- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سه
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- علوم مهندسی
من خودم الان A55 دارم خیلی خوبهبین اینا کدوم بهتره؟
شیائومی note 11s/pro
note 13 pro
poco M6 pro
سامسونگ A35
A55
من خودم الان A55 دارم خیلی خوبهبین اینا کدوم بهتره؟
شیائومی note 11s/pro
note 13 pro
poco M6 pro
سامسونگ A35
A55
A55 بدلیل دوربین قوی. پردازنده مناسب ولی به نظر من یکم پول بزار روش و S23FE یا S24FE بگیر.بین اینا کدوم بهتره؟
شیائومی note 11s/pro
note 13 pro
poco M6 pro
سامسونگ A35
A55
بجای ۱۳ میتونی ۱۶پرومکس بگیری با قیمت کمتردوستان برای کسی که یه وقت زیادی رو با وبگردی و مترجم میگذرونه، و کار اصلیش تولید محتواس کدومو پیشنهاد میدید؟ چرا؟
13pro max
S24 ultra
خودم خیلی گشتم و مقایسه کردم ولی خب کمک چندانی نتونست بهش کنه
من با اینکه ایفون دارم اگه میخواستم تولید محتوا کنم سامسونگ میگرفتم چون اگه بخوام پیوسته از گوشی استفاده کنم و نیاز باشه هی برنامه های مختلف بزنم و اکانت بسازم و... با اندورید راحت ترم.دوستان برای کسی که یه وقت زیادی رو با وبگردی و مترجم میگذرونه، و کار اصلیش تولید محتواس کدومو پیشنهاد میدید؟ چرا؟
13pro max
S24 ultra
خودم خیلی گشتم و مقایسه کردم ولی خب کمک چندانی نتونست بهش کنه
ببین بلاگر که نیست ولی خب تولید محتوا برای پایان نامه و ترجمه برای اپلای و اینا انجام میده، و استاد زبانه یه سری چیزا عم برای شاگرداش درست میکنهمن باشم کارم مترجمی باشه یچیز میگیرم نوت داشته باشه
ولی بیشتر بلاگر ها نمیدونم چرا میگن تولید محتوا با ایفون بهتره
۱۶ میگن ریجسترش اندازه خود گوشی هزینه شه، درسته؟ بعد شنیدم میگن باگ دارهبجای ۱۳ میتونی ۱۶پرومکس بگیری با قیمت کمتر
جدیدتر هم هست ریجستری هم حل شده مشکلش
اما واقعا بین اس ۲۴ و ۱۶ نمیدونم چی بگم
جفتشون خدان
بیشتر به سلیقه و اینکه با محیط کاربری کودوم راحت تری بستگی داره
من که اس ۲۴ الترا دارم میگم برای کارای مربوط به نوشتاری خیلی بهترهببین بلاگر که نیست ولی خب تولید محتوا برای پایان نامه و ترجمه برای اپلای و اینا انجام میده، و استاد زبانه یه سری چیزا عم برای شاگرداش درست میکنه
سیستمش نمیکشه واسه همین باید گوشی داشته باشه
۱۶ میگن ریجسترش اندازه خود گوشی هزینه شه، درسته؟ بعد شنیدم میگن باگ داره
جفتش دروغه۱۶ میگن ریجسترش اندازه خود گوشی هزینه شه، درسته؟ بعد شنیدم میگن باگ داره
۱۶ میگن ریجسترش اندازه خود گوشی هزینه شه، درسته؟ بعد شنیدم میگن باگ داره