معایبش
در کل با توجه به قیمتش گوشیه خیلی خوبیه.
مزایا که خیلی داره دوربین خیلی خوب صفحه نمایش خوب باتری مناسب طراحی زیبا و ... .
از معایبش هم که کارت اس دی نمیخوره که البته این مورد رو برای آیفون عیب نمیدونن فقط برای گوشیای اندرویدی عیب میدونن :دی
و بعضا مشاهده شده که رم اس6 یکمی زود پر شده و سرعت و اورده پاینن در حالت کلی عیب خاصی نداره.
به نقل از رضــــا :
سلام.بین هانر 5xو سامسونگ j7 کدوم بهتره بگیرمش؟
جی 7 رو دیدم زیاد خیلی گوشی خوبیه و مشکلی نداشتن باهاش کسایی که داشتن.
5ایکس هو آ ویی هم در ظاهر که خوبه و رو کاغذ بهتره از جی 7 ولی من از نزدیک ندیدمش که بخوام نظر بدم :دی

به نقل از masoudsh :
نظرتون در مورد خرید از دیجی کالا چیه؟
معایب و مزایا و ارزش خرید نسبت به بازار

بعضی از 'گوشیاش میارزه . گاهی پیش میاد خیلی خوش قیمتن ، گاهی گرون تر از بازار . از نظر اصالت تأییدش میکنم خودم تاحالا 2 تا گوشی خریدم
که هیچ مشکلی نداشتن تا الان . اما خب برای قیمتش بستگی داره گارانتیش برای چه شرکتی باشه قیمتش فرق میکنه اگه توی نمودار قیمت چک کنی میبینی
هر شرکتی یه قیمتی زده . البته دیجی کالا گاهی گوشی انحصاری هم میاره که جالب به نظر میرسه اما شاید برای پیدا کردن قطعاتش اذیت بشید.
بازار یه بدی داره گوشی رو بخری ، حتی اگه 5 دقیقه بعد یه چیزیش مشکل پیدا کنه دیگه کاریش نمیشه کرد مثل نوت3 ی که دوستم خرید اومد خونه دید فوکوسش کار نمیکنه
و پسش نگرفتن ! اما خب دیجی کالا این مشکل رو هم نداره . دیجی کالا شاید یکم گرون بخری ولی خیالت راحته.

HTC 10 چطوره؟

دوستان :D

من یه گوشی میخوام که صداش خوب باشه و پلیرش قوی باشه[nb]چون بیشتر کارم با گوشی آهنگ گوش دادنه[/nb]،صفحشم کوچیک باشه و ترجیحا دو سیم کارته.باتریشم قوی باشه.چی پیشنهاد میدید؟

سلام چقدر ميخواين هزينه كنيد؟
تا 700

سامسونگ J7 یا A3 ??? یا هواوی 5X ??? کدومو پیشنهاد میدین و از بقیه بهتره ؟؟؟؟ :D

به نقل از گاندو :

من یه گوشی میخوام که صداش خوب باشه و پلیرش قوی باشه[nb]چون بیشتر کارم با گوشی آهنگ گوش دادنه[/nb]،صفحشم کوچیک باشه و ترجیحا دو سیم کارته.باتریشم قوی باشه.چی پیشنهاد میدید؟
سلام چقدر ميخواين هزينه كنيد؟

به نقل از Mahsa_76 :
سامسونگ J7 یا A3 ??? یا هواوی 5X ??? کدومو پیشنهاد میدین و از بقیه بهتره ؟؟؟؟ :D
در كل هواوي پي ٨ ... ولي بين اين چندتا 5x بهتره

به نقل از جلبک :
گوشي خوبيه مخصوصا بلندگى و و سخت افزار و UI.
دوربينش هم خوبه

• لایک
امتیازات: Tyler

آیا HTC one A9 یا HTC 10?

به نقل از گاندو :

تا 700
Htc one m8
به نقل از جلبک :
آیا HTC one A9 یا HTC 10?
100 درصد HTC 10

• لایک
امتیازات: lys
Back
بالا