- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
بچه ها گوشی دست دومو توی تهران کجا منصفانه می خرن؟
شیائومی۱۱t proگوشیه خوبیه دوربین خوبی داره .برای کارای معمول کاملا راه بندازهگوشی درحد نه تومن برای استفاده روزمره ( زنگ زدن . پیام دادن . چندتا سرچ ساده . یک ذره هم گشت زدن تو پیام رسانا و گوگل ) اما ترجیحا حافظش بالا باشه و بیشتر از چهار پنج سال کار کنه و هی سیستم عاملش بازی درنیاره چی پیشنهاد میدید؟؟
خودمم دنبال این گوشی هستم اماشیائومی۱۱t proگوشیه خوبیه دوربین خوبی داره .برای کارای معمول کاملا راه بندازه
بستگی داره چه طوری ازش استفاده کنیخودمم دنبال این گوشی هستم اما
۱.واقعا چهار سال یا بیشتر می تونه کار کنه؟
۲.نه تومن نیست سید بالای دوازده و نیمه.:"
۳.کارای روزمره که هچ، بازیای سنگینم میاره و حتی خیلی ارزونتر از ایناشم بازیای سنگینو میارن. حتی شیائومیای ۶ تومنی.
۴.برای کار بلندمدت شیائومی خوبه؟ سامسونگ واجبه بخریم؟

بین a73 و a52s من a73 رو انتخاب میکنمa52s یا a73 ؟
poco x4 proگوشی تا 15 تومن در حد استفاده کارای روزمره و اینکه کیفیت دوربینشم خوب باشه چی پیشنهاد میدین؟
ترجیحا سامسونگ
https://www.digikala.com/product/dkp-8408062/گوشی-موبایل-سامسونگ-مدل-galaxy-a53-5g-دو-سیم-کارت-ظرفیت-128-گیگابایت-و-رم-8-گیگابایت/گوشی تا 15 تومن در حد استفاده کارای روزمره و اینکه کیفیت دوربینشم خوب باشه چی پیشنهاد میدین؟
ترجیحا سامسونگ
A73گوشی تا 15 تومن در حد استفاده کارای روزمره و اینکه کیفیت دوربینشم خوب باشه چی پیشنهاد میدین؟
ترجیحا سامسونگ
من واقعن نمیفهمم این همه پول دادن برای یه گوشی چیه! poco x5 pro هر چیزی که لازم داری رو داره با قیمت ۹-۱۰ تومن نسخه ۶ ۱۲۸خب میخوام گوشیمو عوض کنم
Xs max یا 11 normal یا S21?
شیائومی نمیخواممن واقعن نمیفهمم این همه پول دادن برای یه گوشی چیه! poco x5 pro هر چیزی که لازم داری رو داره با قیمت ۹-۱۰ تومن نسخه ۶ ۱۲۸
وای این عالیهpoco x5 pro

گوشی قدیمی جدا چیز جالبی نیسخب میخوام گوشیمو عوض کنم
Xs max یا 11 normal یا S21?
گوشیت از ایناس؟وای این عالیه
خیلی خوبههه
ولی زیادم قدیمی نیستناگوشی قدیمی جدا چیز جالبی نیس
S21
ولی آپشن های جذاب تری هم هست
ارهگوشیت از ایناس؟