kasra.sh
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- دانش
- شهر
- مشهد
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
بچه ها در کل فیت بهتره یا جیو ؟
بچه ها در کل فیت بهتره یا جیو ؟
به نقل از اردلان :من میخوام گلکسی بخرم
ولی بین فیت و یانگ و .. گیر کردم
راهنمایی پیلیز
برای من نت مهمه
پشتیبانی بیشتر از فابلای صوتی تصویری
قیمتش هم
به نقل از phoenix777 :نظرتون درباره HTC Sensation چیه؟!کسی این گوشیو داشته؟ازش راضی بودین؟هستین؟
چرا؟!میشه توضیح بدی؟!!به نقل از AliReza_Kondori :از من میشنوی سراغش نرو
به نقل از phoenix777 :چرا؟!میشه توضیح بدی؟!!
به نظر گوشی بدی نمیاد
به نقل از phoenix777 :قبول دارم سامسونگ خوبه ولی از گوشیای این برند خوشم نمیاد!
در ضمن HTC sensation نسبت به Galaxy s II خیلی فرق نداره
خوب یانگ حذف شدشبه نقل از جواد باهوش ™ :گلکسی یانگ یه آشغال واقعی یه :-& صفحه نمایشش افتضاحه ، دوربینش فاجعه است :-&
برای مقایسه این لینک رو ببین !
در کل فیت خیلی خیلی بهتره از یانگ !
+تو 2 صفحه گذشته در مورد fit و young و gio که تقریبا قیمتشون یکیه بحث شده ، اونا رو هم نگاه کن .
به نقل از اردلان :خوب یانگ حذف شدش
بین فیت و جیو
جیو خوب گرونه یکم
350
فیت چه قیمتیه؟
به نقل از M@TiN :کلا gio و fit خیلی شبیه هم هستن ولی gio از نظر قدرته cpuبیشتره gioقدرتش 800 ولی fitقدرتش600هس
دوربینه فیت 5 مگاپیکسله ولی جیو 3مگاپیکسل هس
صفحه نمایشه فیت به اندازه ی تقریبا یک دهم جیو بزرگتره
همچنین قابلیت پخشه فرمت های ویدیویی و صوتی gioبیشتره از fit
بقیه چیزاشون کپی هم هستن
کلا سری های سنسیشن واقعا گوشی ها عالیه هستن به نظره من سنسیش ایکس ال از اس دو سامسونگ بهتره با این که همیشه طرفداره سامسونگ بودم ولی سری های دیگه ی سنسیشن به اس دو نمی رسن ولی بهترین بین اینا با همین حدوده قیمت نوت سامسونگهبه نقل از علی سینا :من دوستام سنسیشن داشتن و خیلی هم راضی هستن به نظرم در سطح اس 2 هست
ولی خب سنس ایکس ال یه مشکل کوچیک داره و اونم اینه که به هیچ وجه تو جیب جا نمیشه!به نقل از M@TiN :کلا سری های سنسیشن واقعا گوشی ها عالیه هستن به نظره من سنسیش ایکس ال از اس دو سامسونگ بهتره با این که همیشه طرفداره سامسونگ بودم ولی سری های دیگه ی سنسیشن به اس دو نمی رسن ولی بهترین بین اینا با همین حدوده قیمت نوت سامسونگه
سنس به یه چیز دیگه میگنابه نقل از щEREWѺLF :ولی خب سنس ایکس ال یه مشکل کوچیک داره و اونم اینه که به هیچ وجه تو جیب جا نمیشه!
سنسیشن XE به نظرم خیلی بهتره چون هم صدای قابل قبولی داره، هم پردازنده ی بهتر، و از همه مهم تر اینکه تو جیب جا میشه!
بهترین سنسیشن xe هست نه xlبه نقل از M@TiN :کلا سری های سنسیشن واقعا گوشی ها عالیه هستن به نظره من سنسیش ایکس ال از اس دو سامسونگ بهتره با این که همیشه طرفداره سامسونگ بودم ولی سری های دیگه ی سنسیشن به اس دو نمی رسن ولی بهترین بین اینا با همین حدوده قیمت نوت سامسونگه