- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : برنامه ریزی و زمان بندی برای المپیاد
جلد 3 رو دوم بخون.
جلد 3 رو دوم بخون.
به نقل از nima-m :سلام،
ظاهرا یه سری تغییرات تو دوره چل نفر داره ایجاد میشه. طبق گفته ی دکتر شیرزاد، امسال میخوان فصل 6 کلپنر رو هم درس بدن. البته هنوز معلوم نیست که حرفشون حرفه، ولی وقتی چل نفر تموم شد حتما ازم بپرسین که چیا به برنامه هایی که قبلا گفتم باید اضافه بشه.
نه چه خبره؟به نقل از H O S E I N :راستی شنیدم خبرای خوبی برای شهرستانی ها در راه هست. کسی نشنیده ؟
به نقل از grifis :یه سوال :من دارم هالیدیو به عنوانه یه کتاب مرجع میخونم یعنی به جای اینکه کتبأی مثه کلپنر یا گریفیث رو بخونم دارم هالیدی رو مفهومی میخونم و قصد دارم همهٔ سوالاشو هم حل کنم (با توجه به اینکه دارم خیلی رو هر فصل هالیدی وقت میزارم و تمرکزمو گذاشتم رو مباحثش)به نظرتون واسه مرحله ۱ و ۲ دچار مشکل نمیشم (لطفا حساب شده جواب بدین مهمه واسم)؟
چه خبر خوبی؟ بگو شاید بدونم منظورت چیه.به نقل از H O S E I N :راستی شنیدم خبرای خوبی برای شهرستانی ها در راه هست. کسی نشنیده ؟
به نقل از nima-m :چه خبر خوبی؟ بگو شاید بدونم منظورت چیه.
من میرم اول دبیرستانبه نقل از H O S E I N :شما بگید :
چه پایه ای هستید.
تا به حال چی خوندید.
آیا کسی در دسترس هست که تجربه المپیاد خوبی داشته باشه (مثلا" قبلا" مدال آورده باشه؟)
خیلی ممنونم از راهنماییتونبه نقل از H O S E I N :شما کتاب فیزیک هالیدی جلد 1 رو شروع کنید به خوندن. با توجه به این که وقت دارید بهتره همه ی مسائل + تمرینا رو حل کنید و چک کنید. به موازاتش کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال نوشته توماس جلد 1 قسمت الف رو بخونید. ولی نمیخواد خیلی روی حساب دیفرانسیل وقت بذارید. مباحث مهم اینا هستن :
حد و مشتق و کاربرد مشتق و انتگرال و کاربرد اون(کاربرد انتگرال توی جلد 1 قسمت ب هست). توابع متعالی هم بعدا" ولی فعلا" لازم نیست.
به نقل از محمد شریفی :به نظر شما فهمیدن تک تک و جز. جز. توماس ضروری یا فقط فهمیدن کلی آن ها بسه ؟