.به نقل از violet :لینک سایتی که دادید مشکل داره.
لینک رو اشتباه دادید یا سایت مشکلی پیدا کرده؟![]()
در مورد ارسال فراخوان ها بايد بگم كه چاپ شدن. اما مشكل گرفتن آدرس هاتون هست. مي دونيد تا بخواهيم به كل مراكز سمپاد زنگ بزنيم و آدرس بگيريم خيلي طول مي كشه. البته يه ليست هست كه آدرس داره ولي خيلي درست نيست براي همين از همه ي شما، كه مي خواهيد فراخوان هر چه سريع تر براي تان فرستاده بشه آدرستون رو همين جا بنويسيد.به نقل از f.m :وای چه عجب پیدا کردم یه چیزی
من چند روزی دنبالشم چیزی پیدا نکردم
سایت هم واسم باز نکردخودم هم قبلا امتحان کرده بودم
چرا امسال پوستر ها تو مدارس نیست؟
من خودم از پارسال یادم بود زمانش رو
مهلت ارسال تا 12 بهمنه!(یعنی 12 بهمن مقالتون باید دبیرخانه باشه پس حساب پست رو هم بکنین)به نقل از کلــــــــــــــوز :یه سوال مگه مهلت ارسال اثار تا 10 بهمن نیستش؟من فقط رو این 10 بهمن حساب کردم!!!!!!!
راستی...پوستر واقعا کار قشنگ و جذابی شده![]()
زمان ارسالشم برای مدارس خوب بود....
چون زمان مرحله ی حضوریش توی اسفنده دیگه امکان تمدید وجود نداره!به نقل از Ernst :واقعا مهلتشو بد زمانی گذاشتن!
دقیقا وسط امتحانا و المپیاد!
نمیشه یخورده جابجا بشه؟
.به نقل از X R@y :ما مقالمون تقریبا آمادس ولی یه چیز این روزا به فکرم افتاد که ما به همایشای دیگه هم مقاله دادیم. کنتاکت نمیشه زمانشون بعدا حالا اگه قبول شدیم همشون باهم؟؟؟:P
بعد اینکه چن مقاله برگزیده میشن؟ و چن نفر دعوت میشن؟؟؟ بعدم اینکه شهرا سهمیه ندارن که مثلا از هر شهری چن تا مقاله! آخه اینطور که میبینم همشهریای ما فراوان مقاله دادن!؟؟؟
چقد سوال پرسیدم!![]()