• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آنچه برای سمپاد می نویسند

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آنچه برای سمپاد می نویسند

فرزانه یعنی آنکه به کودکی الفبا می آموزد!
علامه یعنی آنکه وصفش تا به مریخ میرسد!
فرزانه یعنی درک تپش قلب پروانه کار سختی نیست!
علامه یعنی لمس آفتاب غیر ممکن نیست!
بیا فرهنگ معین باشیم، بیا دهخدا باشیم و هر واژه را ببلعیم تا ژرفای وجودمان ...
بیا تا شفق مثل هر لک لک، مثل هر عقاب اوج بگیریم.
بیا به جهانیان ثابت کنیم من و تو در آن سوی ابرها، آنجا که اکسیژن یافت نمیشود، تنفس میکنیم ذره ذره اندیشه های بلندمان را ...
بیا به جهانیان ثابت کنیم که سمپادی چیزی فرای استخوانی است که ابعادش را میسازد،
چیزی ورای ماهیچه ایست که اندامش را شکل میدهد!
بیا دستت را به من بده و خاص بودنت را باور کن!
و هویتت را روی چشم هایت بگذار، روی نگاهی سر ریز از تفکر که به امید فردا پلک نمیزند!
یک آسمان، یک اوج، آنجا در انتظار ماست، پس بیا پرواز کنیم!

92/14/2.

حذف!

• لایک
امتیازات: m@#Sa
نخواستیم ...

آداب سمپاد نشینی نخواستیم
دبیر و کلاس های هوشمند نخواستیم
مارا شمیم مسایل کتاب و جزوه خوش است
ما خارج از کتاب و کنکور نخواستیم
یک مسله به ما برسانند همین بس است
ما مدرسه ی چنین و چنانی نخواستیم
دین را دبیر حسابان یاد داده است
قربانتان دبیر دینی نخواستیم !
ی درس میخوانیم و موفق نمیشویم
اصلا مشاور پر مشغله نخواستیم
دبیران جوان و کم تجربه دل مهربان ترند
استا د با تجربه ی بد خلق نخواستیم
ما یاد گرفته ایم عشق به معلم واجب است
اصلا مدیر تیزهوش نخواستیم!

حمیدرضا نعمتی

من واقعا از همه دوستان سمپادی عذر می خوام ولی یه سوال داشتم آیا سال آینده سمپاد اول به دوم دبیرستان جایگزینی می گیره؟ :-<

پاسخ: آنچه برای سمپاد می نویسند

ممکنه مثل اون 8تا فلش هر کدوممون 8 طرفه دنیا باشیم
اما ریشمون از دریای بی کران سمپاده...
سمپاد؟
هه!کدوم سمپاد!سمپادی که دیگه ازش فقط 1 اسم مونده و چند سمپادی!
سمپادی عزیز!از نابود شدن نهراس چرا که خودت گناهکاری!
گناه تو یکرنگ نشدن با دنیایی است که پر از دورنگی است!
گناه تو این است که در دنیایی که آمدن نفس در کنار قفس از آرایه های شعر است آواز پرواز بودی...
اما تو بخوان و همیشه بخوان...
که آواز تو حقیقت است و حقیقت پنهان...

خیلی هاازمن می پرسند،چرا همیشه ودرهرسایتی نام کاربری توnodetboy است ومن جواب می دهم شما نمیدانید چون هیچ وقت عاشق نشده اید،سمپاد به آدم هایی مثل من انگیزه داد هدف داد وزندگیم رابابرنامه کرد،سمپاد باعث شد تو این شهرکوچیک ادم هایی مثل خودم پیداکنم تا گوشه گیرومنزوی نباشم .تواین جا به کسی که همه چیزو ازدیدعلمی نگاه میکنه نمیگن خل وچل میگن نابغه.آره دنیای سمپاد خیلی بادنیای بیرون فرق داره.واسه همین هیچ وقت بقیه نتونستن درکش کنن وفقط دست به تخریبش زدن.ولی هنوز سمپادزندست حتی اگه توکوچیک ترین استان کشورباشه

به نقل از nodetboy :
خیلی هاازمن می پرسند،چرا همیشه ودرهرسایتی نام کاربری توnodetboy است ومن جواب می دهم شما نمیدانید چون هیچ وقت عاشق نشده اید،سمپاد به آدم هایی مثل من انگیزه داد هدف داد وزندگیم رابابرنامه کرد،سمپاد باعث شد تو این شهرکوچیک ادم هایی مثل خودم پیداکنم تا گوشه گیرومنزوی نباشم .تواین جا به کسی که همه چیزو ازدیدعلمی نگاه میکنه نمیگن خل وچل میگن نابغه.آره دنیای سمپاد خیلی بادنیای بیرون فرق داره.واسه همین هیچ وقت بقیه نتونستن درکش کنن وفقط دست به تخریبش زدن.ولی هنوز سمپادزندست حتی اگه توکوچیک ترین استان کشورباشه
حرفتو قبول دارم ولی مشکل اینجاس که الان به دور و بر خودم که نگاه میکنم میبینم بچه های سمپادی دیگه اون حس و حال متفاوت بودن و کارهای متفاوت کردن رو ندارن مثه خودم.البته اینو در مورد همه نمیگما.منظورم از متفاوت خاص بودن یا خارق العاده بودن نیست ، دید متفاوته.که متاسفانه داریم کم کم این دید متفاوتمونو از دست میدیم.
بازم خیلی خوبه که حداقل افراد معدودی مثه تو هستن که هنوز متفاوت باشن

به نقل از shaghayegh2000 :
حرفتو قبول دارم ولی مشکل اینجاس که الان به دور و بر خودم که نگاه میکنم میبینم بچه های سمپادی دیگه اون حس و حال متفاوت بودن و کارهای متفاوت کردن رو ندارن مثه خودم.البته اینو در مورد همه نمیگما.منظورم از متفاوت خاص بودن یا خارق العاده بودن نیست ، دید متفاوته.که متاسفانه داریم کم کم این دید متفاوتمونو از دست میدیم.
بازم خیلی خوبه که حداقل افراد معدودی مثه تو هستن که هنوز متفاوت باشن

تاحالا فکر کرده ای چرا خوب بچه ها الان اینطورین و قبلا اینطوری نبودن؟ بخشی از دلیلش میتونه مدرسه باشه. اون معلم و مشاور خوبایی که اون جو سمپادی بودن رو نگه میداشتن الان خیلی کمترن یا فقط تو یکی دو تا مدرسه هستن. قبلنا مدرسه یه انگیزه ای واسه اون کار های متفاوت میداد و همه با هم خیلی خوب همراه می شدند. و اینکه اون انگیزه رو باید همون سال اول ورود بچه ها بدند. وگرنه وقت اصلیش میگذره و دیر میشه و هرچقدر مدرسه تلاش کنه نمیتونه بجه ها رو تغییر بده! مخصوصا دوره ی راهنمایی که دوره ی بلوغه و شخصیت شکل میگیره! یه دانش آموز دوم دبیرستانی رو چطوری میخوان به زور به پژوهشی علاقه مند کنن؟!

Back
بالا