- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- ع.پ شیراز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
با خرید آیفون حتی امکان نصب اپلیکیشن بانک هم نخواهید داشت :/دوستان یک سوال از نظر شما آیفون بهتره یا شیائومی؟
با خرید آیفون حتی امکان نصب اپلیکیشن بانک هم نخواهید داشت :/دوستان یک سوال از نظر شما آیفون بهتره یا شیائومی؟

Mi Note 10بچه ها باین چیزایی که در ادامه میگم چه گوشی در حد بیست تومن بهم پیشنهاد میدین ؟(هرچی قیمت پایین تر و البته مقرون به صرفه تر بهتر )
1)دوربین سلفی و پشت خوب
2)عمر باتری
3)حافظه داخلی
4)سرعت عملکرد
اینا به ترتیب اولویته
ولی داغ و هنگ و اینام نکنه خیلیم سنگین نباشه اندازه صفحه نمایشگرم مهم نیست
اقا میدونم ممکنه با این ویژگی ها دقیقا نباشه ولی اگه چیزی نزدیک بهش میدونین ممنون میشم بگین

مرسی رفتم مشخصاتشو دیدمMi Note 10
به نظرم نه. چون 128 یا 256 گیگ فضا داره. درگاه حافظه به دلیل سرعت پایینتر نسبت به حافظه داخلی به مرور در حال حذف هستند.مرسی رفتم مشخصاتشو دیدم
فقط زده درگاه حافظه نداره
اذیت کننده نیست این ویژگیش ؟

ببین به نظر گوشی شیائومی رو واقعا ندید نگیر. حتما برو بگرد یه گوشی شیائومی خوب بخرتا 2 میلیون کدوم گوشیا خوبن؟
جواب بدین لطفا
سیزده تی که هنوز نیومده. منظورت یازده تیه؟سلام
پیشنهاد شما بین a52s سامسونگ و 13t pro شیاومی کدومه؟

سلام ...سیزده تی که هنوز نیومده. منظورت یازده تیه؟
ای پنجاه و دوی اس گوشی خیلی خوبیه خصوصا فایوجیش اما قدرت پردازندهٔ یازده تی پرو روی کاغذ خیلی بیشتره (هر چند به نسبت همردههاش ناپایداره و واسه بازی طولانیمدت مناسب نیست) اما به هر حال یازده تی پرو قدرت بیشتری داره ولی کیفیت صفحهٔ نمایششونم مقایسه کن
مشخصان دوازده ایکسم خوبه اونم ببین
بستگی به نیاز خودت داره. نمیدونمسلام ...
تو این رنج قیمت 10تومن تا 15 تومن انتخواب شما کدومه؟
اینم نمیدونم ولی اگه طرفدار اول نیستی، توجه کن که ۴ سال ازش گذشته و سه چهار سالی میتونه برات کار کنه اما کیفبتشو نمیدونم.به نظرتون Iphone x بهتره یا یه گوشی نو سامسونگ (چون از قیمت ها اطلاع ندارم اینطوری گفتم)

باتری و حافظه برام مهمه...بستگی به نیاز خودت داره. نمیدونم
به نظر من:تو حدود 10 تومن چی بهتره؟
+تا حالا از شیائومی استفاده نکردم

به نظر من، اگه میخوای فقط با آی او اس کار کنی برو سراغ بهترین آیفونی که میتونی بخری اما اگه نه، یه اندرویدی نو بگیر. به نظرم یه سر به اون لینکی که بالا گذاشتمم بزن.یه سوال . آیفون ۷ ۱۲۸ گیگ ارزش خرید داره؟؟؟
برای نهایتا دو سال میخوام ازش استفاده کنم
سلام (: چرا ایفون 7، خیلی قدیمی و از اپدیت های جدید سیستم عامل پشتیبانی نمیکنهیه سوال . آیفون ۷ ۱۲۸ گیگ ارزش خرید داره؟؟؟

خب بودجه ام در حداکثر 5 و نیم میلیونه.سلام (: چرا ایفون 7، خیلی قدیمی و از اپدیت های جدید سیستم عامل پشتیبانی نمیکنه
آیفون SE 2020 بگیر سخت افزار قوی و خوبی داره و کارت رو راه میندازه من چک کردم تو وبسایت ها، قسمتش الان حدودا 400 یورو بودش که ریفربیشد بخوای بخری میشه 120 یورو اینا
یه چک بکن حتما
تو خود سایت اپل هم بخش ریفربیشد رو توی فوتر وبسایت میتونی چک کنی!

بستگی داره چه استفاده ای ازش بخوای بکنی من چندسال پیش خریدمش خوبه ولی چون جیلبریکش نکردم یه سری مشکلات دارم مثلا نمیتونم اسنپ یا اپایی که تو اپ استور نیس رو نصب کنم البته شاید راهی به جز جیلبریک داره و من بلد نیستم!!!یه سوال . آیفون ۷ ۱۲۸ گیگ ارزش خرید داره؟؟؟
(: پس در این صورت منطقی هستش ولی اخه الان ایفون 7 نو گیرت نمیاداخب بودجه ام در حداکثر 5 و نیم میلیونه.
تو این رنج انتخاب سخته چون گوشی های اندرویدی سخت افزار ضعیفی دارن و به نسبت خیلی زود کند میشن .
یه آیفون دیدم نسبت به بقیه کمتر و دیرتر کند میشن.
بعد هم refubished ها هم خیلی مشکل دار بودن . من قبلنا یه لپ تاپ ریفربیشد شرکتی داشتم بعد 6 ماه انقدر قطعاتش خراب شد و مشکل دار شد که مفت دادم رفت و بابام هم گوشی ریفربیشد داشت اونم مثل لپ تاپه شد سرنوشتش. برای همین دل خوشی از این ریفربیشد ها ندارم
آیفون SE 2020 هم توی رنج 120 یورو هم هست ولی مشکل اینه تو ایران 14 میلیون قیمتشه . گوشی ای مثل گوگل pixel 6 هم گوشیه فوق العاده و عالی ای هستش ولی تو ایران قیمتش بالای 40 میلیونه